*Magda* Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 Za 20 lat będę inna :evil_lol: Muli jak cholera :mad: Quote
łamAga Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 magdabroy napisał(a):Za 20 lat będę inna :evil_lol: Muli jak cholera :mad: Jeszcze gorsza :diabloti: no mi też :placz: Quote
*Magda* Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 dOgLoV napisał(a):Jeszcze gorsza :diabloti: Ale lepsza niż Twoja :eviltong: Quote
łamAga Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 magdabroy napisał(a):Ale lepsza niż Twoja :eviltong: Każda jest lepsza niż moja :shock: już chyba przestało mulić :multi: Quote
*Magda* Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 dOgLoV napisał(a): już chyba przestało mulić :multi: Pytanie na jak długo ;) Quote
*Magda* Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 [quote name='agaga21']a ja myślałam, że net mam taki słaby. To nie Twój net, tylko dogo :evil_lol: Quote
maxishine. Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Ja wrzuciłam obiecane zdjęcia a Magda już śpi. I nawet nie raczyła zajrzeć jak napisałam że będą zdjęcia. Nieładnie. Na wapsie też nie bardzo można ją złapać. :mad::mad: Quote
Aleksa. Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Hej. :) cudem, ale nadrobilam wszystko! :p Ładnie zrobiłaś ogródek przed domem :loveu: I mam nadzieję, że Theo polubi swoją nianie :loveu: Quote
Izabela124. Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Yuki_ napisał(a):Ja wrzuciłam obiecane zdjęcia a Magda już śpi. I nawet nie raczyła zajrzeć jak napisałam że będą zdjęcia. Nieładnie. Na wapsie też nie bardzo można ją złapać. :mad::mad: Dziewczyno, weź się ogarnij. Czy Magda musi non stop pisać coś w Twojej galerii? :roll: Nie jesteś pępkiem świata :eviltong: Cześć Madzia :loveu: Quote
maxishine. Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Izabela124. napisał(a):Dziewczyno, weź się ogarnij. Czy Magda musi non stop pisać coś w Twojej galerii? :roll: Nie jesteś pępkiem świata :eviltong: Magda do mnie nie zagląda od jakiegoś czasu. :roll: Quote
Izabela124. Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Yuki_ napisał(a):Magda do mnie nie zagląda od jakiegoś czasu. :roll: To na prawdę straszne :roll: Ogarnij się dziewczyno Quote
maxishine. Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Dobra, wiesz co? Weź się ode mnie odczep. Znikam stąd bo szkoda mojego czasu, naprawdę. Wtrącasz tam gdzie nie trzeba... Quote
Izabela124. Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Yuki_ napisał(a):Dobra, wiesz co? Weź się ode mnie odczep. Znikam stąd bo szkoda mojego czasu, naprawdę. Wtrącasz tam gdzie nie trzeba... :evil_lol: Po prostu dobija mnie czytanie Twoich postów ciągle z wyrzutem, że Madzia nie zagląda do Ciebie, poszła spać lub nie komentuje. Życie nie kreci się tylko wokół dogo, każdy ma prywatne życie Quote
łamAga Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Jeszcze pracy nie zaczęła a już nas zlewa :shake: Quote
marta1624 Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 dOgLoV napisał(a):Jeszcze pracy nie zaczęła a już nas zlewa :shake: Naciesza się Theo :D Ale fakt, należy jej się :mad: Quote
łamAga Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 marta1624 napisał(a):Naciesza się Theo :D Ale fakt, należy jej się :mad: Przecież się z nim nie rozstaje na zawsze :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 dOgLoV napisał(a):Przecież się z nim nie rozstaje na zawsze :eviltong: Dla niej te kilka godzin to prawie jak na zawsze :D Quote
łamAga Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 marta1624 napisał(a):Dla niej te kilka godzin to prawie jak na zawsze :D przywyknie :lol: Quote
*Magda* Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Yuki_ napisał(a):Ja wrzuciłam obiecane zdjęcia a Magda już śpi. I nawet nie raczyła zajrzeć jak napisałam że będą zdjęcia. Nieładnie. Na wapsie też nie bardzo można ją złapać. :mad::mad: Karolina, mam męża, dziecko, dom na głowie...Dogo jest dla mnie rozrywką, ale moje życie jest poza kompem ;) Skoro znikam z dogo czy nie odpisuję na WhatsApp'ie, to chyba jasne, że mam ważniejsze sprawy na głowie-czyli rodzina, dom, obowiązki :) Aleksandra95 napisał(a):Hej. :) cudem, ale nadrobilam wszystko! :p Ładnie zrobiłaś ogródek przed domem :loveu: I mam nadzieję, że Theo polubi swoją nianie :loveu: Hej Ola :) Cieszę się, że nadrobiłaś :) I dziękuję za komplement :loveu: Izabela124. napisał(a):Dziewczyno, weź się ogarnij. Czy Magda musi non stop pisać coś w Twojej galerii? :roll: Nie jesteś pępkiem świata :eviltong: Cześć Madzia :loveu: Iza, złość piękności szkodzi :diabloti: Cześć Iza :) marta1624 napisał(a):Hejka Magdaleno ;) Hej Marta :) Yuki_ napisał(a):Magda do mnie nie zagląda od jakiegoś czasu. :roll: Pisałam, że zaglądam, ale się nie odzywam ;) dOgLoV napisał(a):hejka ;) Hej :) dOgLoV napisał(a):Jeszcze pracy nie zaczęła a już nas zlewa :shake: marta1624 napisał(a):Naciesza się Theo :D Ale fakt, należy jej się :mad: dOgLoV napisał(a):Przecież się z nim nie rozstaje na zawsze :eviltong: marta1624 napisał(a):Dla niej te kilka godzin to prawie jak na zawsze :D dOgLoV napisał(a):przywyknie :lol: Miałam dziś kupę roboty w domu, a do tego jeszcze zakupy...:roll: Obiad jadłam o 19, bo wcześniej nie było czasu :shake: Quote
łamAga Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Już się nie tłumacz , w******* i tak już masz :eviltong: Quote
Recommended Posts