Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Theodora niania Gabi, poleciała we wtorek na Kubę.

Wobec tego, przez 3 tyg. mamy opiekę 24h nad Theodorem.

2 tyg. należą do Bogdana z Theosiem, a potem 1 tydzień należy do mnie i Theosia.

Chłopaki sobie szaleją. Byli już 2x w tym tygodniu na basenie, a jutro jadą na taki plac zabaw w hali.

Będą się dobrze bawić, a ja będę musiała w tym czasie pracować :/

Posted

czytałam i fajna jest :)

Magda, dopiero teraz czytasz Grey'a? pamiętam jak polecałam Ci ją. Potem przeczytaj sobie Crossa :)

O wampirach też fajną serię czytałam ;) Ale przez pamiętniki wampirów nie przebrnęłam.

A to co polecasz to też w typie Greya? :D

Pamiętniki co do książki to nie za bardzo mi się podobały, ale serial to yo :D Chociaż teraz oglądam bo ciekawi mnie koniec, ale za dużo już wymyślania. 

Pierwszą, ale mam w domu wszystkie trzy :)

wciągnęła Cie?

Posted

szkoda ze nie mieszkacie bliżej , poszalała bym z chłopakami :D i tez musze sie isc polozyc bo na poczatku zamiast przeczytac ze Gabi poleciala na kube to przeczytałam ze Gabi na angine , nie pytajcie gdzie ja tam taki wyraz widziałam bo sama sie nad tym zastanawiam :P

Posted

To nie zazdroszczę ci pracy, jak twoi mężczyźni się bawią ;)
Ale jeden tydzień będziesz miała wolny, a co! :D

I wtedy ja z Theosiem będziemy się dobrze bawić, a Bodzian będzie pracował :D

szkoda ze nie mieszkacie bliżej , poszalała bym z chłopakami :D i tez musze sie isc polozyc bo na poczatku zamiast przeczytac ze Gabi poleciala na kube to przeczytałam ze Gabi na angine , nie pytajcie gdzie ja tam taki wyraz widziałam bo sama sie nad tym zastanawiam :P

Ja właśnie znikam ;)

Bez komentarza pozostawię Twoją ślepotę :P

Dobranoc :)

Posted

I po czytaniu dobranoc :)

Była dobra noc, tylko o 4:50 trzeba było wstać do pracy :(

Ja ostatnio przed snem włączyłam sobie audiobooka 50twarzy Greya i stwierdziłam że mi się nie podoba, nie lubię tego faceta ;D

Mi, póki co, książka się podoba :)

A audiobooki nie wchodzą w grę :P

Ja muszę mieć wszystko na papierze ;)

Posted

A ja dostanę tą książkę :D

Od kogo?

No ja też wolę tradycyjne, jednak...trudno się zasypia i czyta jednocześnie, miał to być typowy usypiacz, ale zaczełam słuchać XD

Hehehe, ta książka nie nadaje się "na dobranoc" :P

Posted

Theoś śpi jak zabity ;)

Dziś się tak wyszalał na placu zabaw, że do domu (ponoć) wnosił go Bogdan, bo sam nie dał rady :)

Jak poszedł spać o 14, to wstał przed 17. I tak go nogi bolały, że prawie pół godziny płakał, że nie może chodzić :/

Potem już było ok, to pojechaliśmy do chińczyka na obiadokolację. Wróciliśmy do domu jakieś 30 min. temu i młody padł :D