Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć :D witam się ostatni raz przed Twoim zniknięciem :eviltong:

kulenie po piłce to u nas standard, bo mój głupek lubi sobie coś naciągnąć/naderwać (np. skórę w 'nadgarstku'), ale też po nocy zawsze elegancko mija, więc don't worry ;)

i miłego pobytu w Polszy :loveu:

Posted

[quote name='Angi']Ale ty upierdliwa :)[/QUOTE]
Nie upierdliwa, tylko nie mam zbyt wiele czasu na siedzenie na dogo, a mamy się spotkać pod koniec kwietnia i chętnie poprzez sms się z nią dogadam. :mad:

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Ty jedziesz do Polski czy wracasz z Polski, czy jedziesz jeszcze gdzieś indziej :D?[/QUOTE]

Odpowiem za Magdę ;) Jedzie do Polski na wystawę psów do Opola i spotkać znajomych z dogo :)

Posted

[quote name='marta1624']Odpowiem za Magdę ;) Jedzie do Polski na wystawę psów do Opola i spotkać znajomych z dogo :)[/QUOTE]

nope, jedzie na święta! wystawa jest przy okazji :grins:

Posted

Yuki, zaraz podam Ci nr. tel.

Wszyscy za mnie odpowiadają :D Po co ja mam się udzielać w galerii :eviltong:

Auto praktycznie spakowane ;) Jeszcze tylko wieczorem kosmetyczkę wrzucić i rowery wsadzić na bagażnik i można jechać ;)

[quote name='Angi']nope, jedzie na święta! wystawa jest przy okazji :grins:[/QUOTE]

Poprawka, jadę na wystawę! a przy okazji na święta :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Yuki, zaraz podam Ci nr. tel.

Wszyscy za mnie odpowiadają :D Po co ja mam się udzielać w galerii :eviltong:

Auto praktycznie spakowane ;) Jeszcze tylko wieczorem kosmetyczkę wrzucić i rowery wsadzić na bagażnik i można jechać ;)

Poprawka, jadę na wystawę! a przy okazji na święta :eviltong:
ciiiii..... :evil_lol:

Posted

Jest u nas Dominik i oczywiście Theoś nie miał zamiaru iść spać :mad: W wtorek walczyłam z nim 1,5h zanim zasnął :roll: Dziś go wzięłam sposobem, wsadziłam do wózka, poszliśmy na pocztę i w drodze powrotnej zasnął :multi: I teraz sobie smacznie śpi w wózeczku, a ja mam relaksik :loveu: