Baski_Kropka Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Ooooj jak ja bym sobie poszalała na takim placu zabaw! Dzien dobry! Ale mnie czkawka złapała, raaany nie potrafię się jej pozbyć od rana :P Quote
kalyna Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5885_zps77e28dee.jpg aaaa :loveu: Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Ooooj jak ja bym sobie poszalała na takim placu zabaw! Dzien dobry! Ale mnie czkawka złapała, raaany nie potrafię się jej pozbyć od rana :P No to dajesz na jakiś plac zabaw i się pobaw :) Doberek :) Ja na czkawkę nic nie pomogę :shake: [quote name='kalyna']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5885_zps77e28dee.jpg aaaa :loveu: :loveu: Quote
marta1624 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Bo wczoraj wszyscy pominęli twój post :cool3: A dzisiaj dzień dobry! Śliczne zdjęcia :loveu: Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 Dzień dobry i dziękuję :) Miałam już dziś żadnych zdjęć więcej nie dawać, ale....przyszły bodziaki :loveu: Quote
marta1624 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Ale ślicznie wyszły :p Zakochałam się w żółtych :loveu: Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 marta1624 napisał(a):Ale ślicznie wyszły :p Zakochałam się w żółtych :loveu: agaciaaa napisał(a):Genialne body :loveu: qmu napisał(a):no ten zolty elegancki :) Dzięki :) Bodziaki są po prostu świetne :) Myślałam, że to będzie coś na podobieństwo prasowanki ;) Ale to jest wdrukowane w materiał :) Więc nie powinno się sprać i przy prasowaniu, też nic się nie będzie kleić do żelazka :) Dziewczyny, polecam :p Jak ktoś będzie chciał komuś zrobić takie bodziaki w prezencie, to służę namiarem ;) Quote
marta1624 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 magdabroy napisał(a):Dzięki :) Bodziaki są po prostu świetne :) Myślałam, że to będzie coś na podobieństwo prasowanki ;) Ale to jest wdrukowane w materiał :) Więc nie powinno się sprać i przy prasowaniu, też nic się nie będzie kleić do żelazka :) Dziewczyny, polecam :p Jak ktoś będzie chciał komuś zrobić takie bodziaki w prezencie, to służę namiarem ;) Moje "dzieci" (czytaj z rodziny :)) na razie wyrosły, ale kuzyn się stara to może się odezwę :roll: Quote
qmu Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 magdabroy napisał(a):Dzięki :) Bodziaki są po prostu świetne :) Myślałam, że to będzie coś na podobieństwo prasowanki ;) Ale to jest wdrukowane w materiał :) Więc nie powinno się sprać i przy prasowaniu, też nic się nie będzie kleić do żelazka :) Dziewczyny, polecam :p Jak ktoś będzie chciał komuś zrobić takie bodziaki w prezencie, to służę namiarem ;) a takie w rozmiarze na Tz dostane tak na 180 cm ? hehehehe dla beki bym mu kupila na dzien dziecka bo sie czasem zachowuje jak by mial z 15 lat Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 U mnie też bratanice i bratanek już za duzi na bodziaki :( A szkoda, bo miałabym świetne prezenty na zajączka :roll: Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 qmu napisał(a):a takie w rozmiarze na Tz dostane tak na 180 cm ? hehehehe dla beki bym mu kupila na dzien dziecka bo sie czasem zachowuje jak by mial z 15 lat Niestety, największy rozmiar, to 104 :shake: Quote
marta1624 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 magdabroy napisał(a):Niestety, największy rozmiar, to 104 :shake: To się raczej nie wciśnie :lol: Quote
qmu Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 szkoda moze gdzies w jakims lumpie dostane jakies spiochy albo co Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Hejka :) Ile tu zdjęć :loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystkie świetne ale Theoś w bodziakach przebija wszystkie :loveu::loveu::loveu::loveu: A czyżby Theoś stracił troszkę włosków ? :cool3: Quote
Oscar Patric Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='magdabroy']Dzień dobry i dziękuję :) Miałam już dziś żadnych zdjęć więcej nie dawać, ale....przyszły bodziaki :loveu: cukiereczek:loveu: Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 marta1624 napisał(a):To się raczej nie wciśnie :lol: Można spróbować :evil_lol: Albo dla samych jaj, kupić bodziaki albo śpiochy :D qmu napisał(a):szkoda moze gdzies w jakims lumpie dostane jakies spiochy albo co Sama bym sobie takie śpiochy dla dorosłych sprawiła :) dOgLoV napisał(a):Hejka :) Ile tu zdjęć :loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystkie świetne ale Theoś w bodziakach przebija wszystkie :loveu::loveu::loveu::loveu: A czyżby Theoś stracił troszkę włosków ? :cool3: Hej :) Dziękuję, dziękuję, dziękuję :) Choć jedna zauważyła, że Theoś opitolony na głowie :) unikatowydiament napisał(a):cukiereczek:loveu: Cisteczek :loveu: Quote
marta1624 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Nawet nie zauważyłam opitolenia Theosia. Pewnie przez to że on zawsze jest śliczny :loveu: Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Każdy patrzył tylko na zajebiaszcze body to nie zauważył :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 dOgLoV napisał(a):Każdy patrzył tylko na zajebiaszcze body to nie zauważył :diabloti: Fakt :) Bo body jest zaczepiste :) Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 No są ale na całe zdjęcie sie patrzy :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 dOgLoV napisał(a):No są ale na całe zdjęcie sie patrzy :eviltong: Eeee tam ja się skupiam na poszczególnych elementach :eviltong: Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 marta1624 napisał(a):Eeee tam ja się skupiam na poszczególnych elementach :eviltong: jak typowy facet buahahahahaha Quote
Recommended Posts