Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta1624 napisał(a):
Ale ślicznie wyszły :p Zakochałam się w żółtych :loveu:

agaciaaa napisał(a):
Genialne body :loveu:

qmu napisał(a):
no ten zolty elegancki :)

Dzięki :)

Bodziaki są po prostu świetne :) Myślałam, że to będzie coś na podobieństwo prasowanki ;) Ale to jest wdrukowane w materiał :) Więc nie powinno się sprać i przy prasowaniu, też nic się nie będzie kleić do żelazka :)
Dziewczyny, polecam :p Jak ktoś będzie chciał komuś zrobić takie bodziaki w prezencie, to służę namiarem ;)

Posted

magdabroy napisał(a):

Bodziaki są po prostu świetne :) Myślałam, że to będzie coś na podobieństwo prasowanki ;) Ale to jest wdrukowane w materiał :) Więc nie powinno się sprać i przy prasowaniu, też nic się nie będzie kleić do żelazka :)
Dziewczyny, polecam :p Jak ktoś będzie chciał komuś zrobić takie bodziaki w prezencie, to służę namiarem ;)

Moje "dzieci" (czytaj z rodziny :)) na razie wyrosły, ale kuzyn się stara to może się odezwę :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):

a takie w rozmiarze na Tz dostane tak na 180 cm ? hehehehe dla beki bym mu kupila na dzien dziecka bo sie czasem zachowuje jak by mial z 15 lat

Posted

qmu napisał(a):
a takie w rozmiarze na Tz dostane tak na 180 cm ? hehehehe dla beki bym mu kupila na dzien dziecka bo sie czasem zachowuje jak by mial z 15 lat

Niestety, największy rozmiar, to 104 :shake:

Posted

Hejka :)

Ile tu zdjęć :loveu::loveu::loveu::loveu:

Wszystkie świetne ale Theoś w bodziakach przebija wszystkie :loveu::loveu::loveu::loveu:

A czyżby Theoś stracił troszkę włosków ? :cool3:

Posted

marta1624 napisał(a):
To się raczej nie wciśnie :lol:

Można spróbować :evil_lol:
Albo dla samych jaj, kupić bodziaki albo śpiochy :D

qmu napisał(a):
szkoda moze gdzies w jakims lumpie dostane jakies spiochy albo co

Sama bym sobie takie śpiochy dla dorosłych sprawiła :)

dOgLoV napisał(a):
Hejka :)

Ile tu zdjęć :loveu::loveu::loveu::loveu:

Wszystkie świetne ale Theoś w bodziakach przebija wszystkie :loveu::loveu::loveu::loveu:

A czyżby Theoś stracił troszkę włosków ? :cool3:

Hej :)

Dziękuję, dziękuję, dziękuję :)

Choć jedna zauważyła, że Theoś opitolony na głowie :)

unikatowydiament napisał(a):
cukiereczek:loveu:

Cisteczek :loveu: