Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Angi, my do stycznia tego roku mieliśmy tylko 1 sklep. To jest naprawdę mała mieścinka. A to że miasto typu Zabrze składa się głównie ze sklepów, banków i aptek, to nic nienormalnego. Większość miast tak ma :D

odnosze wrazenie, ze tylko Zabrze haha tu nic innego nie powstaje xD

Posted

Hodowla z której mam Torę, miała ponad 2 lata przerwy w szczeniorach. No i teraz są szczylki, no to mu to mówię. A on na to, to buduj kojce i otwieraj hodowlę mdleje.gif Powiedziałam mu, że nie mam czasu na hodowlę i jeżdżenie po wystawach. Co usłyszałam? Poproś Olę, to może Ci pomoże :D On naprawdę nie wie ile to czasu potrzeba na hodowlę mdleje.gif Zresztą, ja bym nie miała serca oddać szczylków zawstydzony.gif

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Hodowla z której mam Torę, miała ponad 2 lata przerwy w szczeniorach. No i teraz są szczylki, no to mu to mówię. A on na to, to buduj kojce i otwieraj hodowlę mdleje.gif Powiedziałam mu, że nie mam czasu na hodowlę i jeżdżenie po wystawach. Co usłyszałam? Poproś Olę, to może Ci pomoże :D On naprawdę nie wie ile to czasu potrzeba na hodowlę mdleje.gif Zresztą, ja bym nie miała serca oddać szczylków zawstydzony.gif

Ola nie zna się na wystawach xd

Posted

Bodzian mówi tak jak Kamil :P dopiero jak mu zaczęłam tłumaczyć ze hodowla to nie takie hop siup  to stwierdził , że mam rację i lepiej się nie "bawic" w hodowle :P 

Posted
11 godzin temu, Aleksa. napisał:

Ola nie zna się na wystawach xd

To się pozna :P

10 godzin temu, angineuuka napisał:

Jakbyś inną rasę chciała hodowac, tobo mogę ci wystawiać  :P ale nienie onki xD

Ale ja nie chcę w domu nic innego oprócz ONków i tu jest problem :/ Zresztą powiedziałam mu, że przecież widział jak wygląda wystawianie ONków, a bez wystaw nie będę miała psa z uprawnieniami.

10 godzin temu, Ania :) napisał:

Bodzian mówi tak jak Kamil :P dopiero jak mu zaczęłam tłumaczyć ze hodowla to nie takie hop siup  to stwierdził , że mam rację i lepiej się nie "bawic" w hodowle :P 

Podejrzewam, że Bogdan dopiero by to sobie uzmysłowił, jak biegałoby po domu 6-8 szczylków i trzeba byłoby ich pilnować, sprzątać po nich itp. Dopiero wtedy zobaczyłby, że szylki to nie tylko przyjemność i kasa ze sprzedaży :D

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

Znalezione obrazy dla zapytania dziekujemy

Masz wpierdol :P

Najpierw sobie myślę "Za co ona mi dziękuje?" Potem "Za co mam w pierdol?" Ale już wiem :P

Proszę bardzo buzki.gif Cieszę się, że doszło przed 14-stym :)

P.S.Paputki nie za małe? :/

Posted
8 minut temu, *Magda* napisał:

Najpierw sobie myślę "Za co ona mi dziękuje?" Potem "Za co mam w pierdol?" Ale już wiem :P

Proszę bardzo buzki.gif Cieszę się, że doszło przed 14-stym :)

P.S.Paputki nie za małe? :/

Coś Ty , paputki jeszcze luźnawe ale słodkie <3 młdy dał sobie je przymierzyć a za chwile On chce "cześć" tak mówi na te paputki co mu rok temu przysłałaś , zakłada je i każdemu misiowi daje cześć hahahaha a je już tak brudne ze ich nie dopiore ale nie moge wyprac bo sie z nimi nie rozstaje :P

Wszystko słodkie <3 musze teraz Fabianowi łóżko kupić :P

jutro bedziemy puzzle układac :D bo odebrałam paczuszke dopiero wieczorem , ile ja zakazów złamałam jak po nia jechałam to dziwie sie ze mandatu nie dostałam :P

Posted
3 minuty temu, łamAga napisał:

Coś Ty , paputki jeszcze luźnawe ale słodkie <3 młdy dał sobie je przymierzyć a za chwile On chce "cześć" tak mówi na te paputki co mu rok temu przysłałaś , zakłada je i każdemu misiowi daje cześć hahahaha a je już tak brudne ze ich nie dopiore ale nie moge wyprac bo sie z nimi nie rozstaje :P

