marta1624 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 dOgLoV napisał(a):Laski , jak ja sie nie połamałam na rolkach to wam nic nie grozi :eviltong: To chyba zbyt dobrze mnie nie znasz :evil_lol: Ja nawet na spacer jak idę to się potykam :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 marta1624 napisał(a):To chyba zbyt dobrze mnie nie znasz :evil_lol: Ja nawet na spacer jak idę to się potykam :evil_lol: Ja mam podobnie :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 dOgLoV napisał(a):Ja mam podobnie :evil_lol: Oł je nie jestem sama :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 dOgLoV napisał(a):No prosze Cie , Jacyków to przy Theosiu bezguściem totalnym jest :diabloti: Nie może być inaczej :evil_lol: marta1624 napisał(a):Spoko będziemy potem razem w łóżku w gipsie :evil_lol: Ciekawe czy ktoś z dogo nas odwiedzi :cool3: marta.k9080 napisał(a):doberek ;) Hejka :) Quote
marta1624 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Magda nie licz na odwiedziny kogoś z dogo, chyba że psów :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 marta1624 napisał(a):Magda nie licz na odwiedziny kogoś z dogo, chyba że psów :evil_lol: I to jeszcze naszych :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 magdabroy napisał(a):I to jeszcze naszych :evil_lol: A jak że by inaczej :lol: Jejku licze na słoneczko jutro :placz: Quote
*Magda* Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 Ja na nic jutro nie liczę, bo mam wezwanie do urzędu pracy :roll: Quote
marta1624 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 To licz na słońce u mnie :evil_lol: Ale może pomyślnie się skończy twoja wizyta (mam nadzieje) :roll: Quote
*Magda* Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 marta1624 napisał(a):To licz na słońce u mnie :evil_lol: Ale może pomyślnie się skończy twoja wizyta (mam nadzieje) :roll: Będziesz mieć słońce ;) A moja rozmowa skończy się pomyślnie, tylko jak pomyślę, że znowu mam składać zdania po niemiecku....:mdleje: Quote
marta1624 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 magdabroy napisał(a):Będziesz mieć słońce ;) A moja rozmowa skończy się pomyślnie, tylko jak pomyślę, że znowu mam składać zdania po niemiecku....:mdleje: Ja też niemiecki nic, a angielski niewiele :shake: Nie mam głowy do języków, wole matme :) A mam do zrobienia 6 zadań z anglika :-( Quote
*Magda* Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 No ja po angielsku mówię, ale babka w urzędzie tylko po niemiecku :roll: Quote
marta1624 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 magdabroy napisał(a):No ja po angielsku mówię, ale babka w urzędzie tylko po niemiecku :roll: Ehh to się dogadacie :roll: Ona chyba jak ja anty-językowa, ale jak na pracownika urzędu angielski powinna umieć, bo mogą być przyjezdni (u nas jak była kiedyś koleżanka ze Stanów, to się po angielsku dogadywała, ale urzędniczka była super :roll:) Quote
*Magda* Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 Ogólnie powinna, ale Niemcy nie chcą mówić po angielsku :shake: Jakoś się jutro dogadamy ;) W końcu, to nie pierwsze nasze spotkanie :D Idę wymoczyć tyłek :eviltong: Może jeszcze tu zawitam, a jeśli nie, to dobranoc ;) Quote
marta1624 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Nie utop się :) Dobranoc:) I miłej przeprawy w urzędzie :) Quote
Baski_Kropka Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Zdolna jesteś tyle lat w Niemcowni mieszkać i się bać, że się nie dogadasz :D Agentka pierwsza klasa :P Chyba się utopiła bo jej nie widać... Quote
kalyna Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 magdabroy napisał(a):No to musiała Ci się spodobać ta seria, skoro już 6 czytałaś :) Troszkę ;) Jemu wystarczy powiedzieć: "Theoś zrób yyyyy" i on wtedy taką minę robi i tak ręce układa :D Nie wiem czemu, bo nikt go tego nie uczył ;) Tak, tutaj ;) Były pakowane po 2 sztuki ;) Piłki są świetne :) Myślałam, że nie przetrwają jej zębów, a to już 2 lata je mamy :p nooo :) niektóre z biblioteki, niektóre na czytnik ;) Ale on śmieszny jest :lol: 2 lata? 2 lata i ja je dopiero teraz dojrzałam? :mdleje: Quote
agaga21 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 (edited) brrrrr...trochę zimno na kąpiel ;) a co to za super niezniszczalne piłeczki są? magda, masz może takiego storczyka w swojej kolekcji? :evil_lol::evil_lol: Edited March 16, 2014 by agaga21 Quote
kalyna Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='agaga21']brrrrr...trochę zimno na kąpiel ;) a co to za super niezniszczalne piłeczki są? magda, masz może takiego storczyka w swojej kolekcji? :evil_lol::evil_lol: z firmy Chuckit! http://toys4dogs.pl/pilki-do-wyrzutni,c30,s2.html :) taa storczyki w sam raz dla Magdy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Zdolna jesteś tyle lat w Niemcowni mieszkać i się bać, że się nie dogadasz :D Agentka pierwsza klasa :P Chyba się utopiła bo jej nie widać... Po tylu latach, to ja powinnam już płynnie mówić po niemiecku ;) Byłam, ale się nie odzywałam :eviltong: [quote name='kalyna']Ale on śmieszny jest :lol: 2 lata? 2 lata i ja je dopiero teraz dojrzałam? :mdleje: O tak :D Potem poszukam zdjęć, które robiłam w zeszłe lato :eviltong: Bo za chwilę wychodzę do urzędu, więc nie zdążę :shake: [quote name='agaga21']brrrrr...trochę zimno na kąpiel ;) a co to za super niezniszczalne piłeczki są? magda, masz może takiego storczyka w swojej kolekcji? :evil_lol::evil_lol: Kąpiel była w domu, a nie na dworze :eviltong: Szczerze, to byłam pewna, że piłka po kilku memłaniach Tory będzie do wyrzucenia :roll: Ale o dziwo, piłki nadal żyją :multi: Nie mam takiego, ale kiedyś widziałam już takiego na zdjęciu ;) Jakbym spotkała takiego w kwiaciarni, to na bank, byłby mój :diabloti: Ok, ja znikam do urzędu ;) Jak wrócę, to dam fotki :) Quote
Recommended Posts