Ania :) Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Co wy za zwierzęta macie :P moje pięknie ida spać tak jak ja i wstają też wtedy kiedy ja :P no czasem Leon patrzy się na mnie jak na głupią , ze jak to on już musi wyjść spod ciepłej kołdry ? :P Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 15 godzin temu, Ania :) napisał: Co wy za zwierzęta macie :P moje pięknie ida spać tak jak ja i wstają też wtedy kiedy ja :P no czasem Leon patrzy się na mnie jak na głupią , ze jak to on już musi wyjść spod ciepłej kołdry ? :P Shadow też po 22 zabiera się na swoje posłanie i wstaje lub nie :) z nami Quote
angineuuka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 10 minut temu, mar....ka napisał: Shadow też po 22 zabiera się na swoje posłanie i wstaje lub nie :) z nami No moje niby tez. Ale są dni, kiedy spać nie mogą. Łażą, sapią, drapią się itp xd Quote
Tyśka) Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 16 godzin temu, Ania :) napisał: Co wy za zwierzęta macie :P Ej, daruj sobie aluzje :p! Ja mam w domu księżniczkę, a nie zwierzaka! A księżniczki potrzebują wyjątkowego traktowania. Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 11 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ej, daruj sobie aluzje :p! Ja mam w domu księżniczkę, a nie zwierzaka! A księżniczki potrzebują wyjątkowego traktowania. zasmarkana księżniczka na ziarnku grochu :P heheh a jak z tym jej noskiem? 1 Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Ej, daruj sobie aluzje :p! Ja mam w domu księżniczkę, a nie zwierzaka! A księżniczki potrzebują wyjątkowego traktowania. Zwracam honor ksiezniczce :P Quote
Aleksa. Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Hej Madzia i dzieciaki! Ahh, i te twoje zwierzaki :P Mam ochotę na piwo, to kiedy Magda? :P Quote
Chesti Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Się przywitam, bo tak jak Anię - podglądam od dawna :> Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Wychodzi na to że tylko ja mam dziwne zwierzaki , zwłaszcza psa który 30 razy na noc wychodzi z domu i wraca z powrotem :/ Cześć Madzia ;) Quote
Aleksa. Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 10 minut temu, łamAga napisał: Wychodzi na to że tylko ja mam dziwne zwierzaki , zwłaszcza psa który 30 razy na noc wychodzi z domu i wraca z powrotem :/ Cześć Madzia ;) Dora też tak potrafi....nie raz tak ją opie*dalam, że dziwie się, że jeszcze próbuje.. Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 5 minut temu, Aleksa. napisał: Dora też tak potrafi....nie raz tak ją opie*dalam, że dziwie się, że jeszcze próbuje.. Sebek czasami się wqurwi i wyjdzie z wiadrem wimnej wody i jej hluśnie , z godzine jest cisza , później znowu się dobija :/ Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 2 godziny temu, Aleksa. napisał: Hej Madzia i dzieciaki! Ahh, i te twoje zwierzaki :P Mam ochotę na piwo, to kiedy Magda? :P Hej Ola i Twoje zwierzaki :P Teraz? Godzinę temu, Chesti napisał: Się przywitam, bo tak jak Anię - podglądam od dawna :> Witam serdecznie :) 17 minut temu, łamAga napisał: Wychodzi na to że tylko ja mam dziwne zwierzaki , zwłaszcza psa który 30 razy na noc wychodzi z domu i wraca z powrotem :/ Cześć Madzia ;) "Jak se pościelisz, tak się wyśpisz" :P Mnie ktoś może zwyzywać, że "nie kocham" moich zwierzaków, bo nie śpią ze mną w łóżku,pokoju itp. Ale przynajmniej mam święty spokój w nocy :D Siemka łamAga :) Quote
Aleksa. Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Tylko że Dora jak nie będzie ze mną w pokoju i będzie chciała na dwór w nocy, a jej nie wypuszczę, to się zesra w domu :D Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 A mi nikt nie rozwali drzwi, a nasra tylko jeśli będzie jeść za dużo kości wieprzowych :P Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Jak ja bym chciała mieć normalne zwierzęta ;( i to pisze całkiem całkiem poważnie .... Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Teraz, łamAga napisał: Jak ja bym chciała mieć normalne zwierzęta ;( i to pisze całkiem całkiem poważnie .... Przy Tobie będzie ciężko Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Jaki Pan taki Kram (czy jakoś tak?) , Aga :P Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 zero współczucia <chlip chlip> kanarek będzie grzeczny , bedzie chodził jak zegarek :P Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Teraz, łamAga napisał: zero współczucia <chlip chlip> kanarek będzie grzeczny , bedzie chodził jak zegarek :P kanarek - zegarek Chociaż rymować umiesz :P Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 w sumie to kanarka powinnam napisać bo to będzie ona :P musze się juz rozejrzec za szkołą dla niej :P Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 9 minut temu, łamAga napisał: w sumie to kanarka powinnam napisać bo to będzie ona :P musze się juz rozejrzec za szkołą dla niej :P oj będzie się działo hehehe Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Teraz, mar....ka napisał: oj będzie się działo hehehe Już sie doczekac nie mogę :D Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 5 minut temu, łamAga napisał: Już sie doczekac nie mogę :D a kiedy dokładnie? Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 10 minut temu, mar....ka napisał: a kiedy dokładnie? Dokładnie nie wiemy jeszcze , jakoś na wiosnę , zalezy kiedy się szczeniaki wyklują ;) Quote
Recommended Posts