*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 dOgLoV napisał(a):ciesz sie ze są świecące a nie grające :eviltong: Tylko tego by mi brakowało :roll: Quote
Ty$ka Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Zdjęcia basenowe super, Theoś to naprawdę mega wodolubny jest, no ale co się dziwić - od małego basenowany :D Ej, kalosze świecące są MEGA :loveu: Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 [quote name='Ty$ka']Zdjęcia basenowe super, Theoś to naprawdę mega wodolubny jest, no ale co się dziwić - od małego basenowany :D Ej, kalosze świecące są MEGA :loveu: Od małego basenowany i no jego znak zodiaku, to rak, więc powinien lubić wodę :evil_lol: A to nie kalosze są świecące, tylko takie buciki na podwórko ;) Coś tego typu:http://img.szafa.pl/ubrania/0/006498598/1310393946/gumowe-buty-bardzo-wygodne.jpg Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 a propos takich butów do jakich dałaś linka , ja takie kupiłam za 8 zł na targu , a teraz w gazetce w lidlu są dziecięce za 65 a męskie za 75 zł :crazyeye: :splat: Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 dOgLoV napisał(a):a propos takich butów do jakich dałaś linka , ja takie kupiłam za 8 zł na targu , a teraz w gazetce w lidlu są dziecięce za 65 a męskie za 75 zł :crazyeye: :splat: Tu jest tak samo ;) W lidl'u, aldi'm itp. sklepach, takie buty są maks za 10 euro. A w ulotkach typu real, widuję za 35 euro :mdleje: A to tylko trochę gumy, więc nie widzę sensu tyle płacić ;) Właśnie dla Theosia dziś brałam takie, to były za 3,95. Potem zobaczyłam niby takie same, ale ten pasek miały z materiału i gumki, a nie z gumy jak but. Więc wzięłam te inne, bo lepiej będą mu trzymać piętę ;) Były tylko o kilka centów droższe. A potem w domu zobaczyłam, że świecą :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 magdabroy napisał(a):Tu jest tak samo ;) W lidl'u, aldi'm itp. sklepach, takie buty są maks za 10 euro. A w ulotkach typu real, widuję za 35 euro :mdleje: A to tylko trochę gumy, więc nie widzę sensu tyle płacić ;) Właśnie dla Theosia dziś brałam takie, to były za 3,95. Potem zobaczyłam niby takie same, ale ten pasek miały z materiału i gumki, a nie z gumy jak but. Więc wzięłam te inne, bo lepiej będą mu trzymać piętę ;) Były tylko o kilka centów droższe. A potem w domu zobaczyłam, że świecą :evil_lol: poszaleli normalnie z tymi cenami ;) Theoś bedzie miał chociaż radochę ;) Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 dOgLoV napisał(a):poszaleli normalnie z tymi cenami ;) Theoś bedzie miał chociaż radochę ;) Tylko musi się jeszcze nauczyć, że w nich się chodzi, a nie biega jak wariat :evil_lol: Takie buty jednak, nie trzymają tak stopy jak półbuty czy nawet sandały :shake: A on je założył i zaczął biegać, bo mu się światełka podobały :D Zaliczył 2 gleby i je ściągnął :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 super foteczki a Theo bardzo fotogeniczny:loveu: Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 hahahahahaa dobry koleś z tego Theosia :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 unikatowydiament napisał(a):super foteczki a Theo bardzo fotogeniczny:loveu: Dziękuję :) dOgLoV napisał(a):hahahahahaa dobry koleś z tego Theosia :evil_lol: Debeściak :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Ja też mam takie buty, na podwórko w sam raz. I wolno da się biegać :D Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 marta1624 napisał(a):Ja też mam takie buty, na podwórko w sam raz. I wolno da się biegać :D Theoś nie uznaje słowa "wolno" :diabloti: Quote
marta1624 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 magdabroy napisał(a):Theoś nie uznaje słowa "wolno" :diabloti: To nie da się :eviltong: Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Bo wiesz Marta , jak nie wolno to szybko :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 marta1624 napisał(a):To nie da się :eviltong: To ma pecha :evil_lol: Wymyśliłam prezent dla koleżanki :) Będą jakieś wypasione czekoladki (bo chciała), do tego kupię jej storczyka i likier kawowy :p Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 dOgLoV napisał(a):Bo wiesz Marta , jak nie wolno to szybko :eviltong: I taką zasadę wyznaje Theoś :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 dOgLoV napisał(a):Bo wiesz Marta , jak nie wolno to szybko :eviltong: Szybko w takich butach to nie umiem :eviltong: Magda dobry pomysł, na pewno się ucieszy z prezentu ;) Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 marta1624 napisał(a): Magda dobry pomysł, na pewno się ucieszy z prezentu ;) Chciała słodkości, a z samymi czekoladkami nie pójdę :shake: Więc dokupię kwiatka, likier i już :) A jak znajdę jakąś fajną buteleczkę z solą do kąpieli (sugestia Agi), to też nabędę :) Quote
marta1624 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 magdabroy napisał(a):Chciała słodkości, a z samymi czekoladkami nie pójdę :shake: Więc dokupię kwiatka, likier i już :) A jak znajdę jakąś fajną buteleczkę z solą do kąpieli (sugestia Agi), to też nabędę :) No z samą czekoladą to tak średnio. A sól dobry pomysł, ja używam bardzo często ;) Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 marta1624 napisał(a):Hejka Magda ;) Cześć Martucha :loveu: Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Angi napisał(a):siemaaaaaa :D Aleksandra95 napisał(a):Hejka :lol: , Cześć dziewczyny :) Quote
Recommended Posts