marta1624 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 (edited) Świetne fotki :) A z Sylwestrem się zgadzam :D I zdrowia Theo :) Edited December 31, 2014 by M@rt@ Quote
Aleksa. Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Ja w tym roku spokojnego sylwka miałam ;) za to pożałowalas mi wczoraj śniegu :P bo właśnie wszystko się topi :P Quote
marta1624 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Hejka :) Ja kaca to nie, ale padam na pysk... :D Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Ja w tym roku spokojnego sylwka miałam ;) za to pożałowalas mi wczoraj śniegu :P bo właśnie wszystko się topi :P My byliśmy w łóżku już po 22 :P Bogdan się pytał czy czekamy do północy?! A ja mu na to, że nie, bo chce spać. I poza tym nie mieliśmy nawet szampana w domu :D U mnie śniegu już nie ma, więc chciałam trochę Twojego :P Hejka :) Ja kaca to nie, ale padam na pysk... :D To wstawaj jak padasz :D Quote
marta1624 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Wstaje, zaraz z suka muszę iść na pole :D Quote
agutka Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Ja na kaca nie mam potrzeby chorować ;) Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Wstaje, zaraz z suka muszę iść na pole :D Dobrze Ci tak :D Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Ja na kaca nie mam potrzeby chorować ;) Dziękujemy i wzajemnie ;) Quote
kalyna Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 W Sylwka iść o 22 spać :mdleje: to ja nawet w zwykły dzień o tej godzinie nie chodzę spać :lol: Nawet pewnie nie usnęłabym :P Quote
Oscar Patric Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 My tylko do pierwszej przez babkę siedzieliśmy,bez kaca się odbyło Quote
Guest TyŚka Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Cudowne fotki :) Magda, super sukienka, miło Cię w ogóle widzieć :p :) U nas Sylwek cichy, skromny, ale poszliśmy spać o 1, niewiele później niż zwykle ;) Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Wróciłam :D Pewnie się cieszysz :P Jak cholera :P W Sylwka iść o 22 spać :mdleje: to ja nawet w zwykły dzień o tej godzinie nie chodzę spać :lol: Nawet pewnie nie usnęłabym :P A co mi tam, raz na jakiś czas i w Sylwestra można iść spać z kurami :P dobry :) Dobry :) My tylko do pierwszej przez babkę siedzieliśmy,bez kaca się odbyło Trzeba było z babką zaimprezować :D Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Cudowne fotki :) Magda, super sukienka, miło Cię w ogóle widzieć :P :) U nas Sylwek cichy, skromny, ale poszliśmy spać o 1, niewiele później niż zwykle ;) Dziękuję :) Czasem mogę się pokazać publicznie :D Znajomi, o których mieliśmy imprezować, poszli spać o 5 rano :D Dobrze, że nas tam nie było, bo za cholerę bym tyle nie wytrzymała :) Hejka ;) Cześć Agnieszka ;) Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Zajeb*łam se drzwiami w łuk brwiowy i mi spuchł!!! Quote
łamAga Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Musiałaś jednak coś pić że drzwi nie zauważyłaś :P Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Haha geniusz z ciebie :P Hahahaha Jutro będę wyglądać jakby mnie Bogdan pobił :D Ok, łapcie foty z dziś :) Theoś próbuje nadmuchać balon ;) I pies, żeby nie był ciągle Theoś :P Kot też się załapał :) Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Musiałaś jednak coś pić że drzwi nie zauważyłaś :P Tak, aspirynę :P Nie chciałam walnąć drzwiami Bodziana, to walnęłam sobie :D Quote
Recommended Posts