Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']
Nie wybaczę, dopóki nie kupię swoim szelek :evil_lol:

Kupuj, kupuj :) Ja mam "kilka" par :lol:

Noooo , a Ty kiedy galerię złożysz ? :cool3:

Założę jak będę miała wenę twórczą :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
To wysyłaj, czekam na kuriera :D

No to na co czekasz, kupuj :diabloti:

cobyś zdążyła je chociaż wypakować, zanim odeślesz je z powrotem :evil_lol:
Gdyby to wsio było takie łatwe :roll:

marta1624 napisał(a):
Kupuj, kupuj :) Ja mam "kilka" par :lol:

Założę jak będę miała wenę twórczą :diabloti:

to poradźcie mi jeszcze jakie są lepsze... i najlepiej znajdźcie pracę, bo niedługo wpadnę w długi z tymi psami :evil_lol:

Psst, to wenoooo gdzie jesteś :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
cobyś zdążyła je chociaż wypakować, zanim odeślesz je z powrotem :evil_lol:
Gdyby to wsio było takie łatwe :roll:

to poradźcie mi jeszcze jakie są lepsze... i najlepiej znajdźcie pracę, bo niedługo wpadnę w długi z tymi psami :evil_lol:

Psst, to wenoooo gdzie jesteś :lol:

Wena na razie uciekła :lol: A szelki.... Ja mam guardy, y z hurtty, norwegi, i ja najbardziej lubię norweskie (może przez to ze mój pies z szelek nie wychodzi). Guardy się bardzo przekrecaja, nie da się ich ustawić żeby "stały w miejscu" :) hurtte lubię, ale denerwuje mnie to przekładanie łapy. Ale trzyma się lepiej niż guardy. A norweskie łatwo się zakłada, mają rączkę. Tylko jak pies uciekinier to może z nich wyjść, chociaż mojej nigdy to się nie zdążyło a zawiera się dość często :)

Posted

agutka napisał(a):
ty jesteś agentka :grin: dobranoc ;)

Czemu??

Yuki_ napisał(a):
Dzień dobry śpiochy ;)

Śpiochy? Ja już po godzinnym spacerze z psem i po śniadaniu :eviltong:

marta1624 napisał(a):
A i hejka, bo zapomniałam się przywitać :)

Hejka :)

Posted

A u mnie znowu szaro i ponuro :shake: A Theosiowi ta opona się bardzo podoba :loveu: I jaka Tora szczęśliwa :) A pamiętasz jak mówiłam o tym psie co poleciał za mną i się martwiłam że zginie? To nie zginął, biega u nas po blokach, ale nikt się nim nie zainteresuje nawet :shake: A jest bardzo uciążliwy na spacerze

Posted

marta1624 napisał(a):
A u mnie znowu szaro i ponuro :shake: A Theosiowi ta opona się bardzo podoba :loveu: I jaka Tora szczęśliwa :) A pamiętasz jak mówiłam o tym psie co poleciał za mną i się martwiłam że zginie? To nie zginął, biega u nas po blokach, ale nikt się nim nie zainteresuje nawet :shake: A jest bardzo uciążliwy na spacerze

No szczęśliwa i Torka i Theoś :)

To może warto zgłosić to do Straży Miejskiej ;) Niech go odłowią, może ma chipa, to się właściciel znajdzie. Jak zapłaci mandat, to może się nauczy :mad:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziś chyba będzie rzucanko piłeczką w ogrodzie, bo jestem uziemiona w domu :roll:

Ja nie narzekam ;) A dziś mi nawet pokazuje, że w niedzielę ma być 20'C, a nie 19'c jak pisałam wczoraj :eviltong:

zrób jej szukanie, może szybciej się zmęczy, a jak nie to chociaż będzie mieć frajdę :eviltong:

Buuu jak w week będzie słoneczko to się chyba w d*** ugryzę... całe dwa dni w szkole :placz::placz:

Posted

[quote name='kalyna']zrób jej szukanie, może szybciej się zmęczy, a jak nie to chociaż będzie mieć frajdę :eviltong:

Buuu jak w week będzie słoneczko to się chyba w d*** ugryzę... całe dwa dni w szkole :placz::placz:

Przy Theosiu się raczej nie da :shake: Nawet rzucanie piłki będzie "męczące", bo przecież on też chce pieskowi porzucać piłeczkę :evil_lol:
No chyba że zajmie się autem albo kosiarką ;)

Ja bym chciała to zobaczyć :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Przy Theosiu się raczej nie da :shake: Nawet rzucanie piłki będzie "męczące", bo przecież on też chce pieskowi porzucać piłeczkę :evil_lol:
No chyba że zajmie się autem albo kosiarką ;)

Ja bym chciała to zobaczyć :diabloti:

idziesz na podwórko z zabawkami Tory i je chowasz... później bierzesz psa i mówisz szukaj i pies przynosi :evil_lol:
ewentualnie chowasz jej zabawkę w kartonie, ustawiasz więcej kartonów i szuka :diabloti: nima obijania się :lol:

lepiej nie :evil_lol:

Posted

kalyna napisał(a):
idziesz na podwórko z zabawkami Tory i je chowasz... później bierzesz psa i mówisz szukaj i pies przynosi :evil_lol:
ewentualnie chowasz jej zabawkę w kartonie, ustawiasz więcej kartonów i szuka :diabloti: nima obijania się :lol:

Ja wiem o co chodzi z szukaniem ;) Tylko mi chodziło o to, Theoś będzie wyciągał, zabierał itp. :evil_lol:

Posted

Yuki_ napisał(a):
A ja jestem po dwóch lekcjach i po śniadaniu. I mam właśnie trzecią lekcję. :eviltong:

I zamiast się pilnie uczyć, to siedzi na dogo :evil_lol: