Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):

Jaki zachwyt :evil_lol:

Naprawdę zachwycam się. :eviltong: Bo ja i dzieci to nie idealne połączenie na ten czas, ale szczerze uwielbiam oglądać zdjęcia Theosia z Torką. :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Świetne te fotki !!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:

ja bym chyba zbańczyła na wywoływaniu zdjęć :diabloti:

Dzięki :)

Dlatego właśnie ja nie wywołuję :eviltong:

qmu napisał(a):
widze Twoj syno ma jak moj "o patyczek" i musi go miec hehehehe :)

O patyczek, o kamyczek, o listek....:evil_lol:

marta1624 napisał(a):
To Theoś chyba z każdej zabawki się ucieszy, pod warunkiem że będzie trzymał ją ktoś inny :p

Pewnie tak ;)

junoo napisał(a):
Śliczne foteczki :)

Dzięki :)

phase napisał(a):
Naprawdę zachwycam się. :eviltong: Bo ja i dzieci to nie idealne połączenie na ten czas, ale szczerze uwielbiam oglądać zdjęcia Theosia z Torką. :loveu:

Bardzo się cieszę :)

Posted

[quote name='agaga21']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6258_zpsda1f1a94.jpg
theoś wprawia się w rolnictwie?
:diabloti:

Tak, zbiera szparagi :D

[quote name='marta1624']To w prezencie możesz dać mu kamyczek..... Tani w obdarowywaniu :evil_lol:

Dwa kamyczki :eviltong:

[quote name='agutka']milusińskie foty jak zawsze ;)

rozpogadza się u was? jak tak to i do nas w końcu dojdzie:eviltong:

Dzięki ;)
Taka ładna pogoda była tylko w czwartek ;) Teraz mam po 10 stopni w dzień i deszcz, a w nocy przymrozki :(

[quote name='marta.k9080']siemka :lol:

Cześć Marta :)

Posted

agutka napisał(a):
o nie .... tylko nie przymrozki :angryy: ja tu czekam na piękną wiosnę ale chyba się nie doczekam:shake:

Ja też czekam i chyba się nie doczekam :shake: Najbliższe kilka dni, pogoda bez zmian :(
A ja chcę w weekend kiełbaskę i wędliny wędzić :placz:

Posted

a ja skończyć prace w ogrodzie :/ w tym roku czeka nas prawdopodobnie zmiana ogrodzenia i chodnika więc chce miec z głowy kwiatki i trawę .
hhmm już w planach miałam chować cieplejsze rzeczy zimowe ale jednak się wstrzymam

Posted

My ogrodzenie zmieniamy drugi rok :oops: Słupki, siatka i nowa furtka w garażu, a czasu i chęci brak :roll:
A zimowe rzeczy swoje już schowałam ;) Jakoś śmigam już w wiosenno-jesiennych ;) Tylko młodemu jeszcze zostawiłam zimowe ubrania :)

A ja dziś widziałam małe dziki :loveu: Ale aparat leżał w aucie :oops:

Guest wolfheart
Posted

przypomniało mi się jak pogonił nas dzik :diabloti: ten to chciał się z nami zapoznać:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
przypomniało mi się jak pogonił nas dzik :diabloti: ten to chciał się z nami zapoznać:diabloti:

W tym rezerwacie odyniec, nawet tyłka nie ruszył, tylko leżał :evil_lol: Jedynie locha z małymi podeszła zobaczyć co to przylazło :D

Posted

dOgLoV napisał(a):
No to mieliście fajną niedziele ;)

Bardzo fajną :)

agutka napisał(a):
ja jakbym widziała mamę z młodymi to na 100 % by mnie tam nie było ;)

Byli za podwójnym ogrodzeniem, więc nic nam nie groziło ;)