3 x Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 magdabroy napisał(a):Storczyki ważniejsze :diabloti: A zdradzał mnie z pawiem :evil_lol: narzygał do storczyków? wcześniej obstawiałam że nalał do nich :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 albo zatoczył się na nie :evil_lol: znam osobę co nalała do kaktusa, więc storczyk to pikuś :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Angi napisał(a):albo zatoczył się na nie :evil_lol: znam osobę co nalała do kaktusa, więc storczyk to pikuś :evil_lol: to dobrze ze tylko nalała a nie wsadziła genitaliów w kaktusa :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 dOgLoV napisał(a):Bogdan się swietnie bawił a Magda dorobił się dwóch nowych storczyków :evil_lol: Co z tego, że nowe będą, skoro dwa stare poszły dziś do kosza :placz: marta1624 napisał(a):Gorzej jak te storczyki co miała to jakaś wyjątkowa odmiana :D Na (jego) szczęście, nie były jakieś wyjątkowej odmiany ;) 3 x napisał(a):narzygał do storczyków? wcześniej obstawiałam że nalał do nich :evil_lol: Nie narzygał i nie nalał :eviltong: Angi napisał(a):albo zatoczył się na nie :evil_lol: znam osobę co nalała do kaktusa, więc storczyk to pikuś :evil_lol: A ja znam osobę, która po imprezie u mnie lunatykowała i odlała mi się na panele w pokoju, bo myślał, że to kibel :mdleje: A Bogdan puścił pawia przez okno, a raczej chciał puścić pawia przez okno, ale mu się nie udało, bo w oknach mam siatki na owady ;) W efekcie, obrzygał siatkę, okno, firankę i ścianę :roll: A storczyki poleciały na podłogę, jak szybko otwierał okno :mad: Z 6 sztuk, 4 przeżyły ;) W efekcie, ma do odkupienia 2 kwiatki i musi pomalować sypialnie :diabloti: A gdyby nie fakt, że rano zobaczył co zrobił, to by nie uwierzył, bo mu się film urwał i nie pamięta tego :mad: Quote
marta1624 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Ale impreza była fajna widzę :D Ty te siatki lepiej ściagnij, juz lepsze komary :D Quote
*Magda* Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 marta1624 napisał(a):Ale impreza była fajna widzę :D Ty te siatki lepiej ściagnij, juz lepsze komary :D No ściągnął ją dziś i poszła do śmieci ;) Quote
*Magda* Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 [quote name='Angi']ahahahahahahahahahaha :diabloti: [quote name='Aleksandra95']o matko ;p Dziś się zarzeka, że więcej wódki nie pije :evil_lol: Do następnego razu :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 jak będzie pić to pochowaj storczyki i ściągnij siatkę :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Angi napisał(a):jak będzie pić to pochowaj storczyki i ściągnij siatkę :diabloti: Będzie spał w garażu :diabloti: Quote
łamAga Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Hahahaha fajnie musiało to wyglądać z boku :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 marta1624 napisał(a):To długo wytrzyma :D Rok, może dwa ;) Już nie raz słyszałam, że wódki nie pije :D dOgLoV napisał(a):Hahahaha fajnie musiało to wyglądać z boku :evil_lol: Ja się wystraszyłam, bo sprzątałam wszystko do zmywarki, a tu nagle sruuuuuuuuuuu i trzask! Poleciałam do góry, bo myślałam, że wpadł do Theosia pokoju i się gdzieś wyrąbał i młody się obudzi. A jak wpadłam do góry, to zobaczyłam tylko Bodziana w oknie i kwiatki na podłodze ;) Quote
łamAga Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 magdabroy napisał(a): Ja się wystraszyłam, bo sprzątałam wszystko do zmywarki, a tu nagle sruuuuuuuuuuu i trzask! Poleciałam do góry, bo myślałam, że wpadł do Theosia pokoju i się gdzieś wyrąbał i młody się obudzi. A jak wpadłam do góry, to zobaczyłam tylko Bodziana w oknie i kwiatki na podłodze ;) Pewnie nieźle się wqurwiłaś :lol: ale przynajmniej sypialnie Ci odnowi bez żadnego ale ;) Quote
*Magda* Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 dOgLoV napisał(a):Pewnie nieźle się wqurwiłaś :lol: ale przynajmniej sypialnie Ci odnowi bez żadnego ale ;) Nie, nie wkurwiłam się, bo spodziewałam się, że coś ucierpi ;) A ścianę niech pomaluje tylko jedną, bo nie mam ochoty wynosić wszystkiego z pokoju, malować, myć i ponownie wnosić do pokoju :roll: Quote
marta1624 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Następnym razem do budy go daj, na łańcuch :D Quote
łamAga Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 magdabroy napisał(a):Nie, nie wkurwiłam się, bo spodziewałam się, że coś ucierpi ;) A ścianę niech pomaluje tylko jedną, bo nie mam ochoty wynosić wszystkiego z pokoju, malować, myć i ponownie wnosić do pokoju :roll: ale na pewno nie spodziewałaś się że to będą storczyki :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 marta1624 napisał(a):Następnym razem do budy go daj, na łańcuch :D Nie mam łańcucha :placz: dOgLoV napisał(a):ale na pewno nie spodziewałaś się że to będą storczyki :evil_lol: Spodziewałam się zarzyganego łóżka :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Kup łańcuch :D Zawsze to taniej niż remont :D Gorzej w zimie, ale słomę dasz i będzie dobrze :D Quote
*Magda* Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 marta1624 napisał(a):Kup łańcuch :D Zawsze to taniej niż remont :D Gorzej w zimie, ale słomę dasz i będzie dobrze :D A zapas słomy mam :diabloti: Dobra, znikam grzać łóżko :loveu::hand: Quote
łamAga Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Nastepnym razem to niech Magda pije a Bodzian sprząta :lol: Quote
*Magda* Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 dOgLoV napisał(a):Nastepnym razem to niech Magda pije a Bodzian sprząta :lol: Ale ja piję, tylko wiem kiedy przestać ;) Wczoraj wypiłam 2 lampki wina i 3 piwka :) I to mi starczy :) Quote
łamAga Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 magdabroy napisał(a):Ale ja piję, tylko wiem kiedy przestać ;) Wczoraj wypiłam 2 lampki wina i 3 piwka :) I to mi starczy :) No to ja bym chyba po takim zestawie dołączyła do Bodziana :cool1: Quote
Recommended Posts