marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 magdabroy napisał(a):Przy Theosiu się raczej nie da :shake: Nawet rzucanie piłki będzie "męczące", bo przecież on też chce pieskowi porzucać piłeczkę :evil_lol: No chyba że zajmie się autem albo kosiarką ;) Ja bym chciała to zobaczyć :diabloti: Ja też bym chciała zobaczyć :lol: Ja ten weekend wolny, ale kolejny w szkole :roll: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 magdabroy napisał(a):No szczęśliwa i Torka i Theoś :) To może warto zgłosić to do Straży Miejskiej ;) Niech go odłowią, może ma chipa, to się właściciel znajdzie. Jak zapłaci mandat, to może się nauczy :mad: U nas Straż Miejska olewa takie zgłoszenia. Kiedyś dzwoniłam jak 2 amstaffopodobne psy biegały, to wszyscy to olali bo niegroźne. Dopiero jak 3 psy zostały zagryzione to się za nie wzięli :shake: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 kalyna napisał(a):idziesz na podwórko z zabawkami Tory i je chowasz... później bierzesz psa i mówisz szukaj i pies przynosi :evil_lol: ewentualnie chowasz jej zabawkę w kartonie, ustawiasz więcej kartonów i szuka :diabloti: nima obijania się :lol: lepiej nie :evil_lol: A Kaja wtedy patrzy na mnie jak na wariatkę o co mi chodzi :evil_lol: A jak już kuma, to szuka w zupełnie innym miejscu. Bo ona ogólnie zazwyczaj szuka oczami, nie węchem. Tylko wątróbkę wyczuwa :roll: Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Yuki_ napisał(a):A co, zabronisz mi? :diabloti: Po tej lekcji mam okienko, bo nie chodzę na angielski. :evil_lol: Nie :eviltong: marta1624 napisał(a):U nas Straż Miejska olewa takie zgłoszenia. Kiedyś dzwoniłam jak 2 amstaffopodobne psy biegały, to wszyscy to olali bo niegroźne. Dopiero jak 3 psy zostały zagryzione to się za nie wzięli :shake: To możesz podkoloryzować, że się rzucił na Ciebie z zębami ;) Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 magdabroy napisał(a):Nie :eviltong: To możesz podkoloryzować, że się rzucił na Ciebie z zębami ;) No nawet tak. Ale boje się że wtedy właściciele się nie zgłoszą i zginie wśród wielu innych psów w schronie. Myślałam żeby porobić ogłoszenia że oddam w dobre ręce Quote
łamAga Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Ale Theoś miał zabawe kijem :diabloti::loveu: A Torka piłeczką :loveu: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 dOgLoV napisał(a):Olewa nas :-( Widzę właśnie :mad: Quote
łamAga Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 marta1624 napisał(a):Widzę właśnie :mad: wpierd....l dawno nie dostała :mad: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 dOgLoV napisał(a):wpierd....l dawno nie dostała :mad: Jakby była bliżej to jeszcze, ale tyle km.... Zasadzę jej kopa wirtualnego :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 dOgLoV napisał(a):Ja jej dam prawdziwego , w Opolu :diabloti: To daj jeszcze jeden ode mnie, jakby mi szkoła nie wypaliła :diabloti: Quote
łamAga Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 marta1624 napisał(a):To daj jeszcze jeden ode mnie, jakby mi szkoła nie wypaliła :diabloti: do usług :diabloti: ale musisz założyć galerię i wiesz wstawić swoje zdjęcie , zwierzaków i napisać coś o sobie ! :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 dOgLoV napisał(a):do usług :diabloti: ale musisz założyć galerię i wiesz wstawić swoje zdjęcie , zwierzaków i napisać coś o sobie ! :evil_lol: Jaki szantaż :p Dobra, w ten weekend założę galerię (jak nie zapomnę :eviltong:) Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 dOgLoV napisał(a):Ale Theoś miał zabawe kijem :diabloti::loveu: A Torka piłeczką :loveu: No :evil_lol: marta1624 napisał(a):Magda gdzie się podziewasz? dOgLoV napisał(a):Olewa nas :-( Miałam urwanie głowy :shake: dOgLoV napisał(a):wpierd....l dawno nie dostała :mad: marta1624 napisał(a):Jakby była bliżej to jeszcze, ale tyle km.... Zasadzę jej kopa wirtualnego :diabloti: dOgLoV napisał(a):Ja jej dam prawdziwego , w Opolu :diabloti: marta1624 napisał(a):To daj jeszcze jeden ode mnie, jakby mi szkoła nie wypaliła :diabloti: Dawajcie tego kopa, już nic mnie dziś bardziej nie dobije :eviltong: dOgLoV napisał(a): ale musisz założyć galerię i wiesz wstawić swoje zdjęcie , zwierzaków i napisać coś o sobie ! :evil_lol: Kombinatorka :evil_lol: marta1624 napisał(a):Jaki szantaż :p Dobra, w ten weekend założę galerię (jak nie zapomnę :eviltong:) Na bank zapomnisz :eviltong: marta.k9080 napisał(a):siemka :) Hej Marta :) Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Angi napisał(a):czeeeeść mamooooo Cześć córeczko :) marta1624 napisał(a):A co takie urwanie głowy masz? Już się skończyło ;) Kolegi auto stało u nas i rozbierał je na złom. Co chwile coś potrzebował: a to prąd, a to wiaderko.... A do tego Theoś nie chciał nawet 5 sekund być sam :roll: I w efekcie, co szłam do Pawła, to jak wróciłam, to uspokajałam młodego ;) Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 magdabroy napisał(a):Cześć córeczko :) Już się skończyło ;) Kolegi auto stało u nas i rozbierał je na złom. Co chwile coś potrzebował: a to prąd, a to wiaderko.... A do tego Theoś nie chciał nawet 5 sekund być sam :roll: I w efekcie, co szłam do Pawła, to jak wróciłam, to uspokajałam młodego ;) No to faktycznie ciekawie miałaś :roll: I co ciekawego dzisiaj robiliście (z Theosiem i Torą oczywiście :)) Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 marta1624 napisał(a):No to faktycznie ciekawie miałaś :roll: I co ciekawego dzisiaj robiliście (z Theosiem i Torą oczywiście :)) No właśnie nic :placz: Chciałam chociaż w ogródku z nimi się pobawić, bo wiedziałam, że będę musiał być w domu jak będzie Paweł :roll: Ale Theoś ciągle chciał do Pawła, a on ciął, iskry leciały itp., to nie było możliwości, żeby Theoś mógł się tam kręcić :shake: Więc zamknęłam go w podwórku z psem (i ze sobą) i troszkę pobawiliśmy się piłką, Theoś wszedł do psiej budy i to wszystko :) Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 magdabroy napisał(a):No właśnie nic :placz: Chciałam chociaż w ogródku z nimi się pobawić, bo wiedziałam, że będę musiał być w domu jak będzie Paweł :roll: Ale Theoś ciągle chciał do Pawła, a on ciął, iskry leciały itp., to nie było możliwości, żeby Theoś mógł się tam kręcić :shake: Więc zamknęłam go w podwórku z psem (i ze sobą) i troszkę pobawiliśmy się piłką, Theoś wszedł do psiej budy i to wszystko :) Leniwy dzień też jest potrzebny :p Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Ale nie lubię takich dni, gdzie jestem ograniczona, bo coś tam :mad: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 magdabroy napisał(a):Ale nie lubię takich dni, gdzie jestem ograniczona, bo coś tam :mad: Ja też nie :shake: A jeszcze ta pogoda u nas mnie dobija, bo na rower się umawiałam na niedzielę i chyba nie pójdę :placz: Quote
Recommended Posts