Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia basenowe super, Theoś to naprawdę mega wodolubny jest, no ale co się dziwić - od małego basenowany :D

Ej, kalosze świecące są MEGA :loveu:

Posted

[quote name='Ty$ka']Zdjęcia basenowe super, Theoś to naprawdę mega wodolubny jest, no ale co się dziwić - od małego basenowany :D

Ej, kalosze świecące są MEGA :loveu:

Od małego basenowany i no jego znak zodiaku, to rak, więc powinien lubić wodę :evil_lol:

A to nie kalosze są świecące, tylko takie buciki na podwórko ;)
Coś tego typu:http://img.szafa.pl/ubrania/0/006498598/1310393946/gumowe-buty-bardzo-wygodne.jpg

Posted

a propos takich butów do jakich dałaś linka , ja takie kupiłam za 8 zł na targu , a teraz w gazetce w lidlu są dziecięce za 65 a męskie za 75 zł :crazyeye: :splat:

Posted

dOgLoV napisał(a):
a propos takich butów do jakich dałaś linka , ja takie kupiłam za 8 zł na targu , a teraz w gazetce w lidlu są dziecięce za 65 a męskie za 75 zł :crazyeye: :splat:

Tu jest tak samo ;)
W lidl'u, aldi'm itp. sklepach, takie buty są maks za 10 euro. A w ulotkach typu real, widuję za 35 euro :mdleje: A to tylko trochę gumy, więc nie widzę sensu tyle płacić ;)
Właśnie dla Theosia dziś brałam takie, to były za 3,95. Potem zobaczyłam niby takie same, ale ten pasek miały z materiału i gumki, a nie z gumy jak but. Więc wzięłam te inne, bo lepiej będą mu trzymać piętę ;) Były tylko o kilka centów droższe. A potem w domu zobaczyłam, że świecą :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Tu jest tak samo ;)
W lidl'u, aldi'm itp. sklepach, takie buty są maks za 10 euro. A w ulotkach typu real, widuję za 35 euro :mdleje: A to tylko trochę gumy, więc nie widzę sensu tyle płacić ;)
Właśnie dla Theosia dziś brałam takie, to były za 3,95. Potem zobaczyłam niby takie same, ale ten pasek miały z materiału i gumki, a nie z gumy jak but. Więc wzięłam te inne, bo lepiej będą mu trzymać piętę ;) Były tylko o kilka centów droższe. A potem w domu zobaczyłam, że świecą :evil_lol:

poszaleli normalnie z tymi cenami ;)

Theoś bedzie miał chociaż radochę ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
poszaleli normalnie z tymi cenami ;)

Theoś bedzie miał chociaż radochę ;)

Tylko musi się jeszcze nauczyć, że w nich się chodzi, a nie biega jak wariat :evil_lol: Takie buty jednak, nie trzymają tak stopy jak półbuty czy nawet sandały :shake: A on je założył i zaczął biegać, bo mu się światełka podobały :D Zaliczył 2 gleby i je ściągnął :evil_lol:

Posted

unikatowydiament napisał(a):
super foteczki a Theo bardzo fotogeniczny:loveu:

Dziękuję :)

dOgLoV napisał(a):
hahahahahaa dobry koleś z tego Theosia :evil_lol:

Debeściak :evil_lol:

Posted

marta1624 napisał(a):
To nie da się :eviltong:

To ma pecha :evil_lol:

Wymyśliłam prezent dla koleżanki :) Będą jakieś wypasione czekoladki (bo chciała), do tego kupię jej storczyka i likier kawowy :p

Posted

marta1624 napisał(a):

Magda dobry pomysł, na pewno się ucieszy z prezentu ;)

Chciała słodkości, a z samymi czekoladkami nie pójdę :shake: Więc dokupię kwiatka, likier i już :) A jak znajdę jakąś fajną buteleczkę z solą do kąpieli (sugestia Agi), to też nabędę :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Chciała słodkości, a z samymi czekoladkami nie pójdę :shake: Więc dokupię kwiatka, likier i już :) A jak znajdę jakąś fajną buteleczkę z solą do kąpieli (sugestia Agi), to też nabędę :)

No z samą czekoladą to tak średnio. A sól dobry pomysł, ja używam bardzo często ;)