Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta1624 napisał(a):
Nawet nie zauważyłam opitolenia Theosia. Pewnie przez to że on zawsze jest śliczny :loveu:

Ale się teraz podlizujesz :evil_lol:

dOgLoV napisał(a):
Każdy patrzył tylko na zajebiaszcze body to nie zauważył :diabloti:

A Ty, która zawsze jesteś ślepa, zauważyłaś :diabloti:

marta.k9080 napisał(a):
to body naprawdę jest zajebiste :p

No :p

dOgLoV napisał(a):
moze nam je przybliżysz ? :razz:

Może lepiej nie :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):

A Ty, która zawsze jesteś ślepa, zauważyłaś :diabloti:
Może lepiej nie :evil_lol:

Przejrzałam na oczy :evil_lol:

chyba zaczeła tworzyć liste bo coś długo jej nie ma :diabloti:

Posted

agaga21 napisał(a):
fajne body, pewnie zachowacie na pamiątkę :)
a że theoś opitolony od razu widać, na poprzednich fotach miał grzywę przecież.

Z jednej strony, już bym mu je założyła :loveu: Ale zamówiłam o rozmiar większe, więc ciutkę są za duże :roll:
A z drugiej strony, to szkoda mi, żeby młody je zniszczył :oops:
Ale w końcu kupiłam je dla niego, więc będzie w nich chodził :)

Udało mi się go obciąć z wielkim trudem :roll:
Bał się maszynki i nie chciał dać się opitolić :shake: Nożyczkami się bałam ciąć, bo jakby ruszył głową, to mogłabym mu zrobić krzywdę :roll: Ale wzięłam go do łazienki, posadziłam na taborecie i wyciągnęłam maszynkę ;) Theoś oczywiście "nieeeeeeeeeeeeeee". Dałam mu lusterko do ręki i .... dał się opitolić i nawet jedna łza nie poleciała :multi: A teraz co w chodzi do łazienki, to otwiera szufladę, w której jest maszynka i pokazuje na swoją głowę :evil_lol: Tak więc myślę, że następne cięcie będzie bezproblemowe :)

Posted
Posted

magdabroy napisał(a):
Z jednej strony, już bym mu je założyła :loveu: Ale zamówiłam o rozmiar większe, więc ciutkę są za duże :roll:
A z drugiej strony, to szkoda mi, żeby młody je zniszczył :oops:
Ale w końcu kupiłam je dla niego, więc będzie w nich chodził :)

Udało mi się go obciąć z wielkim trudem :roll:
Bał się maszynki i nie chciał dać się opitolić :shake: Nożyczkami się bałam ciąć, bo jakby ruszył głową, to mogłabym mu zrobić krzywdę :roll: Ale wzięłam go do łazienki, posadziłam na taborecie i wyciągnęłam maszynkę ;) Theoś oczywiście "nieeeeeeeeeeeeeee". Dałam mu lusterko do ręki i .... dał się opitolić i nawet jedna łza nie poleciała :multi: A teraz co w chodzi do łazienki, to otwiera szufladę, w której jest maszynka i pokazuje na swoją głowę :evil_lol: Tak więc myślę, że następne cięcie będzie bezproblemowe :)

no to jasne, że w bodziaku pochodzi ale jak wyrośnie to pewnie je sobie zostawicie :D

ja regularnie lenuszce grzywę podcinam sama. też się zawsze boję, że się ruszy i oko straci ale zawsze to robię podczas jej kąpieli i mała zawsze grzecznie siedzi i nawet oczka zamyka jak jej każę :)

Posted

agaga21 napisał(a):
no to jasne, że w bodziaku pochodzi ale jak wyrośnie to pewnie je sobie zostawicie :D

ja regularnie lenuszce grzywę podcinam sama. też się zawsze boję, że się ruszy i oko straci ale zawsze to robię podczas jej kąpieli i mała zawsze grzecznie siedzi i nawet oczka zamyka jak jej każę :)

Zostaną na bank ;)

Theoś przy grzywce, też grzecznie siedział ;) Ale cała głowa jednak trwa dłużej :roll:
A maszynką, to chwilka i po sprawie ;) I nie ma jak mu przyciąć ucha :evil_lol:

Posted

A mnie możliwe że jednak nie będzie w Opolu... :( nie moge opuścić aż tyle dni w szkole zwłaszcza że już mi sie zaczyna masakra.. ;( no i nie wiem jak młody.. wszytko zależy od wystawy w Katowicach i niestety od jego właścicieli.. :( a tak chciałam jechać... :(

Posted

Niufciak napisał(a):
A mnie możliwe że jednak nie będzie w Opolu... :( nie moge opuścić aż tyle dni w szkole zwłaszcza że już mi sie zaczyna masakra.. ;( no i nie wiem jak młody.. wszytko zależy od wystawy w Katowicach i niestety od jego właścicieli.. :( a tak chciałam jechać... :(

:placz:
Ale wystawa przecież jest w weekend, więc nie opuścisz szkoły :roll: