łamAga Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 magdabroy napisał(a): Aga, czy Twój brat ma na imię Sławek?? Tak a dlaczego pytasz ? ;) Quote
*Magda* Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 justysiek napisał(a):ja tez musze zabrac sie za nasz ogrodek :) metamorfoza bardzo fajnie wyszla. Ja się wzięłam po 4 latach :oops: marta1624 napisał(a):Czemu Kai nie chcesz miałby frajdę :D A i miłego przyzwyczajenia kawalera ;) Kaja tak, Theoś może też, ale ja już nie :eviltong: dOgLoV napisał(a):Tak a dlaczego pytasz ? ;) A bo dziś google+ chciało mi dodać Sławomira M...(nie będę pisać publicznie Twojego panieńskiego nazwiska) do grona znajomych ;) Quote
łamAga Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 magdabroy napisał(a): A bo dziś google+ chciało mi dodać Sławomira M...(nie będę pisać publicznie Twojego panieńskiego nazwiska) do grona znajomych ;) Tak własnie myślałam ze to coś z tym związane , to na pewno On ;) Quote
*Magda* Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 marta1624 napisał(a):Magda jak ty w nowoczesność kroczysz :D To mój telefon, a nie ja :eviltong: Poza tym, nie wiedziałam, co to te google+, dopóki dziś nie dostałam "zaproszenia" od brata :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Ja przyjęłam zaproszenie od Magdy a do teraz nie wiem co to :evil_lol: Quote
marta1624 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 A ja nie mam google+ to w ogóle nic nie wiem :D Quote
*Magda* Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 dOgLoV napisał(a):Ja przyjęłam zaproszenie od Magdy a do teraz nie wiem co to :evil_lol: To se poczytaj co to :eviltong: marta1624 napisał(a):A ja nie mam google+ to w ogóle nic nie wiem :D Nie masz, ale wiesz, że kroczę w nowoczesność :eviltong: Quote
łamAga Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 se poczytam ale nie dzisiaj bo zaraz spac ide , w ogóle sie nie wyspałam a jutro znowu koło 7dmej pobudka :roll: Quote
*Monia* Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Dobranoc śpiochy. U mnie dopiero wieczór, ale dzisiaj poranek miałam po 11 :evil_lol: Mam google+ ale nie wiem do czego jeszcze poza wgrywaniem zdjęć ono służy :hmmmm: Quote
Ty$ka Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Google+ to i ja mam :) Trzymam kciuki, aby Theoś bezboleśnie przyzwyczaił się do niani :) Quote
agaga21 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Lumpek:loveu: cudowne te miny zrobił!!! Kocham koty z wrednym wyrazem pyska. Są takie...kocie :diabloti: Zmiana przed domem na duzy plus. Co to za kwiaty ci tam kwitną? Quote
*Magda* Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 *Monia* napisał(a):Dobranoc śpiochy. U mnie dopiero wieczór, ale dzisiaj poranek miałam po 11 :evil_lol: Mam google+ ale nie wiem do czego jeszcze poza wgrywaniem zdjęć ono służy :hmmmm: 11:crazyeye: My wstajemy po 6 :eviltong: Ty$ka napisał(a):Google+ to i ja mam :) Trzymam kciuki, aby Theoś bezboleśnie przyzwyczaił się do niani :) Mądry chłopak z niego, to powinno być ok :) agaga21 napisał(a):Lumpek:loveu: cudowne te miny zrobił!!! Kocham koty z wrednym wyrazem pyska. Są takie...kocie :diabloti: Zmiana przed domem na duzy plus. Co to za kwiaty ci tam kwitną? O tak, Lumpiasty ma bardzo kocie miny :D Wsadziłam hortensję, łubin, lawendę i lwie paszcze :) Ale chciałabym jeszcze posadzić konwalię w przyszłym roku :) Quote
marta1624 Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Hejka ;) Uwielbiam zapach konwalii....i kichania po nich :D Quote
maxishine. Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 [quote name='magdabroy']Yes :) No, no, no jestem pod wrażeniem.:diabloti: Za parę mc będzie fb:evil_lol: Quote
agutka Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 wpadam się przywitać :) brak mi czasu ostatnio na dogo :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 [quote name='marta1624']Hejka ;) Uwielbiam zapach konwalii....i kichania po nich :D Ja ogólnie kocham wszystkie białe kwiaty :) [quote name='Yuki_']No, no, no jestem pod wrażeniem.:diabloti: Za parę mc będzie fb:evil_lol: Nie będzie fb :eviltong: [quote name='agutka']wpadam się przywitać :) brak mi czasu ostatnio na dogo :eviltong: Hej :) Mi też ostatnio czasu brak :roll: Właśnie wróciliśmy od niani ;) Theoś troszkę pokazał na co go stać :diabloti: Jutro kolejny dzień i zostawię go na jakiś czas samego :) Aha, szelki zostały do mnie wysłane :) Quote
agutka Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 No to Teoś niech pokaże pani co potrafi :diabloti: ... będzie dobrze ;) tak, właśnie szybka fotorelacja jak przyjdą ;) Quote
*Magda* Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 agutka napisał(a):No to Teoś niech pokaże pani co potrafi :diabloti: ... będzie dobrze ;) tak, właśnie szybka fotorelacja jak przyjdą ;) Pokaże , pokaże :evil_lol: Dziś był Theoś i Janik. Jutro będzie ich troje, bo ma być jeszcze roczna dziewczynka :) marta1624 napisał(a):To pochwał się szelami jak dojdą ;) Pochwalę się ;) Quote
Recommended Posts