maxishine. Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Jako kto będziesz pracować ? :) i gratuluję:) Na wózkach widłowych czy jakoś tak ;) Quote
Aleksa. Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 A spoko, nie widziałam wcześniej, że gdzieś Madzia pisała :) Quote
maxishine. Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Aleksandra95 napisał(a):A spoko, nie widziałam wcześniej, że gdzieś Madzia pisała :) Gdzieś wspominała o tym ;) Quote
*Magda* Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 marta1624 napisał(a):Gratki Magda ;) Zrób sobie zdjęcie Bogdana żebyś nie zapomniała jak wygląda :D Dla mnie lepsza zmiana poranna ;) Po tylu latach, to ja mam wyryty jego wygląd w oczach :evil_lol: dOgLoV napisał(a):Super wieści :multi: :loveu: tylko szkoda że na dogo będziesz mniej zaglądała :roll: No i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :loveu: Dzięki :) Kontrakt mam podpisać dopiero pierwszego dnia pracy, więc mam nadzieję, że nie zmienią zdania w ostatniej chwili :roll: Dziś nie rocznica ślubu, tylko odkąd ze sobą jesteśmy :eviltong: Aleksandra95 napisał(a):Jako kto będziesz pracować ? :) i gratuluję:) Yuki_ napisał(a):Na wózkach widłowych czy jakoś tak ;) Aleksandra95 napisał(a):A spoko, nie widziałam wcześniej, że gdzieś Madzia pisała :) Mam "papiery" na wózki, ale czy będę jeździć wózkiem okaże się dopiero jak zacznę ;) Tam są (czasem) ciężkie kartony i praca bardziej dla facetów. Więc oficjalnie powinnam być na pakowaniu towaru do wysyłki ;) Ale czas pokaże ;) Quote
łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 magdabroy napisał(a): Dzięki :) Kontrakt mam podpisać dopiero pierwszego dnia pracy, więc mam nadzieję, że nie zmienią zdania w ostatniej chwili :roll: Dziś nie rocznica ślubu, tylko odkąd ze sobą jesteśmy :eviltong: Nie zmienią , dlaczego mieli by to zrobić ;) Fakt , źle przeczytałam ;) Quote
3 x Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='magdabroy'] Mam "papiery" na wózki, ale czy będę jeździć wózkiem okaże się dopiero jak zacznę ;) Tam są (czasem) ciężkie kartony i praca bardziej dla facetów. Więc oficjalnie powinnam być na pakowaniu towaru do wysyłki ;) Ale czas pokaże ;) a co będziesz pakować? bo może to bedzie cos co nas zainteresuje i będziemy dla Ciebie bardzo bardzo miłe (tzn juz cały czas jestesmy ale będziemy bardziej) i coś dla nas spakujesz przy okazji ;) Quote
*Magda* Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 3 x napisał(a):a co będziesz pakować? bo może to bedzie cos co nas zainteresuje i będziemy dla Ciebie bardzo bardzo miłe (tzn juz cały czas jestesmy ale będziemy bardziej) i coś dla nas spakujesz przy okazji ;) Na jednym dziale są akcesoria dla dzieci: krzesełka, wózki, chodziki itp. Tam mnie nie będzie, bo tam jest ciężko, to już mi powiedzieli ;) Na drugim dziale są akcesoria do grilla ;) A trzeci dział, na który chętnie bym poszła, to zabawki dla psów i kotów :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: unikatowydiament napisał(a):i od Nas gratulacje Kochana:multi: Dziękuję Aguś :) Quote
łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 To zdecydowanie tez chciała bym trafić na 3ci dział :lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 u nas są kursy z PUP na wózki widłowe,mogłam się zapisać :razz: Quote
łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 marta.k9080 napisał(a):u nas są kursy z PUP na wózki widłowe,mogłam się zapisać :razz: ja sie kiedys w robocie zapisalam ale jakos do dzisiaj ten kurs nie doszedł do skutku :mad: Quote
*Magda* Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 dOgLoV napisał(a):To zdecydowanie tez chciała bym trafić na 3ci dział :lol: marta1624 napisał(a):Ja też wolę dział 3 :D Jak chyba cała dogomania :D marta.k9080 napisał(a):u nas są kursy z PUP na wózki widłowe,mogłam się zapisać :razz: To się zapisz ;) Fajna robota :) Quote
*Magda* Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 A dział "3" ma zabawki z tej firmy: http://www.zabawkipremier.pl/ Quote
Guest wolfheart Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 magdabroy napisał(a): To się zapisz ;) Fajna robota :) już byłam na kursie i nie mogę na drugi,chyba po 3mieś można dopiero:roll: Quote
marta1624 Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Magda podeślij mi jakąś jak już spakujesz :D Quote
maxishine. Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='magdabroy']A dział "3" ma zabawki z tej firmy: http://www.zabawkipremier.pl/ O kurde rewelacyjne! :loveu: Quote
*Magda* Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 marta1624 napisał(a):Magda podeślij mi jakąś jak już spakujesz :D Z tego co się orientuję, to czasem jest "wyprzedaż" dla pracowników :cool3::loveu: Yuki_ napisał(a):O kurde rewelacyjne! :loveu: Fajne, fajne :) Kilka było wystawionych na recepcji i sobie je "pomacałam" :p Quote
agaga21 Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 jak trafisz na 3-ci dział, to powiedz im, że za niewielką, dodatkową opłatą twój pies lub psy koleżanek z dogomanii:cool3: mogą testować wytrzymałość tych zabawek ;) Quote
*Magda* Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 agaga21 napisał(a):jak trafisz na 3-ci dział, to powiedz im, że za niewielką, dodatkową opłatą twój pies lub psy koleżanek z dogomanii:cool3: mogą testować wytrzymałość tych zabawek ;) Dobra myśl ;) Quote
3 x Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 jeśli chcesz się utrzymać w robocie to lepiej żebyś na 3ci dział nie trafiła bo wiesz, za duzo masz znajomych i za duzo rzeczy mogłoby trafić do nas miast tam gdzie powinny :evil_lol: nie to, że byśmy narzekały czy coś ale chyba lepiej dla ciebie by było, zeby nic do nas nie trafiło ;) Quote
*Magda* Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 3 x napisał(a):jeśli chcesz się utrzymać w robocie to lepiej żebyś na 3ci dział nie trafiła bo wiesz, za duzo masz znajomych i za duzo rzeczy mogłoby trafić do nas miast tam gdzie powinny :evil_lol: nie to, że byśmy narzekały czy coś ale chyba lepiej dla ciebie by było, zeby nic do nas nie trafiło ;) A Wy myślicie, że ja za free będę Wam te gadżety dawać? :mad: Będziecie mi płacić :eviltong: A tak poważnie, to takie zwierzęce gadżety, to fajna robota i super by mi się pracowało :) Quote
agutka Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 gratuluję nowej pracy :multi: ale nie zapomnisz o nas? ;) Quote
3 x Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 magdabroy napisał(a):A Wy myślicie, że ja za free będę Wam te gadżety dawać? :mad: dokładnie tak myślimy :razz: Quote
kalyna Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='magdabroy']A dział "3" ma zabawki z tej firmy: http://www.zabawkipremier.pl/ ooo to ja bym tam bardzo chciała pracować :evil_lol: spoko, to na dogo pójdą ilości hurtowe... a jak na święta do PL pojedziecie, to chyba tirem :loveu: tak coś mi świta, że ten fioletowy hantelek, co z dwóch stron można zapakować to z tej firmy jest... także polecam! Quote
Recommended Posts