Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Przy Theosiu się raczej nie da :shake: Nawet rzucanie piłki będzie "męczące", bo przecież on też chce pieskowi porzucać piłeczkę :evil_lol:
No chyba że zajmie się autem albo kosiarką ;)

Ja bym chciała to zobaczyć :diabloti:

Ja też bym chciała zobaczyć :lol: Ja ten weekend wolny, ale kolejny w szkole :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
No szczęśliwa i Torka i Theoś :)

To może warto zgłosić to do Straży Miejskiej ;) Niech go odłowią, może ma chipa, to się właściciel znajdzie. Jak zapłaci mandat, to może się nauczy :mad:

U nas Straż Miejska olewa takie zgłoszenia. Kiedyś dzwoniłam jak 2 amstaffopodobne psy biegały, to wszyscy to olali bo niegroźne. Dopiero jak 3 psy zostały zagryzione to się za nie wzięli :shake:

Posted

kalyna napisał(a):
idziesz na podwórko z zabawkami Tory i je chowasz... później bierzesz psa i mówisz szukaj i pies przynosi :evil_lol:
ewentualnie chowasz jej zabawkę w kartonie, ustawiasz więcej kartonów i szuka :diabloti: nima obijania się :lol:

lepiej nie :evil_lol:

A Kaja wtedy patrzy na mnie jak na wariatkę o co mi chodzi :evil_lol: A jak już kuma, to szuka w zupełnie innym miejscu. Bo ona ogólnie zazwyczaj szuka oczami, nie węchem. Tylko wątróbkę wyczuwa :roll:

Posted

Yuki_ napisał(a):
A co, zabronisz mi? :diabloti:
Po tej lekcji mam okienko, bo nie chodzę na angielski. :evil_lol:

Nie :eviltong:

marta1624 napisał(a):
U nas Straż Miejska olewa takie zgłoszenia. Kiedyś dzwoniłam jak 2 amstaffopodobne psy biegały, to wszyscy to olali bo niegroźne. Dopiero jak 3 psy zostały zagryzione to się za nie wzięli :shake:

To możesz podkoloryzować, że się rzucił na Ciebie z zębami ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie :eviltong:

To możesz podkoloryzować, że się rzucił na Ciebie z zębami ;)

No nawet tak. Ale boje się że wtedy właściciele się nie zgłoszą i zginie wśród wielu innych psów w schronie. Myślałam żeby porobić ogłoszenia że oddam w dobre ręce

Posted

marta1624 napisał(a):
To daj jeszcze jeden ode mnie, jakby mi szkoła nie wypaliła :diabloti:

do usług :diabloti:

ale musisz założyć galerię i wiesz wstawić swoje zdjęcie , zwierzaków i napisać coś o sobie ! :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
do usług :diabloti:

ale musisz założyć galerię i wiesz wstawić swoje zdjęcie , zwierzaków i napisać coś o sobie ! :evil_lol:

Jaki szantaż :p Dobra, w ten weekend założę galerię (jak nie zapomnę :eviltong:)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ale Theoś miał zabawe kijem :diabloti::loveu:

A Torka piłeczką :loveu:

No :evil_lol:

marta1624 napisał(a):
Magda gdzie się podziewasz?

dOgLoV napisał(a):
Olewa nas :-(

Miałam urwanie głowy :shake:
dOgLoV napisał(a):
wpierd....l dawno nie dostała :mad:

marta1624 napisał(a):
Jakby była bliżej to jeszcze, ale tyle km.... Zasadzę jej kopa wirtualnego :diabloti:

dOgLoV napisał(a):
Ja jej dam prawdziwego , w Opolu :diabloti:

marta1624 napisał(a):
To daj jeszcze jeden ode mnie, jakby mi szkoła nie wypaliła :diabloti:

Dawajcie tego kopa, już nic mnie dziś bardziej nie dobije :eviltong:

dOgLoV napisał(a):

Kombinatorka :evil_lol:

marta1624 napisał(a):
Jaki szantaż :p Dobra, w ten weekend założę galerię (jak nie zapomnę :eviltong:)

Na bank zapomnisz :eviltong:

marta.k9080 napisał(a):
siemka :)

Hej Marta :)

Posted

Angi napisał(a):
czeeeeść mamooooo

Cześć córeczko :)

marta1624 napisał(a):
A co takie urwanie głowy masz?

Już się skończyło ;)
Kolegi auto stało u nas i rozbierał je na złom. Co chwile coś potrzebował: a to prąd, a to wiaderko....
A do tego Theoś nie chciał nawet 5 sekund być sam :roll:
I w efekcie, co szłam do Pawła, to jak wróciłam, to uspokajałam młodego ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Cześć córeczko :)

Już się skończyło ;)
Kolegi auto stało u nas i rozbierał je na złom. Co chwile coś potrzebował: a to prąd, a to wiaderko....
A do tego Theoś nie chciał nawet 5 sekund być sam :roll:
I w efekcie, co szłam do Pawła, to jak wróciłam, to uspokajałam młodego ;)

No to faktycznie ciekawie miałaś :roll: I co ciekawego dzisiaj robiliście (z Theosiem i Torą oczywiście :))

Posted

marta1624 napisał(a):
No to faktycznie ciekawie miałaś :roll: I co ciekawego dzisiaj robiliście (z Theosiem i Torą oczywiście :))

No właśnie nic :placz: Chciałam chociaż w ogródku z nimi się pobawić, bo wiedziałam, że będę musiał być w domu jak będzie Paweł :roll:
Ale Theoś ciągle chciał do Pawła, a on ciął, iskry leciały itp., to nie było możliwości, żeby Theoś mógł się tam kręcić :shake:
Więc zamknęłam go w podwórku z psem (i ze sobą) i troszkę pobawiliśmy się piłką, Theoś wszedł do psiej budy i to wszystko :)

Posted

magdabroy napisał(a):
No właśnie nic :placz: Chciałam chociaż w ogródku z nimi się pobawić, bo wiedziałam, że będę musiał być w domu jak będzie Paweł :roll:
Ale Theoś ciągle chciał do Pawła, a on ciął, iskry leciały itp., to nie było możliwości, żeby Theoś mógł się tam kręcić :shake:
Więc zamknęłam go w podwórku z psem (i ze sobą) i troszkę pobawiliśmy się piłką, Theoś wszedł do psiej budy i to wszystko :)

Leniwy dzień też jest potrzebny :p

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale nie lubię takich dni, gdzie jestem ograniczona, bo coś tam :mad:

Ja też nie :shake: A jeszcze ta pogoda u nas mnie dobija, bo na rower się umawiałam na niedzielę i chyba nie pójdę :placz: