marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Dam sobie rękę odciąć, że "tak" :diabloti: To uważaj bo bez ręki zostaniesz :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):To uważaj bo bez ręki zostaniesz :diabloti: Marta, Kalyna-stracę rękę? Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Marta, Kalyna-stracę rękę? Wszyscy dzisiaj zniknęli, nie uratują twojej ręki :lol: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Angi napisał(a):nie bądź głupia, nie zakładaj :lol: Oooo jest! Dzięki :lol: Magda tracisz rękę, osobiście przyjadę ci ją odciąć :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Oooo jest! Dzięki :lol: Magda tracisz rękę, osobiście przyjadę ci ją odciąć :diabloti: Angi, to nie Marta ani Kalyna :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Angi, to nie Marta ani Kalyna :eviltong: Ale jest :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Ale jest :diabloti: Ale ja nie o niej pisałam, więc jej zdanie się nie liczy :eviltong: Czekam aż Kalyna i Marta potwierdzą, że masz zakładać galerię :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Ale ja nie o niej pisałam, więc jej zdanie się nie liczy :eviltong: Czekam aż Kalyna i Marta potwierdzą, że masz zakładać galerię :eviltong: Nie potwierdzą :eviltong: Ty fotki dawaj a nie :mad: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Nie potwierdzą :eviltong: Ty fotki dawaj a nie :mad: Dziś już fotki dawałam :eviltong: Ewentualnie, jak ładnie poprosisz, to mogę dać zdjęcia Theosia :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 [quote name='magdabroy']Dziś już fotki dawałam :eviltong: Ewentualnie, jak ładnie poprosisz, to mogę dać zdjęcia Theosia :diabloti: ja chcę :loveu: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Dziś już fotki dawałam :eviltong: Ewentualnie, jak ładnie poprosisz, to mogę dać zdjęcia Theosia :diabloti: Plosie.......:oops: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Dziubek :diabloti: :loveu: A jutro zdjęcia z dzisiejszego wypadu na plac zabaw ;) Quote
Majkowska Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Racuszki? Mniam :) Jak dzielnie je takim dużym widelcem:loveu: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Ale uśmiechnięty Theoś :loveu: On się ciągle uśmiecha :) Majkowska napisał(a):Racuszki? Mniam :) Jak dzielnie je takim dużym widelcem:loveu: No, dziś na obiad zrobiłam :) Theoś kocha racuszki :loveu: Takie rzeczy mu się łatwo je samemu ;) Ale zupy mu jeszcze nie pozwalam jeść samemu :diabloti: A widelec mniejszy niż normalny, bo ma swój prywatny komplet :) Quote
Majkowska Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Wygląda na duuuży widelec ;) Ja mam takie całkiem maciupkie, ale poki co danie Kini takiego narzędzia do rąk mogłoby się źle skończyć :D On jak łyżeczkę plastikową przy jedzeniu zupki porwie to wystarczy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Dobra, ja się powoli ulatniam do łóżka :p A dziś zamówiłam Torce szyje i łapki z indyka. We wtorek mają być do odbioru ;) Ale Torka będzie mieć wyżerkę :D Szkoda tylko, że takie rzeczy muszę zamawiać, a nie mogę ich kupić na co dzień, tak jak w PL :mad::roll: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Majkowska napisał(a):Wygląda na duuuży widelec ;) Ja mam takie całkiem maciupkie, ale poki co danie Kini takiego narzędzia do rąk mogłoby się źle skończyć :D On jak łyżeczkę plastikową przy jedzeniu zupki porwie to wystarczy :evil_lol: Ogólnie jest duży, ale jednak dość mniejszy niż taki dla nas ;) No i nie jest taki ostry ;) Quote
agaga21 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Ogólnie jest duży, ale jednak dość mniejszy niż taki dla nas ;) No i nie jest taki ostry ;) ) lenka też używa takich widelczyków deserowych. te plastikowe-dziecięce się nie sprawdziły, bo z nich więcej spadało, nim dotarło do buźki ;) Quote
łamAga Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 słodziaczek :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5826_zps60803608.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):On się ciągle uśmiecha :) No, dziś na obiad zrobiłam :) Theoś kocha racuszki :loveu: Takie rzeczy mu się łatwo je samemu ;) Ale zupy mu jeszcze nie pozwalam jeść samemu :diabloti: A widelec mniejszy niż normalny, bo ma swój prywatny komplet :) Niedobra mama nie daje Theosiowi jeść samemu zupy :mad: Ciekawe czemu :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 pewnie znowu przegapiłam posta że idziesz więc dobranoc ;) Quote
kalyna Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Czekam aż Kalyna i Marta potwierdzą, że masz zakładać galerię :eviltong: Oczywiście potwierdzam :eviltong: Galerie biegusiem zakładaj ;) Quote
Recommended Posts