Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Albo niech poszuka w jakiś starszych :evil_lol:

Ma starszą, Julię i ona też się nie chce całować :eviltong:

[quote name='agutka']Hania ma piękne oczka :)
Teoś chyba kocha swoją Torkę co?

Przekażę jej mamusi :)
Kocha, to za mało powiedziane ;) Jakbym mu pozwoliła, to spałby z nią na legowisku albo wziąłby ją do swojego łóżeczka :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6232_zps5047f553.jpg w ramke i na ścianę :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6211_zpsdcc5f0e9.jpg Boskie zdjęcie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Za dużo mam tych zdjęć "w ramkę" :eviltong:
Dzięki :)

Posted

marta1624 napisał(a):
No wiesz to pozwól Theosiowi zaprosić Torę do łóżeczka :)

Nie!
Nigdy żaden z psów, którego miałam nie spał w łóżku, nie leżał na kanapie i tego nie zmienię :shake::eviltong:
Jak zacznie sypiać w normalnym łóżku (myślę, że za jakieś 4 miesiące), to może sobie brać Lumpka do spania ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie!
Nigdy żaden z psów, którego miałam nie spał w łóżku, nie leżał na kanapie i tego nie zmienię :shake::eviltong:
Jak zacznie sypiać w normalnym łóżku (myślę, że za jakieś 4 miesiące), to może sobie brać Lumpka do spania ;)

No wiesz Lumpek ma większe przywileje od Tory? Znęcasz się nad nią :evil_lol: A gdzie kobieca solidarność? :mad:

Posted

marta1624 napisał(a):
No wiesz Lumpek ma większe przywileje od Tory? Znęcasz się nad nią :evil_lol: A gdzie kobieca solidarność? :mad:

Kot zajmuje mniej miejsca niż pies :eviltong: Poza tym, kot wygoniony nagle z łóżka, nie będzie się czuł odrzucony jak pies ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Kot zajmuje mniej miejsca niż pies :eviltong: Poza tym, kot wygoniony nagle z łóżka, nie będzie się czuł odrzucony jak pies ;)

No to na pewno. A z tym miejscem to zależy, jakbyś miała jakiegoś yorka itp. to mógłby zająć mniej miejsca niż Lumpek :) Ciesz się że masz taką "siłę" w sobie, ja wpuściłam do łóżka takiego malutkiego szczeniaczka, który teraz zajmuje "troszkę" więcej miejsca :lol:

Posted

marta1624 napisał(a):
No to na pewno. A z tym miejscem to zależy, jakbyś miała jakiegoś yorka itp. to mógłby zająć mniej miejsca niż Lumpek :) Ciesz się że masz taką "siłę" w sobie, ja wpuściłam do łóżka takiego malutkiego szczeniaczka, który teraz zajmuje "troszkę" więcej miejsca :lol:

York, to nie pies :eviltong:
Wiesz, ja pochodzę z wielodzietnej rodziny, gdzie dzieci spały w jednym pokoju, więc dla psa nie było już miejsca i pewnie przez to mi tak zostało :evil_lol:
A z drugiej strony, jak sobie pomyślę, że miałabym co kilka dni zmieniać pościel, bo śpi ze mną pies, to....dziękuję :eviltong:

agaciaaa napisał(a):
Śliczna ta dziewczynka a Teoś jaki podrywacz ;)

Bo to mały Kasanowa :diabloti:
Jak jadę z nim do sklepu, to nie ma osoby, która by się do niego nie uśmiechnęła ;) Zaczepia wszystkich: młodych, starych, dzieci... Potem się uśmiecha i wszystkich tym uśmiechem zaraża :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):

Za dużo mam tych zdjęć "w ramkę" :eviltong:
Dzięki :)

Na pewno masz dużo ścian :eviltong:

Ale na powaznie to wybierała bym te najfajniejsze zdjęcia do jednego folderu i na 18ste urodziny zrobiła bym Theosiowi taki album profesjonalny :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Na pewno masz dużo ścian :eviltong:

Ale na powaznie to wybierała bym te najfajniejsze zdjęcia do jednego folderu i na 18ste urodziny zrobiła bym Theosiowi taki album profesjonalny :evil_lol:

Ścian mam dużo, ale ładne ramki też nie są tanie :eviltong:

Jak się będę zabierać za to jak ostatnio, to dostanie je nie na 18-stkę, tylko na 50-tkę :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ścian mam dużo, ale ładne ramki też nie są tanie :eviltong:

Jak się będę zabierać za to jak ostatnio, to dostanie je nie na 18-stkę, tylko na 50-tkę :evil_lol:

Oj tam czasami fajne są w biedronce i tanie :eviltong:

Buhahahahahaha lepiej późno niż później :eviltong:

Posted

No ja jedynaczka, i od małego mam psy, które zawsze spały na łóżku, więc jakoś tak zostało :lol: A Theoś bardzo dobrze że uśmiechem zaraża, tak na dobry początek dnia :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Oj tam czasami fajne są w biedronce i tanie :eviltong:

Buhahahahahaha lepiej późno niż później :eviltong:

A ja nie mam biedronki :eviltong:

marta1624 napisał(a):
No ja jedynaczka, i od małego mam psy, które zawsze spały na łóżku, więc jakoś tak zostało :lol: A Theoś bardzo dobrze że uśmiechem zaraża, tak na dobry początek dnia :loveu:

O tak :) Dziś, to ja nawet nie wiem ile ludzi rozśmieszył na zakupach :D
A pan, który podwozi wozki w Kauflandzie, to już z daleka do niego macha, bo nas pamięta ;)

dOgLoV napisał(a):
Magda masz naszego ulubieńca :evil_lol:

Musiałaś mi zepsuć wieczór :roll::eviltong:

Posted

marta1624 napisał(a):
Żałuj że nie masz biedronki :lol: Jakie zepsuć, chyba rozśmieszyć :evil_lol:

Wisz, nawet jak jestem w PL, to jakoś mnie do biedronki nie ciągnie :roll:
Ja nie mogę na tego gościa patrzeć, bo mam odruch wymiotny :diabloti: