*Magda* Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Dzień dobry :) Ja dziś będę przelotem na dogo :eviltong: Wiecie, pakowanie auta itp. ;) Ach, cieszę się i nie cieszę :roll: Quote
*Magda* Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Torka chodzi normalnie ;) Ale zobaczymy za pół godzinki jak pójdziemy na spacer i wrócimy, czy znowu kuleje ;) Quote
marta1624 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Hejka Magda ;) Dobrze że z Torą ok, nie ma co się denerwować :) Ahh szykowanie do wyjazdu... Jak ja tego nienawidzę :lol: Zawsze o czymś zapominam :lol: Quote
maxishine. Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Hej Madzia, prześlij mi swój numer telefonu na PW ;) Wyślę ci sms 22 kwietnia z zapytaniem kiedy będziesz w mojej okolicy. Quote
angineuuka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='Yuki_']Ja swój numer ci wysłałam.[/QUOTE] Ale ty upierdliwa :) Quote
Pani Profesor Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 cześć :D witam się ostatni raz przed Twoim zniknięciem :eviltong: kulenie po piłce to u nas standard, bo mój głupek lubi sobie coś naciągnąć/naderwać (np. skórę w 'nadgarstku'), ale też po nocy zawsze elegancko mija, więc don't worry ;) i miłego pobytu w Polszy :loveu: Quote
maxishine. Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='Angi']Ale ty upierdliwa :)[/QUOTE] Nie upierdliwa, tylko nie mam zbyt wiele czasu na siedzenie na dogo, a mamy się spotkać pod koniec kwietnia i chętnie poprzez sms się z nią dogadam. :mad: Quote
Baski_Kropka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Ty jedziesz do Polski czy wracasz z Polski, czy jedziesz jeszcze gdzieś indziej :D? Quote
marta1624 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Ty jedziesz do Polski czy wracasz z Polski, czy jedziesz jeszcze gdzieś indziej :D?[/QUOTE] Odpowiem za Magdę ;) Jedzie do Polski na wystawę psów do Opola i spotkać znajomych z dogo :) Quote
angineuuka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='marta1624']Odpowiem za Magdę ;) Jedzie do Polski na wystawę psów do Opola i spotkać znajomych z dogo :)[/QUOTE] nope, jedzie na święta! wystawa jest przy okazji :grins: Quote
*Magda* Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Yuki, zaraz podam Ci nr. tel. Wszyscy za mnie odpowiadają :D Po co ja mam się udzielać w galerii :eviltong: Auto praktycznie spakowane ;) Jeszcze tylko wieczorem kosmetyczkę wrzucić i rowery wsadzić na bagażnik i można jechać ;) [quote name='Angi']nope, jedzie na święta! wystawa jest przy okazji :grins:[/QUOTE] Poprawka, jadę na wystawę! a przy okazji na święta :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='magdabroy']Yuki, zaraz podam Ci nr. tel. Wszyscy za mnie odpowiadają :D Po co ja mam się udzielać w galerii :eviltong: Auto praktycznie spakowane ;) Jeszcze tylko wieczorem kosmetyczkę wrzucić i rowery wsadzić na bagażnik i można jechać ;) Poprawka, jadę na wystawę! a przy okazji na święta :eviltong: ciiiii..... :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Ale ja tego nie ukrywałam, że wystawa ważniejsza niż święta :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Jest u nas Dominik i oczywiście Theoś nie miał zamiaru iść spać :mad: W wtorek walczyłam z nim 1,5h zanim zasnął :roll: Dziś go wzięłam sposobem, wsadziłam do wózka, poszliśmy na pocztę i w drodze powrotnej zasnął :multi: I teraz sobie smacznie śpi w wózeczku, a ja mam relaksik :loveu: Quote
*Magda* Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Śpi już prawie godzinkę ;) Dominika wygoniłam na podwórko i bawi się z psem, więc nie ma go kto obudzić ;) Quote
*Magda* Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 [quote name='Angi']gotowa? :)[/QUOTE] Chyba tak ;) Tylko jestem cholernie śpiąca, a nie mam jak się położyć na drzemkę, bo jeszcze Dominik jest :roll: Quote
angineuuka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 o której ruszacie? a aucie się kimnij ;) Quote
*Magda* Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 O 1 w nocy ;) Bogdan w pracy do północy, wróci do domu, wsiada w auto i w drogę ;) Pewnie się kimnę, ale w łóżku wygodniej :eviltong: Quote
marta1624 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 A samochodzie możesz sobie kimnąć zawsze ;) Quote
Recommended Posts