marta1624 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Wczoraj brakło mi neta, więc tak zniknęłam. Aga listy lepiej nie będę robić, za dużo pisać :evil_lol: Theoś dzielny chłopak, że zaufał takiej mamie z maszynką :diabloti: A Zamek prześliczny :) PS. Magda nie podlizuję ci się, ja zawsze miła jestem :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 [quote name='marta1624']Wczoraj brakło mi neta, więc tak zniknęłam. Aga listy lepiej nie będę robić, za dużo pisać :evil_lol: Theoś dzielny chłopak, że zaufał takiej mamie z maszynką :diabloti: A Zamek prześliczny :) PS. Magda nie podlizuję ci się, ja zawsze miła jestem :diabloti: Takiej, to znaczy jakiej? :mad: Zamek jest cudny :) A konie w pobliskiej stadninie, jeszcze piękniejsze :loveu: I ogrody, całe w rododendronach :loveu: Quote
marta1624 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 magdabroy napisał(a):Takiej, to znaczy jakiej? :mad: Zamek jest cudny :) A konie w pobliskiej stadninie, jeszcze piękniejsze :loveu: I ogrody, całe w rododendronach :loveu: Szalonej (i wg niektórych, nie wiem których, pijaczki?) :diabloti: Sama bym pojechała do takiego zamku :) Quote
*Magda* Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 marta1624 napisał(a):Szalonej (i wg niektórych, nie wiem których, pijaczki?) :diabloti: Sama bym pojechała do takiego zamku :) Ja szalona :crazyeye: Nigdy :diabloti: Zapraszam w kwietniu do Mosznej ;) agutka napisał(a):ale Tosiek ma piękne body:loveu: Dzięki :) Quote
marta1624 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 magdabroy napisał(a):Ja szalona :crazyeye: Nigdy :diabloti: Zapraszam w kwietniu do Mosznej ;) Dzięki :) Ale zaproszenie :p Spróbuję skorzystać ;) Quote
marta1624 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 agutka napisał(a):Moszna?? jakoś dziwnie mi brzmi:diabloti: Kolejna zboczona na dogo :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 marta1624 napisał(a):Ale zaproszenie :p Spróbuję skorzystać ;) ;) agutka napisał(a):Moszna?? jakoś dziwnie mi brzmi:diabloti: Ciekawe z czym ci się to kojarzy :diabloti: marta1624 napisał(a):Kolejna zboczona na dogo :diabloti: A jest na dogo, ktoś niezboczony :evil_lol: Yuki_ napisał(a):Dzień dobry ;) Cześć Karolina :) Quote
phase Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Witaj Madziu.:) Niestety takiej ilości "dialogów" nie nadrobię. :lol: Ale przynajmniej się przywitam bardzo słonecznie. :) Quote
*Magda* Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 phase napisał(a):Witaj Madziu.:) Niestety takiej ilości "dialogów" nie nadrobię. :lol: Ale przynajmniej się przywitam bardzo słonecznie. :) No co Ty, nie dasz rady :diabloti: Dzień dobry :) Quote
łamAga Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 T&T :loveu::loveu::loveu::loveu: rewelacja :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 dOgLoV napisał(a):T&T :loveu::loveu::loveu::loveu: rewelacja :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję :) A ja już myślałam, że na dogo nie dotrzesz :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 magdabroy napisał(a)::placz: Ale wystawa przecież jest w weekend, więc nie opuścisz szkoły :roll: moze ma w weekend ;] Quote
łamAga Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 magdabroy napisał(a):Dziękuję :) A ja już myślałam, że na dogo nie dotrzesz :evil_lol: Dotarłam , udalo mi się nie połamac na rolkach :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 dOgLoV napisał(a):Dotarłam , udalo mi się nie połamac na rolkach :diabloti: brawo, gratuluje:diabloti: Quote
łamAga Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Angi napisał(a):brawo, gratuluje:diabloti: Dziękuje :diabloti: Quote
łamAga Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 A Wy na tym placu zabaw grilla se robicie że was tak długo nie ma ? :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 dOgLoV napisał(a):Dotarłam , udalo mi się nie połamac na rolkach :diabloti: O to chyba cud :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 marta1624 napisał(a):O to chyba cud :evil_lol: widzisz , cuda się zdarzają :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 dOgLoV napisał(a):widzisz , cuda się zdarzają :evil_lol: Ale nie warto na nie liczyć :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 dOgLoV napisał(a):A Wy na tym placu zabaw grilla se robicie że was tak długo nie ma ? :eviltong: Jestem, jestem ;) Jeszcze muszę zaraz młodego położyć i już będę na dogo, tylko dla Was :loveu: Quote
marta1624 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 magdabroy napisał(a):Jestem, jestem ;) Jeszcze muszę zaraz młodego położyć i już będę na dogo, tylko dla Was :loveu: Ale wyznanie :lol: Quote
Recommended Posts