Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
11:crazyeye: My wstajemy po 6 :eviltong:

I ja śpioch i dziecię też mi się trafiło lubiące sobie pospać w nocy, a jak się budzi to wystarczy jej moja obecność. Za to w dzień nie śpi prawie wcale :roll:

Myślisz że Theoś będzie bardzo tęsknił za mamusią? W sumie duży i dzielny chłopak z niego ;)

Posted

Pewnie będzie tęsknił, tym bardziej, że wszystkie znaki na niebie wskazują, że będzie musiał być z nianią 8-9h dziennie, a nie jak planowałam max. 6h :roll: No ale cóż zrobić :niewiem:
Jedyny plus to taki, że dziś niania mi powiedział, że możemy wydłużyć jego czas pobytu u niej, na tyle godzin ile będziemy potrzebować (oczywiście w granicach rozsądku, bo nie oddam dziecka na 12h ;)).
A to tylko dlatego będzie mogła go mieć dłużej niż wcześniej rozmawiałyśmy, bo Janik (inny chłopczyk), od sierpnia idzie do przedszkola i wtedy tylko Theoś będzie dzieckiem, które ma codziennie pod opieką :)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Dobrze, że trafiła się Wam taka niania.
Biedny Theoś, mama się chce go pozbyć :p

Mogłaby się zawsze trafić lepsza :diabloti:
Gdyby to ode mnie zależało, to do 18-stki bym z nim w domu siedziała :evil_lol:

dOgLoV napisał(a):
Ja jak patrze na Theosia to widze film "kochany urwis " :evil_lol:

marta1624 napisał(a):
No wiesz? Toż to aniołek :diabloti:

dOgLoV napisał(a):
nic nie poradze za to że mi sie tak kojarzy :evil_lol:

Chyba miało być "Kevin sam w domu" :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
z urwisem bardziej mi sie kojarzy , a jakie miał fajne pomysły :evil_lol:

Theoś się jeszcze rozwija w wyszukiwaniu pomysłów, troszkę poczekamy i będzie lepszy od urwisa :D

Posted

Angi napisał(a):
siema :diabloti:

Sieniema :eviltong:

marta1624 napisał(a):
Theoś się jeszcze rozwija w wyszukiwaniu pomysłów, troszkę poczekamy i będzie lepszy od urwisa :D

Będzie od niego lepszy-mam to jak w banku :diabloti:

Posted

Jesssso jak ja nie lubię jak pies rzuca pod nogi zabawkę..
Moje mają oddawać do ręki i koniec :eviltong: co niestety Sonię irytuje, ale ma pecha :diabloti:

to tylko ja mam tak narwane psy, że nie pozwoliłabym dziecku rzucać im zabawek :roll: dla bezpieczeństwa dziecka :p

Posted

magdabroy napisał(a):
Pewnie będzie tęsknił, tym bardziej, że wszystkie znaki na niebie wskazują, że będzie musiał być z nianią 8-9h dziennie, a nie jak planowałam max. 6h :roll: No ale cóż zrobić :niewiem:
Jedyny plus to taki, że dziś niania mi powiedział, że możemy wydłużyć jego czas pobytu u niej, na tyle godzin ile będziemy potrzebować (oczywiście w granicach rozsądku, bo nie oddam dziecka na 12h ;)).
A to tylko dlatego będzie mogła go mieć dłużej niż wcześniej rozmawiałyśmy, bo Janik (inny chłopczyk), od sierpnia idzie do przedszkola i wtedy tylko Theoś będzie dzieckiem, które ma codziennie pod opieką :)

jak polubi nianię, to nie powinno być problemu. będzie zostawał z radością i z radością wracał do domu. gorzej, jeśli mu nowa ciocia nie przypasuje na dłuższą metę...

Posted

Nie będzie tak źle. Jeśli ją Theoś polubi to będzie miał fajną ciocię :)
Bratankiem opiekowała się niania przez rok po kilka godzin dziennie i ją uwielbiał! Zresztą ze wzajemnością. Do teraz czasem odwiedza Oliwierka.

Posted

marta1624 napisał(a):
Nawet Lumpek się załapał :D Tora genialnie przynosi zabawkę, z moją tylko smaczki bo inaczej nie odda ;)

Tora od samego początku oddawała wszystko i wykonywała komendy, bez smaczków :)

kalyna napisał(a):
Jesssso jak ja nie lubię jak pies rzuca pod nogi zabawkę..
Moje mają oddawać do ręki i koniec :eviltong: co niestety Sonię irytuje, ale ma pecha :diabloti:

to tylko ja mam tak narwane psy, że nie pozwoliłabym dziecku rzucać im zabawek :roll: dla bezpieczeństwa dziecka :p

Tora musi podrzucać zabawki pod nogi :mad: Tego od niej wymagam i ona wie, że jak zabawka będzie za daleko, to ja jej nie rzucę ;)
Do ręki dawała mi zabawki, jak byłam w ostatnich miesiącach ciąży, bo wtedy ciężko było mi się schylać co chwilę :)

Tora jak chce, to potrafi się bawić z Theosiem bardzo delikatnie :loveu: A jak włączy jej się głupawka, to muszę albo skończyć zabawę albo wkroczyć i ją opieprzyć :)

agaga21 napisał(a):
jak polubi nianię, to nie powinno być problemu. będzie zostawał z radością i z radością wracał do domu. gorzej, jeśli mu nowa ciocia nie przypasuje na dłuższą metę...

Jak mu nie przypasuje, to będę jak najszybciej chciała wysłać go do przedszkola albo będziemy szukać innej niani ;)

Baski_Kropka napisał(a):
Nie będzie tak źle. Jeśli ją Theoś polubi to będzie miał fajną ciocię :)
Bratankiem opiekowała się niania przez rok po kilka godzin dziennie i ją uwielbiał! Zresztą ze wzajemnością. Do teraz czasem odwiedza Oliwierka.

Wczoraj, jak mi mówiła, że Janik od sierpnia idzie do przedszkola, to miała łzy w oczach...Do tego Janik się do niej tulił, więc chyba dobra z niej kobieta :)

Posted

Hejka ;)

filmiki super :loveu: widzisz jak fajnie że kupiłaś nowy telefon :lol:

ale mi sie od razu załączyła oczywiście folia bombelkowa na ostatnim filmiku :eviltong:

Posted

[quote name='agaga21']Dobra niania to skarb zapewne. I spokój sumienia mamy ;)

I obym miała spokojne sumienie :)

[quote name='dOgLoV']Hejka ;)

filmiki super :loveu: widzisz jak fajnie że kupiłaś nowy telefon :lol:

ale mi sie od razu załączyła oczywiście folia bombelkowa na ostatnim filmiku :eviltong:

Hej :)

Jedyny plus nowego telefonu :eviltong:

Szkoda mi Twojego dziecka :diabloti:

Dzisiejsze spotkanko u niani ;)

Od lewej: Vivien, Theoś, Janik i Gabi oraz pies :D

Posted

A tak spędza Theoś czas z Torą :)

Chwile wcześniej się przytulali, ale zanim wzięłam aparat, to już tylko ją za łapkę trzymał :loveu:
No i zdjęcie robione z okna, przez moskitierę, żeby szybko było :D

Posted

dOgLoV napisał(a):
Super , Theoś bedzie miał socjal prawie jak w przedszkolu ;)

Widac że dogadują się z Torką :loveu:

Tylko przez miesiąc, bo i Vivien i Janik od sierpnia idą do przedszkola ;)

Miłość kwitnie między nimi :loveu: