Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja się zastanawiam czy zdjęcia robisz nadal Ty, czy zatrudniasz męża? :D Bo jeśli Ty to szacuneczek - końcówka ciąży, a Ty regularnie uzupełniasz galerię. :)

Posted

ale cudny Lumposław :)
Dogo w końcu działa, ale mi w biurze nie działa livebox..... dobrze, ze mam tez bezprzewodowy, bo inaczej kaplica...
no i ta trawa mnie powala na kolana :) cudna! z tymi drobniutkimi kwiatuszkami jeszcze.

Posted

[quote name='sator_k_']A ja się zastanawiam czy zdjęcia robisz nadal Ty, czy zatrudniasz męża? :D Bo jeśli Ty to szacuneczek - końcówka ciąży, a Ty regularnie uzupełniasz galerię. :)

To nadal ja ;) Bogdan robi zdjęcia tylko te na których mnie widać :D Tak aparatu nie dotyka :)
Zrobiłam troszkę zapasu zdjęć w tym tygodniu, także mam co wrzucać zanim pójdę do szpitala ;) A potem będzie kilka dni przerwy i zobaczycie Teosia :loveu:

[quote name='kalyna']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6747.jpg ooo znowu pokazała ząbki :loveu:

chyba coraz lepsze wychodzą Ci te ujęcia z zębami ;)

Pokazuje, bo są piękne i białe :)

Dziękuję :)

[quote name='Talucha']Fajne te ujęcia z piłką :)

Dziękuję :)

[quote name='panbazyl']ale cudny Lumposław :)
Dogo w końcu działa, ale mi w biurze nie działa livebox..... dobrze, ze mam tez bezprzewodowy, bo inaczej kaplica...
no i ta trawa mnie powala na kolana :) cudna! z tymi drobniutkimi kwiatuszkami jeszcze.

Oddam Ci tą trawę jak chcesz ;)

[quote name='ania90']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6765.jpg skradanie sie Lumpka :)

Ciągnięcie brzucha po ziemi :D

Posted

magdabroy napisał(a):

Zrobiłam troszkę zapasu zdjęć w tym tygodniu, także mam co wrzucać zanim pójdę do szpitala ;) A potem będzie kilka dni przerwy i zobaczycie Teosia :loveu:

wszystko zaplanowane :D

Posted

ja mam pól hektara trawnika (nie napisze trawy, bo to by nietegos zabrzmiało ;) ) ale mój jest zryty przez psy, krety i kosmitów chyba.
Zaraz biegnę na zakończenia roku w szkole do dzieci

Posted

O tak, Tora koooooooooooocha Arniego :loveu:

Lekarza mam o 16:30 więc wieści na tę chwilę żadnych :eviltong: No może poza tym, że wali mnie po żebrach :mad::evil_lol:

Posted

Teos pewnie walczy "aaaaa chce wyjsc!!! wypusccie mnie!!!" :evil_lol:

Figowa jest do wszystkim psow olewajaco nastawiona, poza niektorymi. Np byl taki Rottek jeszcze jak mieszkalismy w PL na widok ktorego Figowa dostawala malpiego rozumu, biegala wokol niego, podskakiwala i widac bylo wyraznie ze facet jej imponuje :evil_lol:

Posted

W sumie to chciałabym, żeby pani doktor mi dziś powiedziała, że "coś" się już zaczyna :razz:

Tora kocha Arniego i Lunę (suka drugich sąsiadów) najbardziej ;) Pewnie dlatego, że z nimi ma styczność odkąd ją przywiozłam :) Ale mam też na ulicy inną Luną, do której Tora jest nastawiona agresywnie :crazyeye: Sama w to nie wierzę, bo Tora kocha wszystkie psy, ale z tą jedną suką się nigdy nie dogada :shake: Tamta się jeży, warczy, szczeka na Torę zza płotu, a Torka nie jest jej dłużna :roll:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Mysle ze Torka nie jest nastawiona agresywnie tylko drze morde dla zasady, tak jak Figowa :D

Być może ;) Ale jak patrzę wtedy na jej pysk, to widać jak pokazuje zęby zanim szczeknie :D

Posted

Figowa tez tak robi. Jest taki pies ktorego mijamy codziennie i tez ujada za plotem. W wiekszosci przypadkow Figowa go ignoruje, ale czasami przebiegnie wzdluz plota drac morde i machjac przy tym wscielke ogonem :evil_lol: Ona ma z tego niebywala frajde :lol: Wczoraj mijalismy tego psa na spacerze z wlascicielem. Figowa tylko spojrzala w jego strone, juz nie byla taka odwazna :D

Posted

Ja nie pozwalam jej drzeć mordy i zawsze jest komenda "spokój". Na spacerach tamta suka jest zupełnie inna ;) Nigdy nie widziałam jej na smyczy. Czasem nawet właściciel ją zabiera ze sobą jak jeździ konno i ona wtedy biegnie obok, a wtedy jest psem aniołem :)