Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):

Ja bym się dziwnie czuła bez obrączki chociaz musze przyznać że dostaje po dupie w pracy , widac "ślady użytkowania" , ale Sebek też w ogóle swojej nie ściąga ;)

ja swoją nosiłam całe lata a karol może z rok czy dwa. potem zaczął jęczeć, że mu się odciski robią (biedactwo, takie delikatniusie rączęta ma :roll: ) i przestał nosić, więc po paru latach i ja przestałam i nie noszę już chyba z rok. mam taki plan, by kiedyś przetopić je obie +mój zaręczynowy pierścionek(który jest okropny) na coś jednego, ładnego ale pewnie też tego nie zrobię. co prawda karol protestuje no ale przecież jej nie nosi, to po co ma leżeć bezużyteczna?

Posted

agutka napisał(a):
dzień dobry :)
Dzieciaki szczęśliwe , sadzac po minach tatusiowie chyba też ;)

Doberek :)

Tatusiowie, chyba bardziej niż dzieci :evil_lol:

Posted

Nie nadążę z kupowaniem rzeczy dla własnego dziecka :evil_lol:
Musiałam mu dziś kupić buty, bo okazało się, że półbuty są za małe :roll:
Kozaki na zimę miał 20, więc teraz jak się zrobiło ciepło, to niewiele myśląc, wyciągnęłam mu półbuty z jesieni, też 20.
I okazuje się, że są za małe :roll: W sklepie przymierzyłam mu 21, to palce dotykały mu końca buta, więc też za małe :mdleje: Wyszliśmy ze sklepu z butami w rozmiarze 22, bo w nich miał choć trochę luzu ;)
I wychodzi na to, że w niecały rok, noga mu urosła o 3 rozmiary, bo w zeszłe lato miał sandały 19.
Cóż, trzeba spakować kozaki i tamte półbuty :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Zdjęciuszka super :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ano dzieci rosną bardzo szybko ;)

Dzięki :)

Na ale w niespełna rok, 3 rozmiary :crazyeye:
Kupiłam mu też dziś sandały, ale jak on tak rośnie, to pewnie w połowie sezonu, będzie trzeba kupić kolejne :roll::diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dzięki :)

Na ale w niespełna rok, 3 rozmiary :crazyeye:
Kupiłam mu też dziś sandały, ale jak on tak rośnie, to pewnie w połowie sezonu, będzie trzeba kupić kolejne :roll::diabloti:

No właśnie tak pomyslałam ze jak jemu tak szybko nóżka rośnie to w tym sezonie bedziesz jeszcze musiała nowe kupić troszkę większe ;)

Posted

Półbuty mu na wiosnę starczą, ale na jesień już na bank będzie trzeba kupić kolejne :roll:
No i sandałki drugie pewnie też :roll:
Tylko czemu te dziecięce buty są takie drogie :mad:

Posted

magdabroy napisał(a):
Półbuty mu na wiosnę starczą, ale na jesień już na bank będzie trzeba kupić kolejne :roll:
No i sandałki drugie pewnie też :roll:
Tylko czemu te dziecięce buty są takie drogie :mad:

ja nigdy tego wlasnie nie rozumiałam , buty adidasa na dziecko miesięczne 99 zł , no kurcze takie dzieciuszko ponosi je góra miesiąc , ale nie moge sie oprzec zeby takich bucików nie podotykac , nie poogladac jak jestem w sklepie i takie dojrze , Sebastian zawsze wtedy mówi że mam z głową hehe

Posted

Ja w tamtym roku za sandałki dla Theosia dałam 50 euro i to jakieś "no name", bo w rozmiarze 19 nic nie było :shake: Kozaki na zimę też 50 :roll:
Dziś też mu kupiłam jakieś sandałki "no name" i już TYLKO za 30 euro, więc rewelacja :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja w tamtym roku za sandałki dla Theosia dałam 50 euro i to jakieś "no name", bo w rozmiarze 19 nic nie było :shake: Kozaki na zimę też 50 :roll:
Dziś też mu kupiłam jakieś sandałki "no name" i już TYLKO za 30 euro, więc rewelacja :evil_lol:

No to ja za ta cene na siebie w Pl buty dostane :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja sobie dziś baleriny za 10 kupiłam, a na Theosia wydałam prawie 50, bo półbuty i sandały. I ja w swoich pośmigam cały sezon, a on nie :mad:

No widzisz bo to jest chwyt , dziecku kupić musisz wiec jest drogo :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja wiem, że to tak działa :mad:
Nadzieja tylko taka, że na następne dziecko może będę pasować, w odpowiedniej porze roku ;)

Musisz tak trafiac zeby dziecko urodzić w tym samym miesiacu co urodziłaś Theosia :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Musisz tak trafiac zeby dziecko urodzić w tym samym miesiacu co urodziłaś Theosia :diabloti:

Nie jest powiedziane, że wtedy z rozmiarem trafię :eviltong:
Theoś miał 12 miesięcy i rozm.19, Zosia ma 15 miesięcy i ma rozm.18 :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie jest powiedziane, że wtedy z rozmiarem trafię :eviltong:
Theoś miał 12 miesięcy i rozm.19, Zosia ma 15 miesięcy i ma rozm.18 :eviltong:

Bo Zosia jest dziewczynką :eviltong: