mar....ka Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Teraz, angineuuka napisał: tu. hehe dzięki, no widzisz tam szukaj. Chyba okulistę muszę szybko odwiedzić. Quote
alexmultipass Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Teraz, angineuuka napisał: odpowiem za Agę, bo już nie zauważy :P Jak się nie zmieniło nic, to bierze kanarka :D PTASZKA? Quote
mar....ka Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Teraz, alexmultipass napisał: PTASZKA? boshe czy tematy na dogo muszą schodzić albo na jajka albo na ptaszki hehehe 1 Quote
angineuuka Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 ahahahahahaha, doga kanaryjskiego :D myślałam, że to takie logiczne na forum dogomania :D hahahaha Quote
alexmultipass Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 ;) 16 minut temu, angineuuka napisał: ahahahahahaha, doga kanaryjskiego :D myślałam, że to takie logiczne na forum dogomania :D hahahaha po chwili szoku udało mi się jednak samej ogarnąć, dziękuję dobranoc Quote
angineuuka Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Teraz, alexmultipass napisał: ;) po chwili szoku udało mi się jednak samej ogarnąć, dziękuję dobranoc :D Quote
*Magda* Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 22 godzin temu, Aleksa. napisał: Aga, ale przynajmniej dzisiaj śpimy godzinę dłużej :) Kto śpi, ten śpi :P U dzieci nie ma czegoś takiego jak "cofnięcie zegarków" :P 4 godziny temu, mar....ka napisał: boshe napisałam posta do Ciebie chyba w innej galerii buhahaha jak ktoś ma posta o dziecku w szpitalu, to jest dla Madzi (albo coś z dogo się dzieje) Nie, no upodabniasz się do łamAgi :D 2 godziny temu, Aleksa. napisał: Cześć Mamusiuuu :) Cześć córusiu :* Quote
łamAga Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Angi nic się nie zmieniło , na 100% będzie Kanar , szkoda że w Poznaniu był wystawiany tylko jeden , gdyby było więcej byśmy pojechali pooglądać ;) ŁamAga jest tylko jedna ;D Quote
*Magda* Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Jak widać, łamAgi na dogo będą dwie :P Foty (oczywiście dziecięce :D) 1 Quote
łamAga Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Mały uplutek <3 drugiego też juz jak by widac :D Quote
*Magda* Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Mały uplutek <3 drugiego też juz jak by widac :D Na zdjęciu tego tak nie widać, ale na żywo, dziąsło jest praktycznie przezroczyste ;) Więc w tym tygodniu pewnie się "wykluje" ;) Quote
łamAga Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Na zdjęciu tego tak nie widać, ale na żywo, dziąsło jest praktycznie przezroczyste ;) Więc w tym tygodniu pewnie się "wykluje" ;) myślę że już nawet jutro ;) Quote
*Magda* Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 A kto spędza z nim najwięcej czasu? :P Oczywiście, że JA! Bogdan go dopiero dziś zobaczył, jak robił foty :D A rano mu go paluchem wymacał, bo pokazać mu nie chciał :D Quote
łamAga Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Teraz, *Magda* napisał: A kto spędza z nim najwięcej czasu? :P Oczywiście, że JA! Bogdan go dopiero dziś zobaczył, jak robił foty :D A rano mu go paluchem wymacał, bo pokazać mu nie chciał :D hahahahaha to Bodzian musi Ci coś kupić :P Quote
*Magda* Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Teraz, Ania :) napisał: Rośnie jak na drożdżach :D No :) Teraz, dOgLoV napisał: hahahahaha to Bodzian musi Ci coś kupić :P A co to za jakieś nowe rytuały? Quote
łamAga Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: No :) A co to za jakieś nowe rytuały? coś kiedyś tak słyszałam :P Quote
Aleksa. Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 15 minut temu, *Magda* napisał: A kto spędza z nim najwięcej czasu? :P Oczywiście, że JA! Bogdan go dopiero dziś zobaczył, jak robił foty :D A rano mu go paluchem wymacał, bo pokazać mu nie chciał :D Bodzian nie bardzo rwie się do opieki nad Nathanem xd Pamiętam, jak pojechałaś odwieźć jego brata? I zostałam z Nathankiem i potem Bogdan wstał, to nie chciało mu się iść na spacer, jak mu proponowałam :P To sobie sama poszlam z Nathanem i Tora i oczywiscie wtedy zaczelo padac :D Quote
*Magda* Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Będzie tak jak z Theodorem: jak już siądzie, to wtedy będzie "kumpel" :D Quote
Aleksa. Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Będzie tak jak z Theodorem: jak już siądzie, to wtedy będzie "kumpel" :D Hahaha :D Quote
Recommended Posts