*Magda* Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Tak szybko uciekłaś? :D[/QUOTE] Miałam 20 lat, więc dla jednych to szybko, a dla innych już stara panna :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='magdabroy']Miałam 20 lat, więc dla jednych to szybko, a dla innych już stara panna :evil_lol:[/QUOTE] Dla mnie szybko :D Quote
*Magda* Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Dla mnie szybko :D[/QUOTE] A dla mnie idealnie :eviltong: Theoś będzie miał pierwszą w życiu bliznę :roll: Rozwalił głowę nad brwią :mdleje: Nie wiem jak on to zrobił, ale wylądował głową na ławie :shake: Zanim do mnie dobiegł, to już pół twarzy miał w krwi i rączkę :( Bałam się, że trafił w oko :crazyeye: Ale jak udało mi się go troszkę uspokoić, to okazało się, że to czoło :roll: W sumie, to chyba jeszcze łuk brwiowy, ale już nad brwią :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='Angi']siemka wszystkim:evil_lol:[/QUOTE] Siemka, siemka :) Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='magdabroy']A dla mnie idealnie :eviltong: Theoś będzie miał pierwszą w życiu bliznę :roll: Rozwalił głowę nad brwią :mdleje: Nie wiem jak on to zrobił, ale wylądował głową na ławie :shake: Zanim do mnie dobiegł, to już pół twarzy miał w krwi i rączkę :( Bałam się, że trafił w oko :crazyeye: Ale jak udało mi się go troszkę uspokoić, to okazało się, że to czoło :roll: W sumie, to chyba jeszcze łuk brwiowy, ale już nad brwią :evil_lol:[/QUOTE] Wiesz to i tak długo bez blizny był :D Ale współczuję, podejrzewam że na zawał chciałaś paść ;) Quote
*Magda* Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Wiesz to i tak długo bez blizny był :D Ale współczuję, podejrzewam że na zawał chciałaś paść ;)[/QUOTE] Tak prawie padłam :oops: Wydarłam się tylko "Bogdan!" jak zobaczyłam buzię w krwi. Byłam pewna, że będzie szybki kurs do szpitala :roll: Jak się uczył chodzić, to myślałam, że zaliczy taką glebę. Jednak, zaliczył ją dopiero jak już się naumiał chodzić :mad: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='magdabroy']Tak prawie padłam :oops: Wydarłam się tylko "Bogdan!" jak zobaczyłam buzię w krwi. Byłam pewna, że będzie szybki kurs do szpitala :roll: Jak się uczył chodzić, to myślałam, że zaliczy taką glebę. Jednak, zaliczył ją dopiero jak już się naumiał chodzić :mad:[/QUOTE] No nie dziwię ci się :roll: Ja właśnie pierwszą bliznę zaliczyłam jak się chodzić uczyłam ;) Ale dobrze że tylko tyle się stało, bo jakby faktycznie w oko to byłoby gorzej :shake: Quote
*Magda* Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Ja mam bliznę, którą sobie zrobiłam jak miałam 7 lat ;) Wcześniej było bez bliznowo :eviltong: Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Dziecko bez siniaków , zadrapań i blizn nie zna dzieciństwa :evil_lol: ale emocji nie zazdroszczę :roll: Quote
*Magda* Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Jemu się kolano zdąży zagoić, a następnego dnia ma nową zdrapkę :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']Dziecko bez siniaków , zadrapań i blizn nie zna dzieciństwa :evil_lol: ale emocji nie zazdroszczę :roll:[/QUOTE] Zgadzam się :D Ja jak byłam mała to latałam po blokach z dzieciakami, wiecznie brudne, obzunięte. A jak patrzę na dzisiejsze dzieci.... Co drugi przed kompem cały czas :/ Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='magdabroy']Jemu się kolano zdąży zagoić, a następnego dnia ma nową zdrapkę :evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='marta1624']Zgadzam się :D Ja jak byłam mała to latałam po