*Magda* Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Bo u Karoliny, to ja wiem, że ona ma w domu małe zoo, do tego chodzi codziennie do szkoły itp. A u Ciebie Marta, nie było wiadomo o co chodzi :eviltong: Dlatego najpierw był napisany Theoś, bo to jego galeria, a Zosia jest tu tylko gościnnie :eviltong: No, tylko najpierw muszę pomniejszyć zdjęcia :roll: Quote
marta1624 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 magdabroy napisał(a):Bo u Karoliny, to ja wiem, że ona ma w domu małe zoo, do tego chodzi codziennie do szkoły itp.A u Ciebie Marta, nie było wiadomo o co chodzi :eviltong:Dlatego najpierw był napisany Theoś, bo to jego galeria, a Zosia jest tu tylko gościnnie :eviltong:No, tylko najpierw muszę pomniejszyć zdjęcia :roll: To czekam aż pomniejszysz :) A do szkoły też chodzę bardzo często, co drugi weekend :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 A Karolina od poniedziałku do piątku :eviltong: Dziś pomniejszę (chyba), a jutro coś wstawię ;) Quote
*Magda* Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 I muszę pochwalić moje dziecko :) Do tej pory musiał mieć smoczka do zasypiania w dzień ;) Wieczorem zasypiał bez. A od 4 dni nie miał smoczka w ustach w ogóle :multi: Quote
marta1624 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 magdabroy napisał(a):A Karolina od poniedziałku do piątku :eviltong: Dziś pomniejszę (chyba), a jutro coś wstawię ;) To rzadko chodzi, nie to co ja :eviltong: To postaram się juto obejrzeć, bo siedzę w szkole od 8 do 20 w sobote i niedziele (ale wykłady niekiedy są tak interesujące, że raczej będę mieć dużo czasu :p) Quote
marta1624 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 magdabroy napisał(a):I muszę pochwalić moje dziecko :) Do tej pory musiał mieć smoczka do zasypiania w dzień ;) Wieczorem zasypiał bez. A od 4 dni nie miał smoczka w ustach w ogóle :multi: To gratuluję ;) Quote
*Magda* Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Masz się pilnie uczyć na wykładach :mad: I dziękuję :) Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że sobie o smoczku już nie przypomni :p Quote
marta1624 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Oczywiście że się będę pilnie uczyć .... Np. w centrum handlowym :evil_lol: A Theoś może już nie będzie potrzebował ;) Quote
maxishine. Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 magdabroy napisał(a):Bo u Karoliny, to ja wiem, że ona ma w domu małe zoo, do tego chodzi codziennie do szkoły itp. A u Ciebie Marta, nie było wiadomo o co chodzi :eviltong: Noo... Wczoraj Trijka polazła do nowego domku i mam TYLKO cztery psy do ogarnięcia dwa razy dziennie. :mdleje: Quote
marta1624 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Yuki_ napisał(a):Noo... Wczoraj Trijka polazła do nowego domku i mam TYLKO cztery psy do ogarnięcia dwa razy dziennie. :mdleje: Co to dla ciebie :p Quote
Oscar Patric Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 magdabroy napisał(a):I muszę pochwalić moje dziecko :) Do tej pory musiał mieć smoczka do zasypiania w dzień ;) Wieczorem zasypiał bez. A od 4 dni nie miał smoczka w ustach w ogóle :multi: gratulacje:multi: oj Synuś co raz starszy się robi,że nynka nie potrzebuje:) Quote
*Magda* Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 [quote name='marta1624']Oczywiście że się będę pilnie uczyć .... Np. w centrum handlowym :evil_lol: A Theoś może już nie będzie potrzebował ;) Dziś kolejny dzień bez smoczka :grins: Czyli mamy już 5 dni :multi: [quote name='Yuki_']Noo... Wczoraj Trijka polazła do nowego domku i mam TYLKO cztery psy do ogarnięcia dwa razy dziennie. :mdleje: To fajnie, że kotka znalazła domek :) Ale i tak 4 psy 2x dziennie, do tego szkoła, dogo :diabloti: [quote name='unikatowydiament']gratulacje:multi: oj Synuś co raz starszy się robi,że nynka nie potrzebuje:) Dzięki :) Oj, nawet mi nie mów, bo właśnie rozglądam się za pracą :-( Zostały mi niecałe 4 miesiące siedzenia w domu :placz: Quote
maxishine. Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Ja ci zaraz dam dogo, ledwo ogarnęłam cztery psy na spacerze na polu, a ty wyskakujesz z dogo :mad: Quote
*Magda* Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Yuki_ napisał(a):Ja ci zaraz dam dogo, ledwo ogarnęłam cztery psy na spacerze na polu, a ty wyskakujesz z dogo :mad: :evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Dzień doberek ;) Śliczne foteczki :loveu: a dlaczego Ty z Bodzianem nie ujechaliście delfinka ? :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Doberek Aguś i dziękuję :) Bogdan siedział na delfinku, ale mu nie zrobiłam zdjęcia :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 magdabroy napisał(a):Doberek Aguś i dziękuję :) Bogdan siedział na delfinku, ale mu nie zrobiłam zdjęcia :eviltong: Takie ujęcie ominęłaś :mad: Quote
*Magda* Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 marta1624 napisał(a):Takie ujęcie ominęłaś :mad: Wystarczy, że w domu muszę na niego patrzeć, więc po co mi on jeszcze na zdjęciach :diabloti: Quote
łamAga Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 magdabroy napisał(a):Doberek Aguś i dziękuję :) Bogdan siedział na delfinku, ale mu nie zrobiłam zdjęcia :eviltong: Ehhhh na pewno teraz mu przykro :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 dOgLoV napisał(a):Ehhhh na pewno teraz mu przykro :eviltong: Ta, na pewno :evil_lol: agutka napisał(a):dzień doberek z wieczorka ;) Dzień dobry wieczór :) Quote
Guest wolfheart Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 fajny delfinek,u nas by zaraz zdewastowali:shake: Quote
*Magda* Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 marta.k9080 napisał(a):fajny delfinek,u nas by zaraz zdewastowali:shake: Pewnie tak :roll: Byliśmy tydzień temu pod sklepem, w niedzielę, gdzie rzeczy ogrodnicze (donice, kwiatki, ziemia) były na dworze, ogrodzone zwykłym płotkiem. I nasz komentarz był taki sam "w Polsce już by tego nie było" ;) Quote
Majkowska Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 marta.k9080 napisał(a):fajny delfinek,u nas by zaraz zdewastowali:shake: To samo ostatnio mówiliśmy z psiarzami , bo jedna babka opowiadała że zostala wystosowana petycja o zagrodzenie terenu dla psów na naszym osiedlu i zrobienie jakichś przeszkód agility. Podobno odmówili choć kasę mają, bo zrobili 2 takie parki gdzieś tam i zostały zdewastowane więc już nie biorą się za tego typu rzeczy:-( Quote
Recommended Posts