agaciaaa Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6621_zps13c28fdf.jpg nooo fajnie fajnie mu ta sztuczka wychodzi :lol::lol: Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Magda ;) Hej Marta :) [quote name='agaciaaa']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6621_zps13c28fdf.jpg nooo fajnie fajnie mu ta sztuczka wychodzi :lol::lol: :evil_lol: Theoś stłukł mi mój kubek na kawę :placz: Quote
Pani Profesor Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 nie było mnie przez weekend tutaj.. i teraz mam nadrabiania na DŁUŻSZY moment :cool3: trzeba reglamentować pisanie w tym wątku! :D :D Quote
marta1624 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='magdabroy'] Theoś stłukł mi mój kubek na kawę :placz:[/QUOTE] Chce żebyś sobie nowy kupiła :p Quote
Oscar Patric Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='magdabroy'] :evil_lol: Theoś stłukł mi mój kubek na kawę :placz:[/QUOTE] bo pewno był brzydki:diabloti: Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='Angi']Theoś rozrabiaka :evil_lol:[/QUOTE] Straszny rozrabiaka :diabloti: [quote name='Pani Profesor']nie było mnie przez weekend tutaj.. i teraz mam nadrabiania na DŁUŻSZY moment :cool3: trzeba reglamentować pisanie w tym wątku! :D :D[/QUOTE] :evil_lol::eviltong: [quote name='marta1624']Chce żebyś sobie nowy kupiła :p[/QUOTE] Ale ten był prezentem od Bogdana :( [quote name='unikatowydiament']bo pewno był brzydki:diabloti:[/QUOTE] Właśnie, że był ładny :eviltong: Z napisem "Idealna żona" :p Quote
marta1624 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 To ci Bogdan kupi nowy :lol: Magda mam pytanie- mogę dać psu ogon wieprzowy i wątróbkę drobiową? Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='marta1624']To ci Bogdan kupi nowy :lol: Magda mam pytanie- mogę dać psu ogon wieprzowy i wątróbkę drobiową?[/QUOTE] Nie wiem czy znajdziemy gdzieś taki kubek :eviltong: Możesz dać i jedno i drugie ;) Quote
Pani Profesor Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='marta1624']To ci Bogdan kupi nowy :lol: Magda mam pytanie- mogę dać psu ogon wieprzowy i wątróbkę drobiową?[/QUOTE] to ja Ci odpowiem, zanim Magda wjedzie ze swoją odpowiedzią, że po wątróbce lubi psa przesrać :diabloti: i z wątków o barfie to wiem, i ze swojego doświadczenia :roll: Quote
Pani Profesor Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 o,już odpowiedziała... ale spammerki :angryy: :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='Pani Profesor']to ja Ci odpowiem, zanim Magda wjedzie ze swoją odpowiedzią, że po wątróbce lubi psa przesrać :diabloti: i z wątków o barfie to wiem, i ze swojego doświadczenia :roll:[/QUOTE] Chyba przed wczoraj Marcie napisałam, że wątróbka lubi psa przegonić :eviltong: [quote name='Pani Profesor']o,już odpowiedziała... ale spammerki :angryy: :diabloti:[/QUOTE] Bo my szybkie jesteśmy :evil_lol: Quote
Majkowska Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Czeeeeść ;) Nie nadrabiam , bo nie da rady ;) Za duzo tego ;) Quote
marta1624 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Dzięki dziewczyny za pomoc ;) Dokształcam się i wolę zapytać, już mam kupione szyje indycze na wieczór, a na rano dam udka. Wątróbkę wiem żeby dawać z 1 dzień w tygodniu, to ustalę dzień na częste wychodzenie z psem (piątek :)) Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='Majkowska']Czeeeeść ;) Nie nadrabiam , bo nie da rady ;) Za duzo tego ;)[/QUOTE] Cześć :) Tak łatwo się poddajesz? :diabloti: [quote name='marta1624']Dzięki dziewczyny za pomoc ;) Dokształcam się i wolę zapytać, już mam kupione szyje indycze na wieczór, a na rano dam udka. Wątróbkę wiem żeby dawać z 1 dzień w tygodniu, to ustalę dzień na częste wychodzenie z psem (piątek :))[/QUOTE] Pytaj, pytaj ;) Quote
łamAga Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Theos pewnie swierdził że kubek juz jest za bardzo zaleziony i czas go wymienić :eviltong: Quote
łamAga Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='magdabroy']Kubkowi nic nie dolegało :eviltong:[/QUOTE] Theos widocznie był innego zdania :eviltong: Poza tym kawy sie z kubka nie pije , tylko z cienkiej szklance z czasów komuny :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='dOgLoV']Theos widocznie był innego zdania :eviltong: Poza tym kawy sie z kubka nie pije , tylko z cienkiej szklance z czasów komuny :diabloti:[/QUOTE] Nie posiadam takich szklanek :eviltong: Ale skoro za 3 dni jadę do PL, to zabiorę swój kubek od taty z domu :p Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 Nie, zabiorę swój z PL ;) Tam i tak on jest nie potrzebny :eviltong: Quote
łamAga Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='magdabroy']Nie, zabiorę swój z PL ;) Tam i tak on jest nie potrzebny :eviltong:[/QUOTE] A może już go dawno nie ma :eviltong: Quote
Recommended Posts