łamAga Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 magdabroy napisał(a): W telefonie :eviltong: to dawaj tutaj :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 dOgLoV napisał(a):to dawaj tutaj :eviltong: Najpierw muszę wrzucić resztę tych co zrobiłam wczoraj aparatem :eviltong: Potem przesłać z telefonu na kompa, pomniejszyć i dopiero pomyślę o wstawianiu :eviltong: Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 magdabroy napisał(a):Najpierw muszę wrzucić resztę tych co zrobiłam wczoraj aparatem :eviltong: Potem przesłać z telefonu na kompa, pomniejszyć i dopiero pomyślę o wstawianiu :eviltong: Noooo dobra , już poczekam :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 dOgLoV napisał(a):Noooo dobra , już poczekam :eviltong: Nie masz innego wyjścia :diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Dzieci i ich spanie<3 Ja bym na psa popatrzała i na kota chętnie... A ogólnie jak opiekunka? Fajna? Theoś zadowolony z nowej cioci? :) A ty to się z nią dogadujesz w ogóle bo coś wspominałś, że z niemieckim mimo wszystko jesteś na bakier :P Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 To se poczekacie na foty :eviltong: Baski_Kropka napisał(a):Dzieci i ich spanie<3 Ja bym na psa popatrzała i na kota chętnie... A ogólnie jak opiekunka? Fajna? Theoś zadowolony z nowej cioci? :) A ty to się z nią dogadujesz w ogóle bo coś wspominałś, że z niemieckim mimo wszystko jesteś na bakier :P Ach spanie, dziś pobudka o 5:18 :loveu: Opiekunka fajna. Theoś do niej idzie zadowolony, więc to najważniejsze :) No, z niemieckim jestem trochę na bakier, to fakt :oops: Ale opiekunka mówi po angielsku, więc mam szczęście :multi: Quote
3 x Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 magdabroy napisał(a): Opiekunka fajna. Theoś do niej idzie zadowolony, więc to najważniejsze :) No, z niemieckim jestem trochę na bakier, to fakt :oops: Ale opiekunka mówi po angielsku, więc mam szczęście :multi: to znaczy, że Teoś bęzie szprechał po polsku, niemiecku i ang? :cool3: już mu zazdroszczę Quote
marta1624 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Hejka ;) Magda a w domu w jakim języku mówisz? Quote
3 x Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 marta1624 napisał(a):Hejka ;) Magda a w domu w jakim języku mówisz? pewnie po trochu łaciną ;) Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 3 x napisał(a):to znaczy, że Teoś bęzie szprechał po polsku, niemiecku i ang? :cool3: już mu zazdroszczę Polski i niemiecki jak najbardziej. A angielski dopiero w szkole ;) marta1624 napisał(a):Hejka ;) Magda a w domu w jakim języku mówisz? Po polsku :) A myślałaś, że po jakiemu? 3 x napisał(a):pewnie po trochu łaciną ;) Oj, łacina to dziś poleci jak tylko Bogdan wstanie z łóżka :angryy: Quote
łamAga Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Hejka ;) No to sie dzisiaj wyspałaś :evil_lol: Nie bij Bodziana , co On biedak nawywijał takiego że az lanie mu chcesz spuścić ? :roll: Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Zarąbiście się wyspałam :mad: Ledwo na oczy widzę :roll: Wku*wił mnie i już :mad: Ma szczęście, że jak wstał, to był grzeczny :p Bo jedno jego głupie słowo i miałby awanturę od rana :mad: A tak, to mu (na razie) odpuściłam ;) Quote
łamAga Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 magdabroy napisał(a):Zarąbiście się wyspałam :mad: Ledwo na oczy widzę :roll: Wku*wił mnie i już :mad: Ma szczęście, że jak wstał, to był grzeczny :p Bo jedno jego głupie słowo i miałby awanturę od rana :mad: A tak, to mu (na razie) odpuściłam ;) To zamiast siedziec na dogo to zdrzemnij sie troche :eviltong: no to Bodzian ma szczeście :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 W każdej chwili może zadzwonić Gabi, że Theoś nie chce spać i będę musiała po niego jechać :roll: Quote
łamAga Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 magdabroy napisał(a):W każdej chwili może zadzwonić Gabi, że Theoś nie chce spać i będę musiała po niego jechać :roll: Ehhhh no to rzeczywiście masz lipe :roll: Quote
angineuuka Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 każdego szkoda :diabloti::diabloti::diabloti::cool1: Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Angi napisał(a):każdego szkoda :diabloti::diabloti::diabloti::cool1: Dzięki ;) Wiedziałam, że można na Ciebie liczyć :diabloti: Dostałam wiadomość od niani, że Theoś śpi :multi: Quote
angineuuka Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_7673_zpsb38113d7.jpg :loveu: Quote
marta1624 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Zdjęciuszka :loveu: A Theo dzielny chłopak śpi ;) A język... W sumie to nie myślałam wcale, ale jak już strzelałam angielski ;) Quote
Pani Profesor Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 a czemu angielski?:D ej, ja jestem nie w temacie,czy Twój Bogdan NIE JEST Polakiem? jakby co, to myślałam, że jest :D Quote
marta1624 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Bo strzelałam że Bogdan nie jest Polakiem i po angielsku gadają :D W sumie czemu tak myślałam to nie wiem ;) Quote
Recommended Posts