Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']specjalnie nie odpisuje, jestem najarana na wrażenia :evil_lol:[/QUOTE]

Buahahahahaha Magda mi na priv pisała że reklamówke Ci na głowe założy żebyś później nie wiedziała jak wrócić :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']i czy Magda mnie nie wywiezie gdzies:diabloti:

Zobaczysz gdzie :diabloti:

[quote name='dOgLoV']Buahahahahaha Magda mi na priv pisała że reklamówke Ci na głowe założy żebyś później nie wiedziała jak wrócić :evil_lol:

I po cholerę jej to napisałaś :mad::eviltong:

Aga, a na którą planujecie być w Opolu?

Posted

[quote name='dOgLoV']Hmmm ciezko powiedzieć , ale mysle że koło 9tej bedziemy chcieli byc na miejscu ;)[/QUOTE]

Dla mnie za wcześnie :eviltong:
Zresztą, my i tak w między czasie zanim Angi odwiozę na PKP, to będziemy musieli się ulotnić na jakieś 2h, bo młody będzie spał ;)

Posted

[quote name='Angi']skorzystam :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Tylko nie wiem czy się zmieścicie w wózku :eviltong:

Jutro od 9-10 rano, do 15, mam Dominika na przechowaniu. Znowu mi z Theosiem dom zdemolują :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']położę się na ziemi :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Będzie Ci mięciutko i cieplutko :diabloti:
Mam nadzieję, że mi Theoś zaśnie w wózku :hmmmm: Bo on już jakoś ponad pół roku nie spał w wózku :shake:
A jeszcze ten wózek co mam w PL jest mniejszy niż ten co mam tu, więc pewnie nie będzie mu zbyt wygodnie :roll:

Posted

[quote name='Angi']13.12.2011 :diabloti:[/QUOTE]

Wiem kiedy :eviltong: Ale to było tak dawno :D A teraz Aga będzie się chwalić takimi fotkami :evil_lol:

Ok, ja znikam spać :hand:

Posted

[quote name='agutka']nie wiem czy się witałąm dziś więc zrobię to teraz ;) i spadam[/QUOTE]

Dzień dobry :p

[quote name='Baski_Kropka']Noo dobranoc to będzie za dwie godziny może :P[/QUOTE]

O północy, to ja nasłuchuję na śpiąco powrotu męża z pracy :evil_lol:

Posted

[quote name='agutka']te nocne prace są okropne:shake:[/QUOTE]

Takie życie :roll:
Choć ja się bardzo cieszę, że będę szukać pracy tylko na rano, bo popołudniówki i nocki mnie nie kręcą :shake: