Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']No mogło by ale nie musi być :eviltong:

Ale chłopak wcale nie musi być wielkości Theosia w tym samym wieku :eviltong:

[quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6010_zpscd9c67b3.jpg

krótki rękaw,ale macie ciepło:-o

W niedzielę było 22'C w cieniu :loveu:
Ja też byłam na krótki rękaw, ale to się przekonacie jak pojawię się na zdjęciach :diabloti:

Posted

U nas wraca zima :roll: chodzilam juz w wiosennej jurtce ale wczoraj jak jechałam do pracy to tak wymarłam że szok , a rano samochody były pozamarzane :roll: więc dzisiaj biorę zimową ehhh a na niedziele i kolejny tydzien zapowiadają śnieg :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
ja nigdy tego wlasnie nie rozumiałam , buty adidasa na dziecko miesięczne 99 zł , no kurcze takie dzieciuszko ponosi je góra miesiąc , ale nie moge sie oprzec zeby takich bucików nie podotykac , nie poogladac jak jestem w sklepie i takie dojrze , Sebastian zawsze wtedy mówi że mam z głową hehe

A ja się zawsze zastanawiałam po co dziecku miesięcznemu buty ...:???:
Oświećcie mnie...
Kurcze, moja teściowa też wiecznie buty i buty. Kiedyś aż spytałam się jej w czym ja w takim razie mam zabierać dziecko na pole skoro ona ją pakuje w trzewiki w domu i uważa że ma w tym siedzieć cały dzień:shake:
Ja tam wkładam jej skarpetki z podgumowanym spodem albo jakieś paputki i uważam że wystarczy. A jak podrośnie to będzie latać w boso tak jak mama ;)

A w temacie rozmiarow to ja nigdy nie wiem jak to się mierzy :oops:
A butów mam w cholerę, tylko wszystkie wydają mis ię za małe...

Posted

Tzn ogólnie pisałam bo są ludzie którzy zakładają miesiecznemu dziecku buciki chociaż to jest głupie mimo iz są słodkie ;)

Dziecku w takich bucikach noga się meczy a po co one jemu jak nie chodzi jeszcze , ja tez jestem za podgumowanymi skarpetkami , wtedy dziecku noga odpoczywa , Marysia wiecznie w takich biega a na ogródku jak jest ciepło to na bosaka śmiga :)

Posted

Ja dostałam buty od kuzynki, ale masakrycznie dużo ich i to własnie takich "pierwszych" ozdobnych...
Ok jak jadę z nią gdzieś to buty wkładam, ale jak siedzi w domu...
W tej kwestii naprawdę jestem dziwna, bo wszyscy dziecko ubierają jak lalkę, a ja najchętniej ją puszczam boso...

Posted

Theoś większość czasu biega na boso, co widać na zdjęciach :diabloti: Ja się ciągle śmieję, że on ma "uczulenie" na skarpetki, bo nawet najcieńsze mu przeszkadzają na stopach :evil_lol:
A buty, to tylko na dwór ;) W lato pozwolę mu biegać na boso czy to na podwórku, czy w ogródku ;) Bo wiem, że nie będzie szkła itp. to będzie mógł szaleć :) Ja sama prawie cały czas chodzę na boso, więc dziecku też pozwolę :p

Posted

kalyna napisał(a):
Ej ja już drugi dzień popylam na krótki rękawek i na to polarowy bezrękawnik...
Boże latem to się chyba ugotuję :placz:

Usmażysz się :diabloti:

Mada95 napisał(a):
Jak Theosi urósł:loveu: Też chcę taką pogodę jak wy macie:multi:

Kogo ja tu widzę :crazyeye: Dawno Cię na dogo nie widziałam :roll:
Ja mojej pogody nie oddam :diabloti: Ale w sobotę mam mieć ochłodzenie :(

Posted (edited)

magdabroy napisał(a):
No a jak drugie dziecko, będzie dziewczynką? Aga :mdleje:

Hejka Magda:) Przebrnęłam przez fotki, śliczne dzieciaczki :p Pasuje Theosiowi ta dziewczynka :loveu: A Aga przewiduje że jak piszesz o dziecku to na 100% chłopak :lol:

Edited by marta1624
Posted

marta1624 napisał(a):
Hejka Magda:) Przebrnęłam przez córki, śliczne dzieciaczki :p Pasuje Theosiowi ta dziewczynka :loveu: A Aga przewiduje że jak piszesz o dziecku to na 100% chłopak :lol:

Hej Marta :)
Zosia to jego narzeczona :loveu:

Majkowska napisał(a):
miałaś pokazać tą fotę ze szczeniorem ;)

Na aparacie jest :eviltong:

Posted

marta1624 napisał(a):
Ślicznotek :)
Ale Tora i tak najładniejsza :p

Dziękuję :)

Szukam i szukam...i dochodzę do wniosku, że to mógł być hiszpański pies dowodny ;)

Posted

magdabroy napisał(a):

Szukam i szukam...i dochodzę do wniosku, że to mógł być hiszpański pies dowodny ;)

No to śliczny :) U mnie teraz się namnożyło "amstaffów" (tak, wiem, to nie amstaffy, ale ja wszystkie bullowate tak określam bo taką rasę podają zapytani właściciele). Na razie na szczęście to młode psiaki, więc jak podbiegają to luzik (a nawet moja o dziwo się uspokoiła teraz, więc potrafi się pobawić z jednym, Tiną:)), ale jak dorosną to może być problem, chyba że do końca zostaną takie spokojne (ale właściciele to tacy bardziej pod sklepem z butelką, to różnie bywa). I jeszcze labradory doszły, już duże cielaki z 0 wyczuciem :roll:

Posted

marta1624 napisał(a):
No to śliczny :) U mnie teraz się namnożyło "amstaffów" (tak, wiem, to nie amstaffy, ale ja wszystkie bullowate tak określam bo taką rasę podają zapytani właściciele). Na razie na szczęście to młode psiaki, więc jak podbiegają to luzik (a nawet moja o dziwo się uspokoiła teraz, więc potrafi się pobawić z jednym, Tiną:)), ale jak dorosną to może być problem, chyba że do końca zostaną takie spokojne (ale właściciele to tacy bardziej pod sklepem z butelką, to różnie bywa). I jeszcze labradory doszły, już duże cielaki z 0 wyczuciem :roll:

No to za niedługo możesz mieć nieciekawe psy w okolicy :roll:

Angi napisał(a):
od dupy strony pasuje na erdelka ;p

A wiesz, że możesz mieć rację ;)