Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam tu na porządku dziennym, na ulicy automaty z papierosami (i z kondonami :diabloti:) i jestem tego pewna, że w PL bardzo szybko zostałyby sprzątnięte z powierzchni ziemi :roll:
Cóż, takie społeczeństwo ;) Trzeba wychowywać nasze dzieci tak, żeby one w przyszłości szanowały to, co ktoś postawił ;)

P.S.
Widzę Majka, że już masz polskie znaki :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja mam tu na porządku dziennym, na ulicy automaty z papierosami (i z kondonami :diabloti:) i jestem tego pewna, że w PL bardzo szybko zostałyby sprzątnięte z powierzchni ziemi :roll:
Cóż, takie społeczeństwo ;) Trzeba wychowywać nasze dzieci tak, żeby one w przyszłości szanowały to, co ktoś postawił ;)

P.S.
Widzę Majka, że już masz polskie znaki :)

U nas niestety wszystko by roznieśli :shake: A automat z kondonami szczególnie :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']U nas niestety wszystko by roznieśli :shake: A automat z kondonami szczególnie :evil_lol:

Jeżeli by je dobrze użyli, to ok :evil_lol: Gorzej, jakby tylko zdewastowali :mad:

Posted

Dzień dobry wszystkim :)
Pogoda paskudna :( Byliśmy aż 15 min. na spacerze, bo pada deszcz :placz:
Może popołudniu będzie lepiej, to wyjdziemy na dłużej ;)

A póki co, macie troszkę fotałek ;)

:loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Jaki Theoś ma słodziasty dresik :loveu::loveu::loveu::loveu:

Tora przeslicznie wygląda w tej wodzie :loveu:

To ten dresik, który kupiłam w styczniu i był dużo za duży, a teraz jest idealny ;)

Dziękuję :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
i pewnie za chwile już z niego wyrośnie ;)

Jak będzie tak rósł, jak do tej pory, to na bank ;)
Wczoraj szwagierkę zamurował, jak jej powiedziałam jak mu noga urosła ;)

Posted

to chyba dobrze że tak szybko dzieciak rośnie co ? ;)
mój mały tak rósł szybko, w pewnym momencie przerósł mnie a ma zaledwie 13 lat:mad:sa plusy i minusy tego , minus taki że jego dziecięcy wyglad szybko przeminał...

u nas wiatrzysko i deszcz ale czekałam na taka pogodę bo mi trawa nie rośnie ;)

Posted

agutka napisał(a):
to chyba dobrze że tak szybko dzieciak rośnie co ? ;)
mój mały tak rósł szybko, w pewnym momencie przerósł mnie a ma zaledwie 13 lat:mad:sa plusy i minusy tego , minus taki że jego dziecięcy wyglad szybko przeminał...

u nas wiatrzysko i deszcz ale czekałam na taka pogodę bo mi trawa nie rośnie ;)

W sumie, to u mnie nikt w rodzinie do niskich nie należy, więc Theoś mały też nie będzie :eviltong:
Niech sobie rośnie, ale nie, że w 2 miesiące z rozmiaru 80 wskakuje na 92 :evil_lol:
Wczoraj z ciekawości postawiłam go pod ścianą i zmierzyłam ;) Ma 88cm :)

Moja druga połówka kosiła trawę tydzień temu :roll:

Posted

ooo najlepsze pomiary pod ściana, po dwóch latach dopiero widać efekty nawożenia małych kajtków ;)
pamiętam jak ciotka przywiozła kilka fajnych ciuszków dla małego , schowałam je głęboko w szafie bo przecież zanim urośnie....
szkoda ze wyciagnęłam jak były już za małe ;)

ja w tym roku na wieczór wypuszczałam psy na ogród a efekty takie że spalony cały trawnik.... ta,tak pogratulowałam sobie lenistwa ;)
wszystko do przekopania było a z racji małego metrarza ogrodu rolki trawnika w takiej ilości u mnie w okolicy nie sprzedaja więc musiałam siać

Posted

agutka napisał(a):
ooo najlepsze pomiary pod ściana, po dwóch latach dopiero widać efekty nawożenia małych kajtków ;)
pamiętam jak ciotka przywiozła kilka fajnych ciuszków dla małego , schowałam je głęboko w szafie bo przecież zanim urośnie....
szkoda ze wyciagnęłam jak były już za małe ;)

ja w tym roku na wieczór wypuszczałam psy na ogród a efekty takie że spalony cały trawnik.... ta,tak pogratulowałam sobie lenistwa ;)
wszystko do przekopania było a z racji małego metrarza ogrodu rolki trawnika w takiej ilości u mnie w okolicy nie sprzedaja więc musiałam siać

Ja mam dużo ciuchów po synach koleżanki, więc średnio co miesiąc robię przegląd tego, co mogę już mu wyciągnąć ;)

Co do lenistwa, to my też tak robiliśmy przez pierwszy rok :roll: Plus był taki, że Tora sikała w jedno miejsce, więc trawa wypalona była w promieniu 1m, nic więcej. Nauczyliśmy ją załatwiać się koło auta, na łysej ziemi bez trawy, a tak trawa odrosła ;)
Zresztą my mamy cały ogród do przeorania i posadzenia trawy na nowo ;)

Yuki_ napisał(a):
Dzień dobry ;)
U mnie też pada... :(
A zdjęcia jak zawsze śliczne :D
Fuks napadł mnie w nocy ;)

Doberek ;)
Wszędzie deszcz :roll: