Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, mar....ka napisał:

to jeszcze trochę czasu, fajnie będzie czekać jak już będą na świecie (mam nadzieję, że hodowla będzie relacjonować ich wzrost)

Wtedy w ogóle nie będę mogła sie doczekać az po nią pojedziemy <3 też mam taką nadzieję <3 ale pewnie będziemy okrszynke odwiedzali <3 niebawem wybieramy sie odwiedzić hodowlę i porozmawiac o planowanym miocie który wykluje się na wiosnę ;)

A teraz uciekam bo jutro znowu o 5 pobudka ;) więc dobranoc ;)

Posted
9 minut temu, *Magda* napisał:

No to gratuluję :P

No to dziękuje :P

Ale co sie jeszcze okazało , mikrofala żyje ! Sebek jej nawet nie sprawdził a juz ze sie spalila , ja ją dzisiaj sprawdziłam i działa , tylko przedłużacz poległ :P

Ale niestety żeby nie było zbyt kolorowo w mojej galerii to młody ma gorączkę :/ a ja w domu mam tylko ibuprofen 2 miesiące po terminie :/

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

To nie Twoja galeria, tylko moja :P

No to szoruj do apteki :mad: Tzn. Sebek niech wsiada w auto i niech jedzie.

Sebek twierdzi ze 2 miesiace to nie jest jeszcze po terminie :/ ze jak by rok bylo to ok i mam nie wymyslac ....

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Sebek twierdzi ze 2 miesiace to nie jest jeszcze po terminie :/ ze jak by rok bylo to ok i mam nie wymyslac ....

Ale to jest lek! I do tego ma być podany małemu dziecku!

Aga, wsiadaj w auto i jedź do apteki, nie słuchaj go.

Posted

ostatnio rozmawiałam z koleżenka na teat leków i okazuje sie ze wiekszośc leków po terminie jest jeszcze z rok przydatna do sporzycia , wiecie co robią z lekami odnoszonymi do aptek po terminie ? przebierają je i dawają na szpitale itd 

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

ostatnio rozmawiałam z koleżenka na teat leków i okazuje sie ze wiekszośc leków po terminie jest jeszcze z rok przydatna do sporzycia , wiecie co robią z lekami odnoszonymi do aptek po terminie ? przebierają je i dawają na szpitale itd 

no właśnie :p To tak samo krew, ja głupia naiwna myslalam ze ona za darmo jest oddawana do szpitali.. A oni muszą ją wkupić.. 

Posted

Producenci piszą daty przydatności na lekach tak jak i na pokarmach , tylko po to żeby ludzie wywalali i kupowali nowe ;) oczywiście nie jestem za dawaniem leków przeterminowanych dziecku ani sama bym nie wzięła , piszę tylko jak jest ;)

Wysłałam Ci wiadomośc na wappie ale masz wyłaczonego ;P

Posted
3 minuty temu, angineuuka napisał:

mi to nie wyslesz ... :c hahaha

czyli jednak pojechałaś ;D 

wysłalam Magdzie żeby sie nie stresowała :P

Pojechałam bo okazało sie ze tylko jeden czopek jest w opakowaniu ;)