marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='kalyna'] Nie wybaczę, dopóki nie kupię swoim szelek :evil_lol: Kupuj, kupuj :) Ja mam "kilka" par :lol: Noooo , a Ty kiedy galerię złożysz ? :cool3: Założę jak będę miała wenę twórczą :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 magdabroy napisał(a)::hand::sleeping: Dobranoc :) Quote
kalyna Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 magdabroy napisał(a):To wysyłaj, czekam na kuriera :D No to na co czekasz, kupuj :diabloti: cobyś zdążyła je chociaż wypakować, zanim odeślesz je z powrotem :evil_lol: Gdyby to wsio było takie łatwe :roll: marta1624 napisał(a):Kupuj, kupuj :) Ja mam "kilka" par :lol: Założę jak będę miała wenę twórczą :diabloti: to poradźcie mi jeszcze jakie są lepsze... i najlepiej znajdźcie pracę, bo niedługo wpadnę w długi z tymi psami :evil_lol: Psst, to wenoooo gdzie jesteś :lol: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 kalyna napisał(a):cobyś zdążyła je chociaż wypakować, zanim odeślesz je z powrotem :evil_lol: Gdyby to wsio było takie łatwe :roll: to poradźcie mi jeszcze jakie są lepsze... i najlepiej znajdźcie pracę, bo niedługo wpadnę w długi z tymi psami :evil_lol: Psst, to wenoooo gdzie jesteś :lol: Wena na razie uciekła :lol: A szelki.... Ja mam guardy, y z hurtty, norwegi, i ja najbardziej lubię norweskie (może przez to ze mój pies z szelek nie wychodzi). Guardy się bardzo przekrecaja, nie da się ich ustawić żeby "stały w miejscu" :) hurtte lubię, ale denerwuje mnie to przekładanie łapy. Ale trzyma się lepiej niż guardy. A norweskie łatwo się zakłada, mają rączkę. Tylko jak pies uciekinier to może z nich wyjść, chociaż mojej nigdy to się nie zdążyło a zawiera się dość często :) Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 agutka napisał(a):ty jesteś agentka :grin: dobranoc ;) Czemu?? Yuki_ napisał(a):Dzień dobry śpiochy ;) Śpiochy? Ja już po godzinnym spacerze z psem i po śniadaniu :eviltong: marta1624 napisał(a):A i hejka, bo zapomniałam się przywitać :) Hejka :) Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Ale mam piękną pogodę na dworze :loveu: Tylko nie mam pomysłu co dziś z młodym robić :hmmmm: Dziś chyba będzie tylko zabawa w ogrodzie :roll: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 A u mnie znowu szaro i ponuro :shake: A Theosiowi ta opona się bardzo podoba :loveu: I jaka Tora szczęśliwa :) A pamiętasz jak mówiłam o tym psie co poleciał za mną i się martwiłam że zginie? To nie zginął, biega u nas po blokach, ale nikt się nim nie zainteresuje nawet :shake: A jest bardzo uciążliwy na spacerze Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 marta1624 napisał(a):A u mnie znowu szaro i ponuro :shake: A Theosiowi ta opona się bardzo podoba :loveu: I jaka Tora szczęśliwa :) A pamiętasz jak mówiłam o tym psie co poleciał za mną i się martwiłam że zginie? To nie zginął, biega u nas po blokach, ale nikt się nim nie zainteresuje nawet :shake: A jest bardzo uciążliwy na spacerze No szczęśliwa i Torka i Theoś :) To może warto zgłosić to do Straży Miejskiej ;) Niech go odłowią, może ma chipa, to się właściciel znajdzie. Jak zapłaci mandat, to może się nauczy :mad: Quote
kalyna Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5858_zps7b6a9754.jpg pędzę z piłeczusią :loveu: :loveu: u nas szaro, buro i ponuro :roll: Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='kalyna']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5858_zps7b6a9754.jpg pędzę z piłeczusią :loveu: :loveu: u nas szaro, buro i ponuro :roll: Dziś chyba będzie rzucanko piłeczką w ogrodzie, bo jestem uziemiona w domu :roll: Ja nie narzekam ;) A dziś mi nawet pokazuje, że w niedzielę ma być 20'C, a nie 19'c jak pisałam wczoraj :eviltong: Quote
kalyna Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 magdabroy napisał(a):Dziś chyba będzie rzucanko piłeczką w ogrodzie, bo jestem uziemiona w domu :roll: Ja nie narzekam ;) A dziś mi nawet pokazuje, że w niedzielę ma być 20'C, a nie 19'c jak pisałam wczoraj :eviltong: zrób jej szukanie, może szybciej się zmęczy, a jak nie to chociaż będzie mieć frajdę :eviltong: Buuu jak w week będzie słoneczko to się chyba w d*** ugryzę... całe dwa dni w szkole :placz::placz: Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='kalyna']zrób jej szukanie, może szybciej się zmęczy, a jak nie to chociaż będzie mieć frajdę :eviltong: Buuu jak w week będzie słoneczko to się chyba w d*** ugryzę... całe dwa dni w szkole :placz::placz: Przy Theosiu się raczej nie da :shake: Nawet rzucanie piłki będzie "męczące", bo przecież on też chce pieskowi porzucać piłeczkę :evil_lol: No chyba że zajmie się autem albo kosiarką ;) Ja bym chciała to zobaczyć :diabloti: Quote
kalyna Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 magdabroy napisał(a):Przy Theosiu się raczej nie da :shake: Nawet rzucanie piłki będzie "męczące", bo przecież on też chce pieskowi porzucać piłeczkę :evil_lol: No chyba że zajmie się autem albo kosiarką ;) Ja bym chciała to zobaczyć :diabloti: idziesz na podwórko z zabawkami Tory i je chowasz... później bierzesz psa i mówisz szukaj i pies przynosi :evil_lol: ewentualnie chowasz jej zabawkę w kartonie, ustawiasz więcej kartonów i szuka :diabloti: nima obijania się :lol: lepiej nie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 kalyna napisał(a):idziesz na podwórko z zabawkami Tory i je chowasz... później bierzesz psa i mówisz szukaj i pies przynosi :evil_lol: ewentualnie chowasz jej zabawkę w kartonie, ustawiasz więcej kartonów i szuka :diabloti: nima obijania się :lol: Ja wiem o co chodzi z szukaniem ;) Tylko mi chodziło o to, Theoś będzie wyciągał, zabierał itp. :evil_lol: Quote
maxishine. Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 A ja jestem po dwóch lekcjach i po śniadaniu. I mam właśnie trzecią lekcję. :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Yuki_ napisał(a):A ja jestem po dwóch lekcjach i po śniadaniu. I mam właśnie trzecią lekcję. :eviltong: I zamiast się pilnie uczyć, to siedzi na dogo :evil_lol: Quote
maxishine. Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 A co, zabronisz mi? :diabloti: Po tej lekcji mam okienko, bo nie chodzę na angielski. :evil_lol: Quote
Recommended Posts