marta1624 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 dOgLoV napisał(a):jak typowy facet buahahahahaha Może i mam parę cech męskich, nie zaprzeczę :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 marta1624 napisał(a):Może i mam parę cech męskich, nie zaprzeczę :evil_lol: moze nam je przybliżysz ? :razz: Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 marta1624 napisał(a):Nawet nie zauważyłam opitolenia Theosia. Pewnie przez to że on zawsze jest śliczny :loveu: Ale się teraz podlizujesz :evil_lol: dOgLoV napisał(a):Każdy patrzył tylko na zajebiaszcze body to nie zauważył :diabloti: A Ty, która zawsze jesteś ślepa, zauważyłaś :diabloti: marta.k9080 napisał(a):to body naprawdę jest zajebiste :p No :p dOgLoV napisał(a):moze nam je przybliżysz ? :razz: Może lepiej nie :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 magdabroy napisał(a): A Ty, która zawsze jesteś ślepa, zauważyłaś :diabloti: Może lepiej nie :evil_lol: Przejrzałam na oczy :evil_lol: chyba zaczeła tworzyć liste bo coś długo jej nie ma :diabloti: Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 magdabroy napisał(a):To długa ta lista będzie :evil_lol: na to czekam :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 Jak będę w PL, to muszę Theosia zabrać tu :loveu: Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 Zamek w Mosznej :loveu: Z Opola już niedaleko :razz: Quote
agaga21 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 fajne body, pewnie zachowacie na pamiątkę :) a że theoś opitolony od razu widać, na poprzednich fotach miał grzywę przecież. Quote
angineuuka Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 magdabroy napisał(a):Zamek w Mosznej :loveu: Z Opola już niedaleko :razz: tam się odbywa klubowka jakas, bodajze bassetow :D Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 agaga21 napisał(a):fajne body, pewnie zachowacie na pamiątkę :) a że theoś opitolony od razu widać, na poprzednich fotach miał grzywę przecież. Z jednej strony, już bym mu je założyła :loveu: Ale zamówiłam o rozmiar większe, więc ciutkę są za duże :roll: A z drugiej strony, to szkoda mi, żeby młody je zniszczył :oops: Ale w końcu kupiłam je dla niego, więc będzie w nich chodził :) Udało mi się go obciąć z wielkim trudem :roll: Bał się maszynki i nie chciał dać się opitolić :shake: Nożyczkami się bałam ciąć, bo jakby ruszył głową, to mogłabym mu zrobić krzywdę :roll: Ale wzięłam go do łazienki, posadziłam na taborecie i wyciągnęłam maszynkę ;) Theoś oczywiście "nieeeeeeeeeeeeeee". Dałam mu lusterko do ręki i .... dał się opitolić i nawet jedna łza nie poleciała :multi: A teraz co w chodzi do łazienki, to otwiera szufladę, w której jest maszynka i pokazuje na swoją głowę :evil_lol: Tak więc myślę, że następne cięcie będzie bezproblemowe :) Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 [quote name='Angi']tam się odbywa klubowka jakas, bodajze bassetow :D http://www.zkwp-opole.pl/opole-2014/pl/opole-corgi-2014-informacje.html http://www.zkwp-opole.pl/opole-2014/pl/opole-jamniki-2014-informacje.html http://www.zkwp-opole.pl/opole-2014/pl/opole-b-b-2014-informacje.html http://www.zkwp-opole.pl/opole-2014/pl/opole-posokowce-2014-informacje.html Ale ja chcę tam jechać ze względu na piękne ogrody, stary cmentarz i stadninę koni :) Quote
agaga21 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 magdabroy napisał(a):Z jednej strony, już bym mu je założyła :loveu: Ale zamówiłam o rozmiar większe, więc ciutkę są za duże :roll: A z drugiej strony, to szkoda mi, żeby młody je zniszczył :oops: Ale w końcu kupiłam je dla niego, więc będzie w nich chodził :) Udało mi się go obciąć z wielkim trudem :roll: Bał się maszynki i nie chciał dać się opitolić :shake: Nożyczkami się bałam ciąć, bo jakby ruszył głową, to mogłabym mu zrobić krzywdę :roll: Ale wzięłam go do łazienki, posadziłam na taborecie i wyciągnęłam maszynkę ;) Theoś oczywiście "nieeeeeeeeeeeeeee". Dałam mu lusterko do ręki i .... dał się opitolić i nawet jedna łza nie poleciała :multi: A teraz co w chodzi do łazienki, to otwiera szufladę, w której jest maszynka i pokazuje na swoją głowę :evil_lol: Tak więc myślę, że następne cięcie będzie bezproblemowe :) no to jasne, że w bodziaku pochodzi ale jak wyrośnie to pewnie je sobie zostawicie :D ja regularnie lenuszce grzywę podcinam sama. też się zawsze boję, że się ruszy i oko straci ale zawsze to robię podczas jej kąpieli i mała zawsze grzecznie siedzi i nawet oczka zamyka jak jej każę :) Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 agaga21 napisał(a):no to jasne, że w bodziaku pochodzi ale jak wyrośnie to pewnie je sobie zostawicie :D ja regularnie lenuszce grzywę podcinam sama. też się zawsze boję, że się ruszy i oko straci ale zawsze to robię podczas jej kąpieli i mała zawsze grzecznie siedzi i nawet oczka zamyka jak jej każę :) Zostaną na bank ;) Theoś przy grzywce, też grzecznie siedział ;) Ale cała głowa jednak trwa dłużej :roll: A maszynką, to chwilka i po sprawie ;) I nie ma jak mu przyciąć ucha :evil_lol: Quote
agaga21 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 magdabroy napisał(a): I nie ma jak mu przyciąć ucha :evil_lol: no, ucho lepiej niech zostanie. Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 Uszka muszą być, żebym miała za co go ciągnąć :diabloti: Dobranoc ;) Quote
KT Arts Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 A mnie możliwe że jednak nie będzie w Opolu... :( nie moge opuścić aż tyle dni w szkole zwłaszcza że już mi sie zaczyna masakra.. ;( no i nie wiem jak młody.. wszytko zależy od wystawy w Katowicach i niestety od jego właścicieli.. :( a tak chciałam jechać... :( Quote
*Magda* Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Niufciak napisał(a):A mnie możliwe że jednak nie będzie w Opolu... :( nie moge opuścić aż tyle dni w szkole zwłaszcza że już mi sie zaczyna masakra.. ;( no i nie wiem jak młody.. wszytko zależy od wystawy w Katowicach i niestety od jego właścicieli.. :( a tak chciałam jechać... :( :placz: Ale wystawa przecież jest w weekend, więc nie opuścisz szkoły :roll: Quote
Recommended Posts