Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

Moje często robią takie miny,  tym bardziej jak kaze im zostać w miejscu :P 

Dokładnie ;) Ja jej mówię "zostań", a ta uszy w dół, jakby to jakaś kara w kamieniołomach była :D

• Upvote 1
Posted

Hej dziewczyny :)

2 godziny temu, Ania :) napisał:

Hej Madzia :) jak tam dzień minął ? :)

Lepiej nie pytaj :/ Junior wstał o 4:45 szok.gif Wciskałam mu smoka co chwilę do buzi, z nadzieją, że zaśnie ponownie. Ale on go trzymał w buzi kilka sekund, po czym wypluwał. A jak tylko usłyszał, że wchodzę do pokoju (nie zapalałam światła), to chichrał się jak szalony zly1.gif O 5:20 odpuściłam sobie i zeszłam z nim na dół. A jak po 11 poszłam z nim na spacer, to zasnął praktycznie od razu w wózku i spał 2h (odsypiał nockę).

Posted

Magda mogłaś się uwalić na polu i pospać z nim :D :P

A tak na prawde to współczuję , wiem co to znaczy jak człowiek nie potrafi oczu utrzymac otwartych a dziecko spac nie chce , moje stałe zdanie to " ja pierdole" buhahahahahahaha 

• Upvote 1
Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Hej dziewczyny :)

Lepiej nie pytaj :/ Junior wstał o 4:45 szok.gif Wciskałam mu smoka co chwilę do buzi, z nadzieją, że zaśnie ponownie. Ale on go trzymał w buzi kilka sekund, po czym wypluwał. A jak tylko usłyszał, że wchodzę do pokoju (nie zapalałam światła), to chichrał się jak szalony zly1.gif O 5:20 odpuściłam sobie i zeszłam z nim na dół. A jak po 11 poszłam z nim na spacer, to zasnął praktycznie od razu w wózku i spał 2h (odsypiał nockę).

No patrz jaki mądry :P on się może wyspać zawsze kiedy chce :p szkoda , ze mama nie może :p 

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Magda mogłaś się uwalić na polu i pospać z nim :D :P

A tak na prawde to współczuję , wiem co to znaczy jak człowiek nie potrafi oczu utrzymac otwartych a dziecko spac nie chce , moje stałe zdanie to " ja pierdole" buhahahahahahaha 

Za zimno :P

Moje, przy Theodorze to "ku*wa mać!" :D

Teraz, Ania :) napisał:

No patrz jaki mądry :P on się może wyspać zawsze kiedy chce :p szkoda , ze mama nie może :p 

Zawsze śpi 30-40 minut, więc jak wróciliśmy, to co chwilę zaglądałam do wózka czy już się obudził. W między czasie obrałam ziemniaki, potem naszykowałam łososia, zrobiłam sobie kawę i co chwilę zaglądałam do wózka. A on spał i spał i spał.... Gdybym wiedziała, że po powrocie ze spaceru będzie spał jeszcze godzinę, to sama bym się poszła położyć ;) Ale nie, on jak na złość, akurat dziś chciał sobie pospać 4x dłużej niż zwykle! Jedym słowem, zrobił matkę w ch*ja :D

Posted

Nie mam dziecka, ale Zdrapka to takie dziecko... ona w nocy potrafi płakać non stop. I trzeba ją tulić, zabawić, ululać do snu... najgorsze, że czasem to niańczenie trwa godzinę, dwie, ja podgrążone oczy, kot zasypia... a za 2h coś mu odjebie i znów wstaje, chodzi, płacze... :p więc czasem też mówię "k**wa mać, weź się ogarnij" :D

Posted
2 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Nie mam dziecka, ale Zdrapka to takie dziecko... ona w nocy potrafi płakać non stop. I trzeba ją tulić, zabawić, ululać do snu... najgorsze, że czasem to niańczenie trwa godzinę, dwie, ja podgrążone oczy, kot zasypia... a za 2h coś mu odjebie i znów wstaje, chodzi, płacze... :p więc czasem też mówię "k**wa mać, weź się ogarnij" :D

Takie numery mi robił Nathan przed pierwszym zębem ;) Może Zdrapka ząbkuje?! :D

Posted

Pepsi robi podobnie :P łazi i miauczy , też ją wyzywam nie zawsze kulturalnym słownictwem ale to i tak jest bardzo grzeczne bo jak Qwendi dobija sie do domu i z domu na dwór z 30 razy na noc to już w ogóle poezja leci w jej strone :P

Posted

Moja po prostu potrzebuje miłości :p Musi się poprzytulać, czuć się kochana i chciana, musi mnie pougniatać, podrapać, muszę za nią polatać i jest względny spokój :p Ale masakra, ostatnio to jest noc w noc.