*Magda* Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Theodora niania Gabi, poleciała we wtorek na Kubę. Wobec tego, przez 3 tyg. mamy opiekę 24h nad Theodorem. 2 tyg. należą do Bogdana z Theosiem, a potem 1 tydzień należy do mnie i Theosia. Chłopaki sobie szaleją. Byli już 2x w tym tygodniu na basenie, a jutro jadą na taki plac zabaw w hali. Będą się dobrze bawić, a ja będę musiała w tym czasie pracować :/ Quote
phase Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 czytałam i fajna jest :) Magda, dopiero teraz czytasz Grey'a? pamiętam jak polecałam Ci ją. Potem przeczytaj sobie Crossa :) O wampirach też fajną serię czytałam ;) Ale przez pamiętniki wampirów nie przebrnęłam. A to co polecasz to też w typie Greya? :D Pamiętniki co do książki to nie za bardzo mi się podobały, ale serial to yo :D Chociaż teraz oglądam bo ciekawi mnie koniec, ale za dużo już wymyślania. Pierwszą, ale mam w domu wszystkie trzy :) wciągnęła Cie? Quote
*Magda* Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 wciągnęła Cie? Tak :) właśnie mam zaraz zamiar iść do łóżka i poczytać :) Zresztą, książka musi być naprawdę nudna, żeby mnie nie wciągnęła :D Quote
marta1624 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 To nie zazdroszczę ci pracy, jak twoi mężczyźni się bawią ;) Ale jeden tydzień będziesz miała wolny, a co! :D Quote
łamAga Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 szkoda ze nie mieszkacie bliżej , poszalała bym z chłopakami :D i tez musze sie isc polozyc bo na poczatku zamiast przeczytac ze Gabi poleciala na kube to przeczytałam ze Gabi na angine , nie pytajcie gdzie ja tam taki wyraz widziałam bo sama sie nad tym zastanawiam :P Quote
*Magda* Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 To nie zazdroszczę ci pracy, jak twoi mężczyźni się bawią ;) Ale jeden tydzień będziesz miała wolny, a co! :D I wtedy ja z Theosiem będziemy się dobrze bawić, a Bodzian będzie pracował :D szkoda ze nie mieszkacie bliżej , poszalała bym z chłopakami :D i tez musze sie isc polozyc bo na poczatku zamiast przeczytac ze Gabi poleciala na kube to przeczytałam ze Gabi na angine , nie pytajcie gdzie ja tam taki wyraz widziałam bo sama sie nad tym zastanawiam :P Ja właśnie znikam ;) Bez komentarza pozostawię Twoją ślepotę :P Dobranoc :) Quote
łamAga Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 I słusznie , moja slepota nie jest do komentowania :P milego czytania ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Ja ostatnio przed snem włączyłam sobie audiobooka 50twarzy Greya i stwierdziłam że mi się nie podoba, nie lubię tego faceta ;D Quote
*Magda* Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 I po czytaniu dobranoc :) Była dobra noc, tylko o 4:50 trzeba było wstać do pracy :( Ja ostatnio przed snem włączyłam sobie audiobooka 50twarzy Greya i stwierdziłam że mi się nie podoba, nie lubię tego faceta ;D Mi, póki co, książka się podoba :) A audiobooki nie wchodzą w grę :P Ja muszę mieć wszystko na papierze ;) Quote
łamAga Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Ja tez zdecydowanie wole ksiazki tradycyjne ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 No ja też wolę tradycyjne, jednak...trudno się zasypia i czyta jednocześnie, miał to być typowy usypiacz, ale zaczełam słuchać XD Quote
*Magda* Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 A ja dostanę tą książkę :D Od kogo? No ja też wolę tradycyjne, jednak...trudno się zasypia i czyta jednocześnie, miał to być typowy usypiacz, ale zaczełam słuchać XD Hehehe, ta książka nie nadaje się "na dobranoc" :P Quote
marta1624 Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Koleżanka kupiła do czytania, na razie 1 część ;) I od niej sobie jutro pożyczę, bo już skończyła (w 2 dni :D) Quote
*Magda* Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 Jakbym nie miała Theosia, to też już bym skończyła :P Quote
marta1624 Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Oddaj Theo :p Niech Bodzian go bawi :p Quote
*Magda* Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 Theoś śpi jak zabity ;) Dziś się tak wyszalał na placu zabaw, że do domu (ponoć) wnosił go Bogdan, bo sam nie dał rady :) Jak poszedł spać o 14, to wstał przed 17. I tak go nogi bolały, że prawie pół godziny płakał, że nie może chodzić :/ Potem już było ok, to pojechaliśmy do chińczyka na obiadokolację. Wróciliśmy do domu jakieś 30 min. temu i młody padł :D Quote
marta1624 Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 No to Bodzian męczy młodego do upadłego :) Ale w sumie dobrze, masz luźno w domu ;) Quote
*Magda* Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 Ja byłam wtedy w pracy ;) A teraz znikam spać, dobranoc :) Quote
Recommended Posts