*Magda* Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Hej! Hej! Teraz, jak ja chcę iść czytać, to wszyscy się na dogo zjawiają :P Quote
łamAga Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 O jacie Ty to poważnie chcesz drugą dzidzie ? , ja bym chciała ( kiedyś ) ale nie wiem czy mnie tzn nas będzie na nie stać ;) Quote
Aleksa. Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Aga, na pewno dacie rade za kilka lat na przyklad :) Quote
Małgonia Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 No, koniecznie zaciąż,bo nam sie ciezarówki chyba na dogo skonczyły i nie ma kogo wyczekiwać :D aak to Aga nas trzymała w napieciu :D Powodzenia!!!!!!!:D Quote
*Magda* Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Hej dziewczyny :) Zaraz po pracy wpadłam do domu szybko coś zjeść, a potem zrobiliśmy sobie z Theodorem wypad na basen :) Theoś się wymęczył tak, że sam powiedział, że już chce do domu :D O jacie Ty to poważnie chcesz drugą dzidzie ? , ja bym chciała ( kiedyś ) ale nie wiem czy mnie tzn nas będzie na nie stać ;) Bardzo poważnie :) W czerwcu zaczynam starania :) No, koniecznie zaciąż,bo nam sie ciezarówki chyba na dogo skonczyły i nie ma kogo wyczekiwać :D aak to Aga nas trzymała w napieciu :D Powodzenia!!!!!!! :D Postaram się Was nie zawieść ;) Quote
*Magda* Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Madzia, zaczynamY starania :D Hahaha Już czekamy :lol: Ok ;) Quote
3 x Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Ale ja jeszcze nie chce :D dobrze, że nie mam z kim, to żadnych niespodzianek nie bedzie :D to dopiero byłaby niespodzianka ;) Quote
angineuuka Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Moja koleżanka dziś potwierdziła swoją "niespodziankę" :p aa ja też chciałabym dzidzie w tym roku szczeniaczka :lol: Quote
Aleksa. Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 haha, u mnie jedna taka ze znajomych dalszych miała wpadkę :D dzisiaj widze usg a to bliźniaki przypuszczam że pewnie była na jakiś antykoncepcyjnych, kiedyś coś na biologii było o tym, że wtedy zdarza sie ciąża mnoga :D Quote
angineuuka Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 A to Magda może też będzie mieć bliźniaki? :D Quote
Aleksa. Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 A to Magda może też będzie mieć bliźniaki? :D Nie, jak się odstawia odpowiednio wcześnie :) kojarze coś takiego z biol, ale może pochrzaniłam Quote
*Magda* Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Hej laski ;) Czy z tabsami czy bez, i tak mogę mieć bliźniaki :P U Bogdana w rodzinie są bliźnięta i właśnie pokolenie "po" Bogdanie może mieć bliźniaki ;) Jego kuzynka była w ciąży bliźniaczej, ale jedno dzieciątko wchłonęło drugie i w ostateczności pojawił się tylko Miłosz. Quote
justysiek Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Madzia czemu dopiero w czerwcu starania zaczynasz? chodzi o pracę itp? Quote
Recommended Posts