Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co wy za zwierzęta macie :P moje pięknie ida spać tak jak ja i wstają też wtedy kiedy ja :P no czasem Leon patrzy się na mnie jak na głupią , ze jak to on już musi wyjść spod ciepłej kołdry ? :P 

Posted
15 godzin temu, Ania :) napisał:

Co wy za zwierzęta macie :P moje pięknie ida spać tak jak ja i wstają też wtedy kiedy ja :P no czasem Leon patrzy się na mnie jak na głupią , ze jak to on już musi wyjść spod ciepłej kołdry ? :P 

Shadow też po 22 zabiera się na swoje posłanie i wstaje lub nie :) z nami

Posted
10 minut temu, mar....ka napisał:

Shadow też po 22 zabiera się na swoje posłanie i wstaje lub nie :) z nami

No moje niby tez. Ale są dni, kiedy spać nie mogą. Łażą, sapią, drapią się itp xd

Posted
16 godzin temu, Ania :) napisał:

Co wy za zwierzęta macie :P

Ej, daruj sobie aluzje :p! Ja mam w domu księżniczkę, a nie zwierzaka! A księżniczki potrzebują wyjątkowego traktowania.

Posted
11 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Ej, daruj sobie aluzje :p! Ja mam w domu księżniczkę, a nie zwierzaka! A księżniczki potrzebują wyjątkowego traktowania.

zasmarkana księżniczka na ziarnku grochu :P heheh a jak z tym jej noskiem?

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Zwracam honor ksiezniczce :P 

Posted
10 minut temu, łamAga napisał:

Wychodzi na to że tylko ja mam dziwne zwierzaki , zwłaszcza psa który 30 razy na noc wychodzi z domu i wraca z powrotem :/

Cześć Madzia ;)

Dora też tak potrafi....nie raz tak ją opie*dalam, że dziwie się, że jeszcze próbuje..

Posted
5 minut temu, Aleksa. napisał:

Dora też tak potrafi....nie raz tak ją opie*dalam, że dziwie się, że jeszcze próbuje..

Sebek czasami się wqurwi i wyjdzie z wiadrem wimnej wody i jej hluśnie , z godzine jest cisza , później znowu się dobija :/

Posted
2 godziny temu, Aleksa. napisał:

Hej Madzia i dzieciaki! Ahh, i te twoje zwierzaki :P

Mam ochotę na piwo, to kiedy Magda? :P

Hej Ola i Twoje zwierzaki :P

Teraz?

Godzinę temu, Chesti napisał:

Się przywitam, bo tak jak Anię - podglądam od dawna :>

Witam serdecznie :)

17 minut temu, łamAga napisał:

Wychodzi na to że tylko ja mam dziwne zwierzaki , zwłaszcza psa który 30 razy na noc wychodzi z domu i wraca z powrotem :/

Cześć Madzia ;)

"Jak se pościelisz, tak się wyśpisz" :P Mnie ktoś może zwyzywać, że "nie kocham" moich zwierzaków, bo nie śpią ze mną w łóżku,pokoju itp. Ale przynajmniej mam święty spokój w nocy :D

Siemka łamAga :)