*Magda* Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: Moje często robią takie miny, tym bardziej jak kaze im zostać w miejscu :P Dokładnie ;) Ja jej mówię "zostań", a ta uszy w dół, jakby to jakaś kara w kamieniołomach była :D 1 Quote
*Magda* Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Hej dziewczyny :) 2 godziny temu, Ania :) napisał: Hej Madzia :) jak tam dzień minął ? :) Lepiej nie pytaj :/ Junior wstał o 4:45 Wciskałam mu smoka co chwilę do buzi, z nadzieją, że zaśnie ponownie. Ale on go trzymał w buzi kilka sekund, po czym wypluwał. A jak tylko usłyszał, że wchodzę do pokoju (nie zapalałam światła), to chichrał się jak szalony O 5:20 odpuściłam sobie i zeszłam z nim na dół. A jak po 11 poszłam z nim na spacer, to zasnął praktycznie od razu w wózku i spał 2h (odsypiał nockę). Quote
łamAga Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Magda mogłaś się uwalić na polu i pospać z nim :D :P A tak na prawde to współczuję , wiem co to znaczy jak człowiek nie potrafi oczu utrzymac otwartych a dziecko spac nie chce , moje stałe zdanie to " ja pierdole" buhahahahahahaha 1 Quote
Ania :) Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Hej dziewczyny :) Lepiej nie pytaj :/ Junior wstał o 4:45 Wciskałam mu smoka co chwilę do buzi, z nadzieją, że zaśnie ponownie. Ale on go trzymał w buzi kilka sekund, po czym wypluwał. A jak tylko usłyszał, że wchodzę do pokoju (nie zapalałam światła), to chichrał się jak szalony O 5:20 odpuściłam sobie i zeszłam z nim na dół. A jak po 11 poszłam z nim na spacer, to zasnął praktycznie od razu w wózku i spał 2h (odsypiał nockę). No patrz jaki mądry :P on się może wyspać zawsze kiedy chce :p szkoda , ze mama nie może :p Quote
*Magda* Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Magda mogłaś się uwalić na polu i pospać z nim :D :P A tak na prawde to współczuję , wiem co to znaczy jak człowiek nie potrafi oczu utrzymac otwartych a dziecko spac nie chce , moje stałe zdanie to " ja pierdole" buhahahahahahaha Za zimno :P Moje, przy Theodorze to "ku*wa mać!" :D Teraz, Ania :) napisał: No patrz jaki mądry :P on się może wyspać zawsze kiedy chce :p szkoda , ze mama nie może :p Zawsze śpi 30-40 minut, więc jak wróciliśmy, to co chwilę zaglądałam do wózka czy już się obudził. W między czasie obrałam ziemniaki, potem naszykowałam łososia, zrobiłam sobie kawę i co chwilę zaglądałam do wózka. A on spał i spał i spał.... Gdybym wiedziała, że po powrocie ze spaceru będzie spał jeszcze godzinę, to sama bym się poszła położyć ;) Ale nie, on jak na złość, akurat dziś chciał sobie pospać 4x dłużej niż zwykle! Jedym słowem, zrobił matkę w ch*ja :D Quote
łamAga Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Mamy podobne słownictwo :P To ale Cię wyh*jał :P Quote
*Magda* Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Teraz, łamAga napisał: Mamy podobne słownictwo :P To ale Cię wyh*jał :P No :* Dosłownie :D Quote
Tyśka) Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Nie mam dziecka, ale Zdrapka to takie dziecko... ona w nocy potrafi płakać non stop. I trzeba ją tulić, zabawić, ululać do snu... najgorsze, że czasem to niańczenie trwa godzinę, dwie, ja podgrążone oczy, kot zasypia... a za 2h coś mu odjebie i znów wstaje, chodzi, płacze... :p więc czasem też mówię "k**wa mać, weź się ogarnij" :D Quote
*Magda* Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Nie mam dziecka, ale Zdrapka to takie dziecko... ona w nocy potrafi płakać non stop. I trzeba ją tulić, zabawić, ululać do snu... najgorsze, że czasem to niańczenie trwa godzinę, dwie, ja podgrążone oczy, kot zasypia... a za 2h coś mu odjebie i znów wstaje, chodzi, płacze... :p więc czasem też mówię "k**wa mać, weź się ogarnij" :D Takie numery mi robił Nathan przed pierwszym zębem ;) Może Zdrapka ząbkuje?! :D Quote
łamAga Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Pepsi robi podobnie :P łazi i miauczy , też ją wyzywam nie zawsze kulturalnym słownictwem ale to i tak jest bardzo grzeczne bo jak Qwendi dobija sie do domu i z domu na dwór z 30 razy na noc to już w ogóle poezja leci w jej strone :P Quote
angineuuka Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Moje tez czasem coś odwalą :p wtedy koty wyjebuje z domu :D a psy opierdalam :P nie wiem jak to bedzie przy szczeniaku ghaha Quote
łamAga Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Teraz, angineuuka napisał: Moje tez czasem coś odwalą :p wtedy koty wyjebuje z domu :D a psy opierdalam :P nie wiem jak to bedzie przy szczeniaku ghaha zimą też ? :P Quote
*Magda* Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 U mnie ze zwierzętami nie ma problemu, bo śpią w kuchni, za zamkniętymi drzwiami :D Quote
Tyśka) Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Moja po prostu potrzebuje miłości :p Musi się poprzytulać, czuć się kochana i chciana, musi mnie pougniatać, podrapać, muszę za nią polatać i jest względny spokój :p Ale masakra, ostatnio to jest noc w noc. Quote
angineuuka Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: zimą też ? :P jo :p mają specjalnie dziurę w drzwiach do kotłowni. Tam ciepło xd Quote
Recommended Posts