łamAga Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Dobrze że Sebek bierze młodego na spacerki bo inaczej musiał by biedak w domu siedzieć :P Quote
*Magda* Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 16 godzin temu, dOgLoV napisał: Dobrze że Sebek bierze młodego na spacerki bo inaczej musiał by biedak w domu siedzieć :P Za to Bogdan bierze bardzo chętnie Theodora na spacery itp., więc często mam ten komfort, że urwisa nie mam na głowie :D Np. wczoraj jak pojechali na rowerach po 15, to wrócili jak już było ciemno ;) A jak tylko Nathan sam siądzie, to mu jeszcze wcisną drugiego I będzie Nathan w krzesełku na rowerze z Bogdanem, obok Theodor na swoim rowerze, a ja może wtedy będę mogła się wyspać :D Dla tych co nie mają mojego numeru, a więc i WhatsApp'a mojego informuję, że dziś powitaliśmy drugiego zęba :) Quote
Ania :) Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 To Aga miała rację ze dzisiaj drugi się wybije :D Quote
łamAga Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 czułam to :D Magda Ty bedziesz miała za dobrze ! ja protestuje :P Quote
*Magda* Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 6 godzin temu, Ania :) napisał: To Aga miała rację ze dzisiaj drugi się wybije :D Tak, wiszę jaj browara ;) Ale dostanie go dopiero jak się ze mną spotka :P 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: To gratuluję! :)))) Dzięki :* Choć nocki przez tego zęba nie wspominam dobrze :/ 28 minut temu, łamAga napisał: czułam to :D Magda Ty bedziesz miała za dobrze ! ja protestuje :P W moczu :D Czemu za dobrze? Quote
*Magda* Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 Halloween :) I trochę zwierzęcych fot :P 1 Quote
angineuuka Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Teoś to mi przypomina chodzącą prezerwatywę :D 2 Quote
*Magda* Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: Teoś to mi przypomina chodzącą prezerwatywę :D Ducha do prezerwatywy przyrównuje :D 1 Quote
łamAga Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Bo bedziesz sie mogła wyspac czego ja nie dokonałam w ciagu 2 lat :P Uooo jaki słodki duszek :* <3 Torka śliczniusia <3 a Lumpek wygląda adekwatnie do dzisiejszego dnia :P 5 minut temu, angineuuka napisał: Teoś to mi przypomina chodzącą prezerwatywę :D buahahahahahhahahahaha Quote
*Magda* Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Bo bedziesz sie mogła wyspac czego ja nie dokonałam w ciagu 2 lat :P Uooo jaki słodki duszek :* <3 Torka śliczniusia <3 a Lumpek wygląda adekwatnie do dzisiejszego dnia :P To się dopiero okaże jak mu go "wcisnę" czy się wyśpię :P Mój :) Dzięki. Tak, pewnie o tego wystającego kła Ci chodzi :D Quote
łamAga Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: To się dopiero okaże jak mu go "wcisnę" czy się wyśpię :P Mój :) Dzięki. Tak, pewnie o tego wystającego kła Ci chodzi :D dokładnie :D wygląda jak wampirek <3 Quote
angineuuka Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Teraz, łamAga napisał: Bodziana nie przebrałas za nic ?:P pewnie tez za "ducha" haha 1 Quote
*Magda* Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 Tylko Theodora przebrałam ;) A za rok przebiorę też Nathana :P Quote
łamAga Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Tylko Theodora przebrałam ;) A za rok przebiorę też Nathana :P Mogłas Bodziana przebrac za mumie , owinąć go bandażem przynajmniej by się nie ruszał :D :P Quote
angineuuka Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 do mnie tez przylazły duchy, tylko w "straszej wersji" czyt, w przescieradle :D hahaha Quote
*Magda* Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 5 minut temu, łamAga napisał: Mogłas Bodziana przebrac za mumie , owinąć go bandażem przynajmniej by się nie ruszał :D :P I bez tego się nie ruszał, tylko leżał na kanapie :D 3 minuty temu, Ania :) napisał: Duchy w galerii duchy :p Uważaj, bo halloween jeszcze trwa i mogą przyjść do Ciebie :D 1 minutę temu, angineuuka napisał: do mnie tez przylazły duchy, tylko w "straszej wersji" czyt, w przescieradle :D hahaha Ja mam prześcieradła z gumką, więc ciężko przerobić "na ducha" :D Quote
Tyśka) Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Jaki słodki ten duch :D Ale chyba Tora się go boi, hahaha, ma minę jakby zobaczyła... ducha :D Quote
*Magda* Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Jaki słodki ten duch :D Ale chyba Tora się go boi, hahaha, ma minę jakby zobaczyła... ducha :D Ona ma minę pt. "Weź idź z tym aparatem i daj mi kolację" :D Quote
Recommended Posts