*Magda* Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 agutka napisał(a):gratuluję nowej pracy :multi: ale nie zapomnisz o nas? ;) Dzięki :) Zapomnieć nie zapomnę, ale będę dużo mniej na dogo :( 3 x napisał(a):dokładnie tak myślimy :razz: To źle myślicie :eviltong: kalyna napisał(a):ooo to ja bym tam bardzo chciała pracować :evil_lol: spoko, to na dogo pójdą ilości hurtowe... a jak na święta do PL pojedziecie, to chyba tirem :loveu: tak coś mi świta, że ten fioletowy hantelek, co z dwóch stron można zapakować to z tej firmy jest... także polecam! Na święta do PL nie jedziemy :eviltong: Prawdopodobny przyjazd do Polski dopiero w następnym roku ;) Planowo czerwiec, który stoi pod znakiem zapytania, bo...może pojedziemy na wakacje do Włoch, a wtedy wyjazd do PL odpada ;) Quote
Pani Profesor Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 o, jakby ciocia hurtowo brała zabaweczki to ja też się piszę :razz: fajne rzeczy mają tam, podoba mi się ten dysk obrotowy z wypadającymi smaczkami :D Quote
*Magda* Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 Pani Profesor napisał(a):o, jakby ciocia hurtowo brała zabaweczki to ja też się piszę :razz: fajne rzeczy mają tam, podoba mi się ten dysk obrotowy z wypadającymi smaczkami :D To może ja się tam zatrudnię jako dystrybutor na Polskę, a nie jako zwykły pracownik :D Quote
Pani Profesor Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 noo, jakby ceny były niższe o 50% w porównaniu do firmy np. Kong, to pewnie miałabyś tłumy chętnych :cool3: dla mnie zabawki z Konga są ekstra, ale ceny jak dla mnie zaporowe, tak żeby zebrać komplecik to cena dwumiesięcznego psiego wyżywienia :razz: Quote
maxishine. Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 magdabroy napisał(a):To może ja się tam zatrudnię jako dystrybutor na Polskę, a nie jako zwykły pracownik :D Powinnaś :cool3: Pani Profesor napisał(a):noo, jakby ceny były niższe o 50% w porównaniu do firmy np. Kong, to pewnie miałabyś tłumy chętnych :cool3: dla mnie zabawki z Konga są ekstra, ale ceny jak dla mnie zaporowe, tak żeby zebrać komplecik to cena dwumiesięcznego psiego wyżywienia :razz: Nooo, obniży nam ceny o połowę. :lol: Quote
3 x Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 magdabroy napisał(a): To źle myślicie :eviltong: wolałabym jednak myśleć dobrze ;) magdabroy napisał(a):To może ja się tam zatrudnię jako dystrybutor na Polskę, a nie jako zwykły pracownik :D o widzisz , to jest myśl! nie pisz, że nie przyjedziesz do Polski bo może Polska przyjechac do Ciebie do Włoch nie jedz, byłam, pokaże Ci zdjecia i to tak jakbyś była ;) Quote
*Magda* Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 Yuki_ napisał(a): Nooo, obniży nam ceny o połowę. :lol: Ja mam na tym zarobić, a nie dokładać do interesu :mad::eviltong: dOgLoV napisał(a):Dzień doberek ;) Hej Aguś :) 3 x napisał(a):wolałabym jednak myśleć dobrze ;) nie pisz, że nie przyjedziesz do Polski bo może Polska przyjechac do Ciebie do Włoch nie jedz, byłam, pokaże Ci zdjecia i to tak jakbyś była ;) Też bym dużo rzeczy wolała :eviltong: Koleżanka była 2x, a za miesiąc jedzie trzeci raz i to z nimi (chyba) pojedziemy za rok :eviltong: A zdjęcia to nie to samo :mad::eviltong: Moje dziecko, to mały zdrajca :mad: Odwiozłam go do niani i tradycyjnie zostałam na kawie :p W tym czasie przyjechała kolejna mama z dzieckiem i chciałam przestawić rower na podjeździe, żeby się zmieściła autem ;) A Theodor co zrobił? Pomachał mi na pożegnanie, bo myślał, że już sobie jadę :mad: No co za numer, moje własne dziecko mnie wyganiało :placz: Ale mama została jeszcze 2 min., a potem dał mi całusa na pożegnanie i pojechałam :) Quote
3 x Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='magdabroy'] Koleżanka była 2x, a za miesiąc jedzie trzeci raz i to z nimi (chyba) pojedziemy za rok :eviltong: A zdjęcia to nie to samo :mad::eviltong: tym bardziej nei ma co z nimi echac bo im juz się nic nie będzie chciało bo wsio widzieli co do zdjęc to dorzuce hmm z Rosji ? Moje dziecko, to mały zdrajca :mad: Odwiozłam go do niani i tradycyjnie zostałam na kawie :p W tym czasie przyjechała kolejna mama z dzieckiem i chciałam przestawić rower na podjeździe, żeby się zmieściła autem ;) A Theodor co zrobił? Pomachał mi na pożegnanie, bo myślał, że już sobie jadę :mad: No co za numer, moje własne dziecko mnie wyganiało :placz: Ale mama została jeszcze 2 min., a potem dał mi całusa na pożegnanie i pojechałam :) i dobrze! zarówno dla Ciebie jak i dla niego chyba że wołałabyś żeby ryczał i nie pozwalał Ci odejść? :cool3: Quote
*Magda* Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 3 x napisał(a):tym bardziej nei ma co z nimi echac bo im juz się nic nie będzie chciało bo wsio widzieli co do zdjęc to dorzuce hmm z Rosji ? i dobrze! zarówno dla Ciebie jak i dla niego chyba że wołałabyś żeby ryczał i nie pozwalał Ci odejść? :cool3: Rosję chętnie pooglądam :cool3: No dobrze, dobrze :) Ale jednak serce boli :placz: Quote
łamAga Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 On jest bardzo mądry :loveu: bałas sie ze będzie płacz a zobacz jak dzieciak wie co robić :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 dOgLoV napisał(a):On jest bardzo mądry :loveu: bałas sie ze będzie płacz a zobacz jak dzieciak wie co robić :diabloti: Płacz będzie jutro, bo zostanie tam pierwszy raz na spanie :diabloti: Quote
łamAga Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 magdabroy napisał(a):Płacz będzie jutro, bo zostanie tam pierwszy raz na spanie :diabloti: Pewie będzie mu ciężko zasnąć , ale da rade :lol: Ja uciekam ;) , odezwe sie później zdać relacje ;) Quote
Pani Profesor Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 oho, tak jak u mnie widzę - tęskni - źle, nie tęskni - jeszcze gorzej :diabloti: baby to jednak durne są :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 agaga21 napisał(a):a to on na nocne spanie tam zostaje? Nie na nocne, a dzienne spanie ;) Będzie u niej w godz. 8-16, więc spanie w dzień będzie u niej ;) agutka napisał(a):doberek pani Madziu ;) Hejka :p Pani Profesor napisał(a):oho, tak jak u mnie widzę - tęskni - źle, nie tęskni - jeszcze gorzej :diabloti: baby to jednak durne są :evil_lol: Poczekaj, aż sama zostaniesz matką :mad: Quote
Ty$ka Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Witamy się. Theoś to dzielny i mądry jest, wie że mama musi pracować :loveu: Ułatwia Ci rozstania, dlatego Ci macha :p Gratuluję pracy, mam nadzieję że przeżyjesz powrót najmniej bolesnie. Quote
marta1624 Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Hejka Magda ;) Jak będziesz miała handlować zabawki to ja się piszę :D A już ci pisałam że Theosiowi jesteś mniej potrzebna :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 Ty$ka napisał(a):Witamy się. Theoś to dzielny i mądry jest, wie że mama musi pracować :loveu: Ułatwia Ci rozstania, dlatego Ci macha :p Gratuluję pracy, mam nadzieję że przeżyjesz powrót najmniej bolesnie. Hej Justyna :) Tak, mama musi zarobić na pieluchy, których on już nie używa :evil_lol: Dzięki :) marta1624 napisał(a):Hejka Magda ;) Jak będziesz miała handlować zabawki to ja się piszę :D A już ci pisałam że Theosiowi jesteś mniej potrzebna :diabloti: Hej Marta :) A ja Ci pisałam, że chcesz w łeb oberwać :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 marta1624 napisał(a):Pewnie że chcę :D To jak się kiedyś obudzisz z guzem na głowie, to wiec, że to ja :diabloti: Aleksandra95 napisał(a):Siemaneczko :loveu: Hejka Ola :) Quote
marta1624 Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 magdabroy napisał(a):To jak się kiedyś obudzisz z guzem na głowie, to wiec, że to ja :diabloti: Hejka Ola :) Będę pamiętać :D Tak w ogóle to dawno łóżka ci nie nagrzewałam :D Quote
*Magda* Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 marta1624 napisał(a):Będę pamiętać :D Tak w ogóle to dawno łóżka ci nie nagrzewałam :D No :mad: Zaniedbujesz mnie :placz: Quote
Recommended Posts