blokach z dzieciakami, wiecznie brudne, obzunięte. A jak patrzę na dzisiejsze dzieci.... Co drugi przed kompem cały czas :/ Mi własnie troszke szkoda Marysi bo moja siostra ją traktuje jak małą dorosłą , ubiera ją ładnie , jasno i nie ma prawa sie ubrudzić , krzyknąć , polatać itd a przecież brudne dziecko to szczesliwe dziecko :roll: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']:roflt::roflt::roflt::roflt: Mi własnie troszke szkoda Marysi bo moja siostra ją traktuje jak małą dorosłą , ubiera ją ładnie , jasno i nie ma prawa sie ubrudzić , krzyknąć , polatać itd a przecież brudne dziecko to szczesliwe dziecko :roll:[/QUOTE] No to niefajnie tak :( Ja zawsze się brudziłam, zadrapałam, ale mam fajne wspomnienia ;) Quote
*Magda* Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Mój Theoś to nie potrafi być czysty, więc Twoja siostra by oszalała z takim dzieckiem :diabloti: Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']No to niefajnie tak :( Ja zawsze się brudziłam, zadrapałam, ale mam fajne wspomnienia ;)[/QUOTE] ja też , i zawsze mówie do siostry "wyluzuj , Marysia ma dopiero 3 latka , to jest dziecko " ale do niej to nie trafia , fakt Marysia jest dość nieznośnym dzieckiem ale to tylko dziecko , musi sie wyszaleć ;) Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Takie dziecko jest najlepsze :D[/QUOTE] Chyba byś zmieniła zdanie po godzinie :evil_lol: wczoraj to już nawet ja wymiękałam :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']Chyba byś zmieniła zdanie po godzinie :evil_lol: wczoraj to już nawet ja wymiękałam :diabloti:[/QUOTE] Taka nieznośna? U mnie miałam ten minus że nie chodziłam do przedszkola, za to plus że na blokach był placyk, na którym szaleliśmy ;) I podchody, berek, chowany... Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Taka nieznośna? U mnie miałam ten minus że nie chodziłam do przedszkola, za to plus że na blokach był placyk, na którym szaleliśmy ;) I podchody, berek, chowany...[/QUOTE] Bo kiedyś to miałyśmy dzieciństwo a teraz tak jak napisałas , dzieciaki w domu przed komputerami siedzą :roll: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']Bo kiedyś to miałyśmy dzieciństwo a teraz tak jak napisałas , dzieciaki w domu przed komputerami siedzą :roll:[/QUOTE] I szczerze to im współczuję :( Całe dnie w domu (bo wakacje) i co oni mogą wspominać? :/ Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']I szczerze to im współczuję :( Całe dnie w domu (bo wakacje) i co oni mogą wspominać? :/[/QUOTE] U nas na ulicy jest taki chłopak , zenek na niego mówimy , jest w wieku Igora , Sebka chrześniaka , i On całe dnie lata po dworze , jeździ rowerem , łazi z wędką na ryby , na drzewie domki buduje z kolegami a Igor jak taka pipa siedzi w domu przed kompem :roll: Quote
Oscar Patric Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Mama moja tez nie znosiła jak się brudzilam,ale to dzięki zabawa mam takie tajne wspomnienia,a jak wakacje przychodziły to ciężko było mnie z bratem do domu zagonic Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='unikatowydiament']Mama moja tez nie znosiła jak się brudzilam,ale to dzięki zabawa mam takie tajne wspomnienia,a jak wakacje przychodziły to ciężko było mnie z bratem do domu zagonic[/QUOTE] no to wtedy sie dzieciom zakłada stare ciuchy i niech sie brudzi :evil_lol: Quote
Małgonia Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Hej ho, Theoś- człowiek z blizną :D a "zdrapka" mówili na mnie w każdej pracy- codziennie inny palec oklejony plastrem. Quote
Recommended Posts