Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo u Karoliny, to ja wiem, że ona ma w domu małe zoo, do tego chodzi codziennie do szkoły itp.
A u Ciebie Marta, nie było wiadomo o co chodzi :eviltong:

Dlatego najpierw był napisany Theoś, bo to jego galeria, a Zosia jest tu tylko gościnnie :eviltong:

No, tylko najpierw muszę pomniejszyć zdjęcia :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Bo u Karoliny, to ja wiem, że ona ma w domu małe zoo, do tego chodzi codziennie do szkoły itp.A u Ciebie Marta, nie było wiadomo o co chodzi :eviltong:Dlatego najpierw był napisany Theoś, bo to jego galeria, a Zosia jest tu tylko gościnnie :eviltong:No, tylko najpierw muszę pomniejszyć zdjęcia :roll:

To czekam aż pomniejszysz :) A do szkoły też chodzę bardzo często, co drugi weekend :eviltong:

Posted

I muszę pochwalić moje dziecko :)
Do tej pory musiał mieć smoczka do zasypiania w dzień ;) Wieczorem zasypiał bez.
A od 4 dni nie miał smoczka w ustach w ogóle :multi:

Posted

magdabroy napisał(a):
A Karolina od poniedziałku do piątku :eviltong:
Dziś pomniejszę (chyba), a jutro coś wstawię ;)

To rzadko chodzi, nie to co ja :eviltong: To postaram się juto obejrzeć, bo siedzę w szkole od 8 do 20 w sobote i niedziele (ale wykłady niekiedy są tak interesujące, że raczej będę mieć dużo czasu :p)

Posted

magdabroy napisał(a):

Do tej pory musiał mieć smoczka do zasypiania w dzień ;) Wieczorem zasypiał bez.

To gratuluję ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Bo u Karoliny, to ja wiem, że ona ma w domu małe zoo, do tego chodzi codziennie do szkoły itp.
A u Ciebie Marta, nie było wiadomo o co chodzi :eviltong:

Noo... Wczoraj Trijka polazła do nowego domku i mam TYLKO cztery psy do ogarnięcia dwa razy dziennie. :mdleje:

Posted

magdabroy napisał(a):

gratulacje:multi:
oj Synuś co raz starszy się robi,że nynka nie potrzebuje:)

Posted

[quote name='marta1624']Oczywiście że się będę pilnie uczyć .... Np. w centrum handlowym :evil_lol: A Theoś może już nie będzie potrzebował ;)

Dziś kolejny dzień bez smoczka :grins: Czyli mamy już 5 dni :multi:

[quote name='Yuki_']Noo... Wczoraj Trijka polazła do nowego domku i mam TYLKO cztery psy do ogarnięcia dwa razy dziennie. :mdleje:

To fajnie, że kotka znalazła domek :)
Ale i tak 4 psy 2x dziennie, do tego szkoła, dogo :diabloti:

[quote name='unikatowydiament']gratulacje:multi:
oj Synuś co raz starszy się robi,że nynka nie potrzebuje:)

Dzięki :)
Oj, nawet mi nie mów, bo właśnie rozglądam się za pracą :-( Zostały mi niecałe 4 miesiące siedzenia w domu :placz:

Guest wolfheart
Posted

fajny delfinek,u nas by zaraz zdewastowali:shake:

Posted

marta.k9080 napisał(a):

Pewnie tak :roll:
Byliśmy tydzień temu pod sklepem, w niedzielę, gdzie rzeczy ogrodnicze (donice, kwiatki, ziemia) były na dworze, ogrodzone zwykłym płotkiem. I nasz komentarz był taki sam "w Polsce już by tego nie było" ;)

Posted

marta.k9080 napisał(a):

To samo ostatnio mówiliśmy z psiarzami , bo jedna babka opowiadała że zostala wystosowana petycja o zagrodzenie terenu dla psów na naszym osiedlu i zrobienie jakichś przeszkód agility. Podobno odmówili choć kasę mają, bo zrobili 2 takie parki gdzieś tam i zostały zdewastowane więc już nie biorą się za tego typu rzeczy:-(