łamAga Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Angi napisał(a):Bogdan to polak :p chyba xD Na pewno ;) Polak z krwi i kości :lol: Widzisz, nie potrzebnie sie stresowałaś , zmęczyło się dziecko i poszło spać ;) Też mogłaś sie przespać troszkę ;) zdjęcia :loveu: Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 [quote name='Angi']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_7673_zpsb38113d7.jpg :loveu: Angi, zrób se :diabloti: [quote name='marta1624']Zdjęciuszka :loveu: A Theo dzielny chłopak śpi ;) A język... W sumie to nie myślałam wcale, ale jak już strzelałam angielski ;) Dzięki :) Lepszy angielski niż niemiecki :diabloti: [quote name='Pani Profesor'] ej, ja jestem nie w temacie,czy Twój Bogdan NIE JEST Polakiem? jakby co, to myślałam, że jest :D A czy Bogdan to Polskie imię?? [quote name='marta1624']Bo strzelałam że Bogdan nie jest Polakiem i po angielsku gadają :D W sumie czemu tak myślałam to nie wiem ;) Bogdan jest polakiem ;) Urodził się w Polsce, wychował się w Polsce, ale...jego dziadek był Niemcem :eviltong: Bogdan ma dwa obywatelstwa ;) [quote name='Angi']Bogdan to polak :p chyba xD Dobrze, że napisałaś "chyba" :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Na pewno ;) Polak z krwi i kości :lol: Widzisz, nie potrzebnie sie stresowałaś , zmęczyło się dziecko i poszło spać ;) Też mogłaś sie przespać troszkę ;) zdjęcia :loveu: Macałaś jego kości, że wiesz? :diabloti: Dziecko się zmęczyło i zestresowało, bo...posikał się do łóżeczka :roll: I przez 20 min. wołał "mama" zanim zasnął :( [quote name='Aleksandra95']To super, że śpi :D No, super ;) [quote name='marta.k9080']dobry :cool1: Hej Marta :) Quote
łamAga Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 magdabroy napisał(a): Macałaś jego kości, że wiesz? :diabloti: Dziecko się zmęczyło i zestresowało, bo...posikał się do łóżeczka :roll: I przez 20 min. wołał "mama" zanim zasnął :( No przeciez podał mi ręke to znaczy ze go macałam :eviltong: Oj , biedny Thoe :-( przyzwyczai sie ;) Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 dOgLoV napisał(a):No przeciez podał mi ręke to znaczy ze go macałam :eviltong: Oj , biedny Thoe :-( przyzwyczai sie ;) Aleś go długo macała :evil_lol: Jak w poniedziałek też się zsika, to będzie mu zakładać pampersa przed snem ;) Dałam jej całą paczkę, więc nie ma problemu :) Quote
marta1624 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Biedny Theoś :( Musi się przyzwyczaić, stopniowo. Na pewno z każdym dniem będzie coraz to lepiej ;) Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 marta1624 napisał(a):Biedny Theoś :( Musi się przyzwyczaić, stopniowo. Na pewno z każdym dniem będzie coraz to lepiej ;) Mam nadzieję ;) Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Już nawet lodówkę będę musiał na klucz zamykać :roll: Właśnie, przed momentem mój kochany synuś poszedł do kuchni, otworzył sobie lodówkę, wyciągnął bitą śmietanę, z którą do mnie przybiegł i tekst "mniam mniam" :evil_lol: Drzwi mam pozamykane na dwór, do garażu, do piwnicy. Bramki na schody pozakładane. Teraz jeszcze kłódkę na lodówkę trzeba zamontować :D Quote
łamAga Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 magdabroy napisał(a):Aleś go długo macała :evil_lol: Jak w poniedziałek też się zsika, to będzie mu zakładać pampersa przed snem ;) Dałam jej całą paczkę, więc nie ma problemu :) Ale wyczułam że kości ma Polskie :evil_lol: przyzwyczai sie i nie bedzie siusiał w czasie snu na pewno ;) magdabroy napisał(a):Już nawet lodówkę będę musiał na klucz zamykać :roll: Właśnie, przed momentem mój kochany synuś poszedł do kuchni, otworzył sobie lodówkę, wyciągnął bitą śmietanę, z którą do mnie przybiegł i tekst "mniam mniam" :evil_lol: Drzwi mam pozamykane na dwór, do garażu, do piwnicy. Bramki na schody pozakładane. Teraz jeszcze kłódkę na lodówkę trzeba zamontować :D A już myslałam ze przed Bodzianem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 dOgLoV napisał(a): przyzwyczai sie i nie bedzie siusiał w czasie snu na pewno ;) A już myslałam ze przed Bodzianem :evil_lol: On się nie posikał podczas snu, tylko zanim zasnął i mnie wołał ;) To było ze stresu :roll: W domu, jak mu czegoś nie pozwolę, a mu na czymś bardzo zależy, to też potrafi się tak rozpłakać i wpaść w histerię, że się zsika ;) Przed Bodzianem też by się przydało, ale bardziej szufladę z chipsami :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 magdabroy napisał(a):On się nie posikał podczas snu, tylko zanim zasnął i mnie wołał ;) To było ze stresu :roll: W domu, jak mu czegoś nie pozwolę, a mu na czymś bardzo zależy, to też potrafi się tak rozpłakać i wpaść w histerię, że się zsika ;) Przed Bodzianem też by się przydało, ale bardziej szufladę z chipsami :evil_lol: Biedaczek :-( dzieci juz chyba maja takie okresy , wyrośnie z tego ;) Niech przyjdzie do mnie ja co chwile wywalam jakies niedojedzone chipsy , w zeszła sobote kazalam sobie kupic lays-y pieczony kurczak , otwarłam zjadłam kilka i tak lezaly , dzisiaj wyciaglam i powiedzialam Sebkowi ze ma zjesc albo wywalić heh a przed chwila wywalałam leys-y fromage , chyba juz mi sie nie oplaca kupowac chipsów , no ewentualnie małą paczke za 1 zł gdzie jest z 10 sztuk hehe Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Dobrze, że jest alternatywa z pieluchami ;) Nie kupuj chipsów i nie będzie problemu :D Quote
łamAga Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 magdabroy napisał(a):Dobrze, że jest alternatywa z pieluchami ;) Nie kupuj chipsów i nie będzie problemu :D mam taki zamiar , jutro bede czaiła na czereśnie :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 marta1624 napisał(a):Czereśnie są zdrowsze, to nawet lepiej :D tylko cos malo ich w tym roku i do najtanszych nie należą :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Nie wiem jak w PL, bo jednak 11 lat już tam nie mieszkam ;) Ale tu zawsze czereśnie są drogie. Np. kilo bananów to 1.50, a czereśni 6.90 :roll: Quote
łamAga Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 U nas sa tak w granicach 14 , 15 zł za kg a banany tak 3-5 zł :roll: Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Czyli to samo, jakoś 3-5x droższe :roll: Tylko czemu, skoro czereśnie, to owoc miejscowy :mad::placz: Jednak, pomimo wysokiej ceny i tak kupuję ;) Bo czereśnie są krótko i trzeba je jeść :) Włoski mi się farbują :lol: Quote
łamAga Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 magdabroy napisał(a):Czyli to samo, jakoś 3-5x droższe :roll: Tylko czemu, skoro czereśnie, to owoc miejscowy :mad::placz: Jednak, pomimo wysokiej ceny i tak kupuję ;) Bo czereśnie są krótko i trzeba je jeść :) Włoski mi się farbują :lol: Ja też ale nie tak często jak wlasnie banany czy brzoskwinie , no i truskawki ale truskawki to ja tylko w formie przerobionej z jogurtem jem :loveu: Oooooooo a jaki kolorek ? ;) Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 dOgLoV napisał(a):Ja też ale nie tak często jak wlasnie banany czy brzoskwinie , no i truskawki ale truskawki to ja tylko w formie przerobionej z jogurtem jem :loveu: Oooooooo a jaki kolorek ? ;) Ja, teraz najczęściej to robię koktajl truskawkowy, bo Theoś lubi :loveu: Tak truskawek samych nie chce jeść :mad: więc robię koktajl i po kłopocie :) A jak dla siebie robię truskawki, to polewam je śmietaną 30%, troszkę cukru i jedzonko :diabloti::loveu: Ten sam co wcześniej-karmelowy brąz :) Quote
łamAga Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 magdabroy napisał(a):Ja, teraz najczęściej to robię koktajl truskawkowy, bo Theoś lubi :loveu: Tak truskawek samych nie chce jeść :mad: więc robię koktajl i po kłopocie :) A jak dla siebie robię truskawki, to polewam je śmietaną 30%, troszkę cukru i jedzonko :diabloti::loveu: Ten sam co wcześniej-karmelowy brąz :) Bo Theos wie co dobre :loveu: ja nawet ze smietaną 30% tową i nawet ubitą nie lubie , dla mnie truskawki to za kwasny owoc , wole słodkie owoce ;) Ale zdjęcie i tak by było mile widziane jak wyschną czy tam jutro :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 dOgLoV napisał(a):Bo Theos wie co dobre :loveu: ja nawet ze smietaną 30% tową i nawet ubitą nie lubie , dla mnie truskawki to za kwasny owoc , wole słodkie owoce ;) Ale zdjęcie i tak by było mile widziane jak wyschną czy tam jutro :evil_lol: To się kupuje słodkie truskawki, a nie kwaśne :eviltong: Teraz, to już nawet nie będzie miał mi kto głowy obcinać na zdjęciach, bo męża nie będę widywać :evil_lol: Więc zapomnij o fotach :eviltong: Quote
Recommended Posts