*Magda* Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Kocham Cię łamAgo moja Poszłam spać, bo oczy mi się same zamykały, a telefon wyłączam na noc :P Quote
*Magda* Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Hej Tyś :) Mam zdjęcia (dziecięce :P) ale nie mam siły już ich zrzucać na kompa, więc postaram się jutro ;) Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Wiem :P Ale mam jeszcze ponad 6h czasu :P Quote
mar....ka Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 17 minut temu, *Magda* napisał: Wiem :P Ale mam jeszcze ponad 6h czasu :P Cytuj Quote
Tyśka) Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Magdaaaa.... nie ociągaj się z fotami :D Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Mariolka nie kuś, bo ich nie wrzucę :D Dziewczyny, zdjęcia już na kompie ;) Teraz segregacja, zmniejszenie i wrzucę :P Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: Masz szczęście :P Nie podskakuj, bo zmienię zdanie :P Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Nie podskakuj, bo zmienię zdanie :P Nie mam siły na podskakiwanie :P Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Będziecie rzygać zdjęciami :P Nathan gotowy na przyjście świąt :) Kocham cię braciszku! Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Theodor też wcisnął czapkę na głowę :D Mój "reniferek" :) Zabawa w karmienie braciszka :) Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 kocham cie braciszku, a potem wpierdol :D Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Teraz, angineuuka napisał: kocham cie braciszku, a potem wpierdol :D Czepiasz się szczegółów :P Poza tym, to normalne wśród rodzeństwa :D Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Mega <3 Nathan się robi coraz bardziej podobny do Theosia , wygląda tak samo jak Theos jak był mały <3 Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Teraz, łamAga napisał: Mega <3 Nathan się robi coraz bardziej podobny do Theosia , wygląda tak samo jak Theos jak był mały <3 Był taki okres, że Nathanowi robiły się rude włosy ;) Teraz jednak zrobiły się blond i myślę, że tak zostanie ;) Więc pewnie będą mieli takie same rysy twarzy, ale będą się różnić kolorem włosów :) Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Był taki okres, że Nathanowi robiły się rude włosy ;) Teraz jednak zrobiły się blond i myślę, że tak zostanie ;) Więc pewnie będą mieli takie same rysy twarzy, ale będą się różnić kolorem włosów :) Będą wyglądali jak bliźniacy różnowłosi :D :P Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Teraz, łamAga napisał: Będą wyglądali jak bliźniacy różnowłosi :D :P U Theodora w przedszkolu są bliźniacy, gdzie jeden jest blondynkiem, a drugi rudy :) Quote
Tyśka) Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 - Mina Nathana, hahahahaaha :D A tak poważnie, mega, mega urocze zdjęcia. Theoś chyba mocno wpatrzony w swojego braciszka? :) Quote
Recommended Posts