*Magda* Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Dzień dobry :) Doberek :) U mnie już słoneczko :multi: Quote
marta1624 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Hejka :) u mnie niestety cały czas pada i wieje, a jutro ma być gorzej :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 dobry ;) u mnie też niby słoneczko,ale pizga i mży co chwilę Quote
maxishine. Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 U mnie raz pada a raz wieje :roll: i to mocno. Dzisiaj z rana Kena bawiła się z Fuksem i ten szczekał.:multi: Quote
agutka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 jak rozmowa o pogodzie to ooo u mnie było słońce piękne o 15 ;) a teraz nawet jakoś mocno nie wieje Quote
*Magda* Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Pogoda, pogoda, pogoda... Ja dziś przerabiałam deszcz, słońce, zimno :roll: Karolina widzisz, nie będzie tak źle :) Quote
angineuuka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 a ja przerabiałam słońce, deszcz, wiatr, grad i śnieg :P Quote
Baski_Kropka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 A u nas rano wiało jak nie wiem, potem przestało, cały dzień nie padało i świeciło słońce pomimo chłodniejszego powietrza :) Zdenerwowała mnie ta pogoda i fakt, że mam trochę popsute kolano bo muszę w końcu rozdziewiczyć moje nowe buty do biegania!!!! :D Quote
*Magda* Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Angi napisał(a):a ja przerabiałam słońce, deszcz, wiatr, grad i śnieg :P Dobra, wygrałaś :eviltong: Baski_Kropka napisał(a):A u nas rano wiało jak nie wiem, potem przestało, cały dzień nie padało i świeciło słońce pomimo chłodniejszego powietrza :) Zdenerwowała mnie ta pogoda i fakt, że mam trochę popsute kolano bo muszę w końcu rozdziewiczyć moje nowe buty do biegania!!!! :D Ja miałam zacząć biegać znowu w tym tygodniu. I co? I d*** :angryy: Bogdan od wtorku to przyjeżdżał z pracy, jadł obiad i jechał do kolegi pomagać mu przy przeprowadzce :roll: Wczoraj Theosia w ogóle nie widział, a dziś wrócił na 10 min. przed tym jak młody szedł spać :shake: I tyle wyszło z mojego biegania w tym tygodniu :( Quote
łamAga Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Nie smutaj sie , ja miałam jutro isc na rolki a w taką pogode to se moge co jedynie po domu pojeździć :roll: Quote
Baski_Kropka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Aaa o rolkach to już nei wspomnę, że bym pojeździła... w zeszłym roku sibie kupiłam wymarzone <3 Quote
łamAga Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Ładne , ładne , ja mam jakies takie zwykłe marketówy , ale jak na moje amatorskie wyczyny na razie takie stykną :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Ja na rolkach nigdy nie jeździłam :shake: Ale jeżdżę na łyżwach, więc chyba dałabym radę :evil_lol: Dopiero teraz obiad jedliśmy :roll::loveu: Quote
łamAga Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 magdabroy napisał(a):Ja na rolkach nigdy nie jeździłam :shake: Ale jeżdżę na łyżwach, więc chyba dałabym radę :evil_lol: Dopiero teraz obiad jedliśmy :roll::loveu: Jak na łyżwach umiesz to na rolkach byś nie miała problemu , polecam bo fajna sprawa ;) Ooo rychło w czas :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 dOgLoV napisał(a):Jak na łyżwach umiesz to na rolkach byś nie miała problemu , polecam bo fajna sprawa ;) Ooo rychło w czas :diabloti: Kiedyś chciałam kupić nam obojgu, to Bogdan stwierdził, że jemu się nie chce jeździć na rolkach :roll: No to nie kupiłam, bo stwierdziłam, że sama jeździć nie będę :shake: Bogdan wrócił do domu o 19:20, posiedział chwilkę z młodym, poszedł się wykąpać i dopiero jedliśmy ;) Quote
łamAga Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 magdabroy napisał(a):Kiedyś chciałam kupić nam obojgu, to Bogdan stwierdził, że jemu się nie chce jeździć na rolkach :roll: No to nie kupiłam, bo stwierdziłam, że sama jeździć nie będę :shake: Bogdan wrócił do domu o 19:20, posiedział chwilkę z młodym, poszedł się wykąpać i dopiero jedliśmy ;) a biegasz sama , to i jeździć byś jeździła ;) A no to za duzo z męża ostatnio nie masz ;) Quote
*Magda* Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 dOgLoV napisał(a):a biegasz sama , to i jeździć byś jeździła ;) A no to za duzo z męża ostatnio nie masz ;) To nie to samo :eviltong: No :mad: I jak Theoś ma mieć braciszka/siostrzyczkę :diabloti: Quote
łamAga Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 magdabroy napisał(a):To nie to samo :eviltong: No :mad: I jak Theoś ma mieć braciszka/siostrzyczkę :diabloti: Jak nie , własnie ze nawet lepiej :eviltong: niech Ci Bodzian w słoiczku zostawia co rano koło łożka porcyjkę :diabloti: Quote
łamAga Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Angi napisał(a):Aga, Aga :diabloti: No co , jak się inaczej nie da :evil_lol: Quote
Recommended Posts