kalyna Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 biedna :( jak ona się poświęca :lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6517.jpg ale mokre Owczarki nie są tak urodziwe jak suche :D Quote
aganela Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 ja bym chciała żeby Luna umiała tak nurkować:evil_lol: strasznie śmiesznie to wygląda:loveu: Quote
*Magda* Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 kalyna napisał(a):biedna :( jak ona się poświęca :lol: Chce się bawić, to musi mieć czym ;) A jak piłka zatonęła, to niech sobie radzi :evil_lol: aganela napisał(a):ja bym chciała żeby Luna umiała tak nurkować:evil_lol: strasznie śmiesznie to wygląda:loveu: Wczoraj pierwszy raz tak głęboko wkładała głowę ;) Wcześniej tylko nos moczyła ;) Jak masz gdzie, to może warto popróbować z Lunką :) :: FiGa :: napisał(a):Udalo sie wyjac pileczke? :multi: Udało się, udało :multi: Kilka razy sobie łąpką pomagała :evil_lol: Quote
panbazyl Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Lumposław ma cudowny brzucho!!!!! a zdjęcia Tory z piłką w wodzie to mistrzostwo świata! :) :) :) Quote
*Magda* Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 panbazyl napisał(a):Lumposław ma cudowny brzucho!!!!! a zdjęcia Tory z piłką w wodzie to mistrzostwo świata! :) :) :) Widzisz, nie tylko Ty musisz odchudzić swoje zwierzęta :evil_lol::mad: Dziękuję :) Quote
*Magda* Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Pojechałam dziś do zoologa po puszki dla kota. No i zabrałam ze sobą Torę ;) Pani co tam sprzedaje chciała się Torce podlizać i wyciągnęła jakiś psi smakołyk. Mówi do Tory po niemiecku "siad", a ona patrzy na nią jak na idiotkę, bo nie wie o co babie chodzi :evil_lol: Kazałam Torce usiąść, dostała od pani smaka. Tora dobrze wychowana, najpierw go wzięła do pyska, a potem wypluła :D Nigdy nie przepadała za takimi psimi smakami :evil_lol: Inna pani w tym czasie skasowała, to co kupiłam. Była tam piłka dla Tory, więc urwałam metkę i dałam Torce :) No i zaczęła się zabawa w sklepie :D Torka podrzucała piłkę pod nogi tej pani co jej dawała smaka. Pani kopała, a Tora łapała i znowu rzucała pod nogi. Pani się cieszyła jak małe dziecko :D Quote
panbazyl Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 magdabroy napisał(a):Widzisz, nie tylko Ty musisz odchudzić swoje zwierzęta :evil_lol::mad: Dziękuję :) no muszę, bo mnie dziewczyny na wystawie opierniczyły za Panbazyla.... a on nie jest gruby... Pirania jest, to fakt. No ale jak mnie opier.... to zabieram się za głodzenie psów. Na zdrowie im to wyjdzie. Moje psy też nigdy nie chciały psich smaków w sklepie, za to kocie tak - ale mało kto to wie, ze pies woli kocie smaki ;) Quote
Milena9 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 To Torka miała super zabawę w sklepie :) Moja zaraz by wszystko co do jedzenia zeżarła ;) Quote
Aleksa. Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 magdabroy napisał(a):Pojechałam dziś do zoologa po puszki dla kota. No i zabrałam ze sobą Torę ;) Pani co tam sprzedaje chciała się Torce podlizać i wyciągnęła jakiś psi smakołyk. Mówi do Tory po niemiecku "siad", a ona patrzy na nią jak na idiotkę, bo nie wie o co babie chodzi :evil_lol: Kazałam Torce usiąść, dostała od pani smaka. Tora dobrze wychowana, najpierw go wzięła do pyska, a potem wypluła :D Nigdy nie przepadała za takimi psimi smakami :evil_lol: Inna pani w tym czasie skasowała, to co kupiłam. Była tam piłka dla Tory, więc urwałam metkę i dałam Torce :) No i zaczęła się zabawa w sklepie :D Torka podrzucała piłkę pod nogi tej pani co jej dawała smaka. Pani kopała, a Tora łapała i znowu rzucała pod nogi. Pani się cieszyła jak małe dziecko :D Torka towarzyska bardzo.:) Quote
łamAga Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Pni zobaczyla owczarka niemieckiego i od razu myslala ze niecmiecki bedzie umiała :evil_lol: Quote
Vilena Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Milena9 napisał(a):To Torka miała super zabawę w sklepie :) Moja zaraz by wszystko co do jedzenia zeżarła ;) Moje psiury tak samo ;) Quote
*Magda* Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Madra Torka :loveu: Aleksandra95 napisał(a):Torka towarzyska bardzo.:) :) dOgLoV napisał(a):Pni zobaczyla owczarka niemieckiego i od razu myslala ze niecmiecki bedzie umiała :evil_lol: Pewnie tak :D Vilena napisał(a):Moje psiury tak samo ;) Tak samo do zabawy czy do żarcia :cool3: Quote
kalyna Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Milena9 napisał(a):To Torka miała super zabawę w sklepie :) Moja zaraz by wszystko co do jedzenia zeżarła ;) tak samo Soń i Gandi.. tylko u mnie razem z palcami zjadłyby :roll: jedynie Ciap chroni honor stada :D Quote
Ptysiak Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6516.jpg :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6625.jpg super :) [quote name='dOgLoV']Pni zobaczyla owczarka niemieckiego i od razu myslala ze niecmiecki bedzie umiała :evil_lol: :D Quote
Karro Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6517.jpg jaki zmoklaczek :D:D:D:D Quote
Ptysiak Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Dzień dobry :) Zapraszam na :kaffee_2: :) i pączka :evil_lol: Quote
Jean Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 magdabroy napisał(a):Dziwię się, że wszedł do wody, bo było tylko 20 stopni, więc nie za gorąco :shake: No i miał szczęście, że piłka była gdzieś na 1,5m głębokości, bo on nie umie pływać ;):D Mi w zeszły czwartek też się to zdarzyło. Mój genialny małżonek rzucił Lunie frisbee i tak poleciało, że było daleko od brzegu, Lu nie chciała wejść, bo woda zimna, więc pani ściągała spodnie i jazda na około metr do wody. Przyjemnie nie było.. Quote
*Magda* Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='understandme']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6517.jpg jaki zmoklaczek :D:D:D:D O tak, wtedy jest urocza :loveu: [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) Zapraszam na :kaffee_2: :) i pączka :evil_lol: Dzień dobry ;) Kawe sobie zaraz zrobię, ale pączka nie mam :shake: Chyba muszę się przespacerować do piekarni ;) [quote name='Jean']Mi w zeszły czwartek też się to zdarzyło. Mój genialny małżonek rzucił Lunie frisbee i tak poleciało, że było daleko od brzegu, Lu nie chciała wejść, bo woda zimna, więc pani ściągała spodnie i jazda na około metr do wody. Przyjemnie nie było.. Gdyby nie to, że jestem w ciąży, to pewnie ja bym wchodziła po tę piłkę ;) A tak, nie miał wyjścia: albo stracona piłka albo on wchodzi ją wyłowić :D Quote
panbazyl Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 a u mnie na 4 psy to dwa kochają wodę nawet jak na zewnątrz -25.... Trzeci tak średnio (do kolan ) a najmłodszy jeszcze nie wiem, bo się nie ujawnił. Quote
*Magda* Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 panbazyl napisał(a):a u mnie na 4 psy to dwa kochają wodę nawet jak na zewnątrz -25.... Trzeci tak średnio (do kolan ) a najmłodszy jeszcze nie wiem, bo się nie ujawnił. Ja myślę, że Gryzoń nie będzie gorszy ;) Będzie naśladował starsze rodzeństwo :) Quote
panbazyl Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 magdabroy napisał(a):Ja myślę, że Gryzoń nie będzie gorszy ;) Będzie naśladował starsze rodzeństwo :) też mam taką nadzieję, choć czasami marzą mi się psy pustynne - bo jak cholery wejdą do rzeki (mam rzekę 50 metrow od ogrodzenia) to potem są dość dlugo mokre - tyle pewnie co Tora. A na dodatek kochają się jeszcze "wytrzeć" w błocie. I w domu mam sajgon - syf błota i samo błoto. Gdyby rzeka była ze 3 km dalej to by wyschly po drodze. Quote
*Magda* Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 To fakt, jak się futro zmoczy, to kilka godzin trwa, zanim wyschnie :roll: Ja mam na tyle dobrze, że Tora jak prawdziwa dama, nie tarza się w niczym ;) Także, jak jest zbyt mokra, żeby wejść do domu, to wystarczy wytrzeć ręcznikiem i po kłopocie :) Quote
panbazyl Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 u ogara to włos króciutki - ręcznik i pies suchy. Ale labki mają podszerstek - tam się dlugo trzyma wilgoć. Quote
Recommended Posts