Wszystko słodkie <3 musze teraz Fabianowi łóżko kupić :P

jutro bedziemy puzzle układac :D bo odebrałam paczuszke dopiero wieczorem , ile ja zakazów złamałam jak po nia jechałam to dziwie sie ze mandatu nie dostałam :P

Kurcze, a to jest rozm.22, dlatego się bałam, że będą za małe :/ Cieszę się, że papucie od cioci Magdy przypadają mu do gustu :)

No, tak sobie pomyślałam, że może standardowa rozmiarówka zmusi Was w końcu do kupienia mu dużego łóżka :P

I mam nadzieję, że będzie takim samym fanem Zygzaka jak mój Theodor :D

A gdzie byłaś, że nie odebrałaś jej w domu? I musiałaś po nią jechać think.gif

Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

Kurcze, a to jest rozm.22, dlatego się bałam, że będą za małe :/ Cieszę się, że papucie od cioci Magdy przypadają mu do gustu :)

No, tak sobie pomyślałam, że może standardowa rozmiarówka zmusi Was w końcu do kupienia mu dużego łóżka :P

I mam nadzieję, że będzie takim samym fanem Zygzaka jak mój Theodor :D

A gdzie byłaś, że nie odebrałaś jej w domu? I musiałaś po nią jechać think.gif

ja mu teraz kupowałam buciki jesienne i też miałam brac 23 ale mi sie mega duze widziały , nawet 22 takie jakies duze były ale zaryzykowałam i wzięłam 22 i są idealne , też lekko większe akurat na grubszą skarpetkę ;) rozmiarówka rozmiarówce jak widac nie równa bo sandałki mamy 22 i już są za małe ;)

:D tylko gdzie My je wstawimy :P 

On tylko autka i autka więc na pewno będzie jego fanem , On nawet przez sen mówi autko :D 

Byłam w domu ale ( nie śmiejscie się ) nie mamy dzwonka :P mielismy bezprzewodowy ale zamókł i i się popsuł :P nasz naturalny dzwonek cały czas prawie w domu siedzi więc nie zaalarmował że ktoś jest pod bramą :P 

Posted

Chciałam mu jeszcze jakąś bajkę na dvd kupić, ale tutaj znaleźć coś z polskim lektorem, graniczy z cudem :/ Theodorowi biorę pierwszą z brzegu, bo jemu bez różnicy czy bajka po polsku czy po niemiecku :D

Pewnie się zastanawiałaś co to może być jak zobaczyłaś awizo :P W ogóle, to chciałam zaadresować na Fabiana, ale se myślę, że jak będzie do odbioru na poczcie, to mogą robić problemy, że ktoś inny odbiera :/

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Chciałam mu jeszcze jakąś bajkę na dvd kupić, ale tutaj znaleźć coś z polskim lektorem, graniczy z cudem :/ Theodorowi biorę pierwszą z brzegu, bo jemu bez różnicy czy bajka po polsku czy po niemiecku :D

Pewnie się zastanawiałaś co to może być jak zobaczyłaś awizo :P W ogóle, to chciałam zaadresować na Fabiana, ale se myślę, że jak będzie do odbioru na poczcie, to mogą robić problemy, że ktoś inny odbiera :/

Ty i tak już masz wpierdol za tak duży prezent :*

Myślałam że to jakieś urzędowe pismo :P jak na razie jeszcze nam nie robili nigdy problemów np jak Sebek odbierał moje awiza więc moze by przeszło ale jak bym trafiła na służbiste to mogło by być ciężko :P

Posted
3 minuty temu, łamAga napisał:

Ty i tak już masz wpierdol za tak duży prezent :*

Myślałam że to jakieś urzędowe pismo :P jak na razie jeszcze nam nie robili nigdy problemów np jak Sebek odbierał moje awiza więc moze by przeszło ale jak bym trafiła na służbiste to mogło by być ciężko :P

Przyjmę od Ciebie każdy wpierdol, ale tylko pod warunkiem, że przyjedziesz i dasz mi go osobiście :P

Posted
6 minut temu, angineuuka napisał:

ee, przejdzie ;) byleby sie adres na dowodzie zgadzał ;D

A to sie zgadza ;) ale ode mnie nawet dzisiaj dowodu nie wziął ;)

2 minuty temu, *Magda* napisał:

Przyjmę od Ciebie każdy wpierdol, ale tylko pod warunkiem, że przyjedziesz i dasz mi go osobiście :P

Hahahahaha dam Ci go pocztą :P