mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 to jeszcze trochę czasu, fajnie będzie czekać jak już będą na świecie (mam nadzieję, że hodowla będzie relacjonować ich wzrost) Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 3 minuty temu, mar....ka napisał: to jeszcze trochę czasu, fajnie będzie czekać jak już będą na świecie (mam nadzieję, że hodowla będzie relacjonować ich wzrost) Wtedy w ogóle nie będę mogła sie doczekać az po nią pojedziemy <3 też mam taką nadzieję <3 ale pewnie będziemy okrszynke odwiedzali <3 niebawem wybieramy sie odwiedzić hodowlę i porozmawiac o planowanym miocie który wykluje się na wiosnę ;) A teraz uciekam bo jutro znowu o 5 pobudka ;) więc dobranoc ;) Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 dobranoc i nie zdemoluj nic więcej do rana :P Quote
*Magda* Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 47 minut temu, łamAga napisał: Oświadczam że nic nie zdemolowałam :P No to gratuluję :P Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 9 minut temu, *Magda* napisał: No to gratuluję :P No to dziękuje :P Ale co sie jeszcze okazało , mikrofala żyje ! Sebek jej nawet nie sprawdził a juz ze sie spalila , ja ją dzisiaj sprawdziłam i działa , tylko przedłużacz poległ :P Ale niestety żeby nie było zbyt kolorowo w mojej galerii to młody ma gorączkę :/ a ja w domu mam tylko ibuprofen 2 miesiące po terminie :/ Quote
*Magda* Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 To nie Twoja galeria, tylko moja :P No to szoruj do apteki :mad: Tzn. Sebek niech wsiada w auto i niech jedzie. Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: To nie Twoja galeria, tylko moja :P No to szoruj do apteki :mad: Tzn. Sebek niech wsiada w auto i niech jedzie. Sebek twierdzi ze 2 miesiace to nie jest jeszcze po terminie :/ ze jak by rok bylo to ok i mam nie wymyslac .... Quote
*Magda* Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Sebek twierdzi ze 2 miesiace to nie jest jeszcze po terminie :/ ze jak by rok bylo to ok i mam nie wymyslac .... Ale to jest lek! I do tego ma być podany małemu dziecku! Aga, wsiadaj w auto i jedź do apteki, nie słuchaj go. Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Spokojnie ;) Znalazłam jeszcze czopki eferalgan Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 sama bym jeszcze po terminie tabsy pozarla, ale dzieciakowi na bank bym nie dala. Quote
*Magda* Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Ja nawet sobie bym leku po terminie nie podała :/ Co 3-4 miesiące robię przegląd apteczki i wywalam wszystko co już jest "po" ;) Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 ostatnio rozmawiałam z koleżenka na teat leków i okazuje sie ze wiekszośc leków po terminie jest jeszcze z rok przydatna do sporzycia , wiecie co robią z lekami odnoszonymi do aptek po terminie ? przebierają je i dawają na szpitale itd Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: ostatnio rozmawiałam z koleżenka na teat leków i okazuje sie ze wiekszośc leków po terminie jest jeszcze z rok przydatna do sporzycia , wiecie co robią z lekami odnoszonymi do aptek po terminie ? przebierają je i dawają na szpitale itd no właśnie :p To tak samo krew, ja głupia naiwna myslalam ze ona za darmo jest oddawana do szpitali.. A oni muszą ją wkupić.. Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Producenci piszą daty przydatności na lekach tak jak i na pokarmach , tylko po to żeby ludzie wywalali i kupowali nowe ;) oczywiście nie jestem za dawaniem leków przeterminowanych dziecku ani sama bym nie wzięła , piszę tylko jak jest ;) Wysłałam Ci wiadomośc na wappie ale masz wyłaczonego ;P Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 4 minuty temu, angineuuka napisał: Mi? włączony mam :P Magdzie :P z pod apteki :P Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 mi to nie wyslesz ... :c hahaha czyli jednak pojechałaś ;D Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 3 minuty temu, angineuuka napisał: mi to nie wyslesz ... :c hahaha czyli jednak pojechałaś ;D wysłalam Magdzie żeby sie nie stresowała :P Pojechałam bo okazało sie ze tylko jeden czopek jest w opakowaniu ;) Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 tak sie stresowala, ze spac poszla:p Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: tak sie stresowala, ze spac poszla:p wyjebane ma :P Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: wyjebane ma :P nie kocha cie :D Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 5 minut temu, angineuuka napisał: nie kocha cie :D Wiem ;( Quote
Recommended Posts