*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Fajnie wolisz poszukać mostu niż iść do Agi :) Mleczko... ja od małego nienawidzę mleka :diabloti: A i fajne masz wyczucie :evil_lol: Jaką masz taktykę na wyczuwanie alergii w moczu? :evil_lol: Nie będę sprzątać po jej sierściuchach :mad: Tym bardziej, że jak ja jej proponowałam nocleg u siebie, to nawet jej zwierzyniec dostałby budę (jedną na 4 zwierzaki :diabloti:), a ona co? :mad: Ja kocham mleko i mogę pić je litrami :loveu: Mam węch lepszy niż nie jeden pies :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Nie będę sprzątać po jej sierściuchach :mad: Tym bardziej, że jak ja jej proponowałam nocleg u siebie, to nawet jej zwierzyniec dostałby budę (jedną na 4 zwierzaki :diabloti:), a ona co? :mad: Ja kocham mleko i mogę pić je litrami :loveu: Mam węch lepszy niż nie jeden pies :evil_lol: Mnie mleko podawali jak spałam, inaczej się nie dało :shake: Nooo jedna buda na 4 zwierzaki to jest coś :lol: Bogdan nie patrzy się na ciebie dziwnie jak wkładasz głowę w sedes i wąchasz swój mocz? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Mnie mleko podawali jak spałam, inaczej się nie dało :shake: Nooo jedna buda na 4 zwierzaki to jest coś :lol: Bogdan nie patrzy się na ciebie dziwnie jak wkładasz głowę w sedes i wąchasz swój mocz? :evil_lol: Jak można nie lubić mleka?! :hmmmm: Nie wpuszczam go do kibelka jak tam jestem :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Jak można nie lubić mleka?! :hmmmm: Nie wpuszczam go do kibelka jak tam jestem :eviltong: Nie wiem, jakoś samo tak wyszło :) Od małego wypluwałam i tak mi zostało do dziś :roll: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Nie wiem, jakoś samo tak wyszło :) Od małego wypluwałam i tak mi zostało do dziś :roll: A kakao lubisz? Albo jakieś koktajle na mleku? Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):A kakao lubisz? Albo jakieś koktajle na mleku? Ani kakao, ani koktajle. Nie lubię mleka w żadnej postaci, chyba że są to niewielkie, niewyczuwalne ilości :shake: Quote
kalyna Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Dzięki, że przypomniałaś mi ile mam lat :diabloti: Mleczko :loveu: Ono jest dobre wszędzie i o każdej porze :) Zawsze do usług :loveu: ooo tak, mleczko :loveu: :loveu: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 kalyna napisał(a):Zawsze do usług :loveu: ooo tak, mleczko :loveu: :loveu: :diabloti: Chociaż jedna normalna :) agutka napisał(a):jaki przystojniacha :) Urodę ma po mamusi :p Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Przestawiam Wam Helenkę :loveu: I Helenka z rodzeństwem: Milenka (moja i Bogdana chrześnica) i Miłosz Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Już myślałam że w ciąży byłaś i się nie pochwaliłaś :lol: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a)::diabloti: Chociaż jedna normalna :) Urodę ma po mamusi :p Ale ty skromna jesteś :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 agutka napisał(a):o nowy członek rodziny :) gratuluję :) Dziękuję :) marta1624 napisał(a):Już myślałam że w ciąży byłaś i się nie pochwaliłaś :lol: Tak :diabloti: marta1624 napisał(a):Ale ty skromna jesteś :evil_lol: Oczywiście :p Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Śliczna mała :) ale bardziej zakochana jestem w Theosiu :loveu: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Śliczna mała :) ale bardziej zakochana jestem w Theosiu :loveu: Dzięki :) No ja myślę ;) Mam słoneczko :multi: Młody śpi, a jak wstanie, to wsiadamy na rower i jedziemy na plac zabaw :) Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Dzięki :) No ja myślę ;) Mam słoneczko :multi: Młody śpi, a jak wstanie, to wsiadamy na rower i jedziemy na plac zabaw :) Gratuluję słoneczka :lol: U mnie cud bo przestało padać :roll: Czyli będą fotki :loveu: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 No będą :watpliwy: Niech stracę i już wezmę ten aparat :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):No będą :watpliwy: Niech stracę i już wezmę ten aparat :diabloti: No mam nadzieję :mad: Będę czekać :p Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Ale to i tak wstawię je dopiero jutro :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Ale to i tak wstawię je dopiero jutro :eviltong: Ale lubisz męczyć :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Dziś już zdjęcia były :eviltong: Ale mało :eviltong: Quote
kalyna Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Teraz mi się przypomniało... przeczytałaś tego Grey'a? Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 kalyna napisał(a):Teraz mi się przypomniało... przeczytałaś tego Grey'a? Nie, bo go nie posiadam :shake: Quote
Recommended Posts