Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
Hejka :bye:

Cześć ;)

unikatowydiament napisał(a):

ależ on jest słodziutki :)

A dziękuję bardzo :)

lasoa napisał(a):
śliczna parka ! Również byłam posiadaczką owczarka niemieckiego - niestety nie ma go wśród nas od 2 lat :(

Dziękję ;) Ja mam świra na punkcie ONków :D
Tak to czasem bywa :( Szkoda, że psy żyją krócej niż ludzie :(

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziękję ;) Ja mam świra na punkcie ONków :D

Mnie się wydaje, że kto raz miał ON-a i się "zakochał", ten będzie już zawsze zapatrzony w tej rasie ;)
Mizianki dla Torci :loveu:

Posted

biscuit napisał(a):
Mnie się wydaje, że kto raz miał ON-a i się "zakochał", ten będzie już zawsze zapatrzony w tej rasie ;)

Chyba tak ;) bo pierwszy ONek był w moim domu jak miałam 2 latka :loveu: I każdy kolejny pies, był mniej lub bardziej ONkowaty :)
Dziękuję, przekażę zainteresowanej mizianki :)

Posted

biscuit napisał(a):

Tak samo u mnie było z podhalanami :) I nie tylko u mnie :)

A że kocia gimnastyka malutka to wiadomka! :) Co za duz to nie zdrowo :evil_lol:

Posted

a minki rozbrajające:)

też słyszałam że jak Ktoś ma psiaka danej rasy raz,to już na zawsze,i nigdy nie zmieni na inną

pozdrawiamy cieplutko:)

No może w przyszłości zmienię ;) Może na doga niemieckiego ;) Ale któż to wie :cool3:

My również pozdrawiamy :)

Posted

a minki rozbrajające:)

też słyszałam że jak Ktoś ma psiaka danej rasy raz,to już na zawsze,i nigdy nie zmieni na inną

pozdrawiamy cieplutko:)

ja mialam zawsze odkąd pamietam jakieś onkopodobne. Ale kilka ladnych lat temu powiedzialam stop - i tak mam labradory a teraz bardzo mnie kręci jedna rasa - ale na razie niech będzie to tajemnicą. I zrobię wszystko aby takiego psa mieć :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
A wiesz moze jak na zagranicznych wystawach sa wystawiane Onki ?? bo cos mi sie wydaje ze chyba normalnie ....

jeżdżę sporo po wystawach i to zagranicznych (kurcze a ja tak nie lubię wystaw!!!!) i tylko w Pl sie spotkalam z tak debilnym wystawianiem onków, nawet na Bałkanach czy Ukrainie się te psy wystawia NORMLANIE, ale za to na Bałkanach rotki sie wystawia koszmarnie.... Pies stoi tylnymi lapami na stopach właściciela, jest na maxa rozciągnięty do przodu a za ringiem banda krzykaczy wola psa aby się jeszcze bardziej rozciagał.... no ale nie jest to taki cyrk jak w Pl z onkami/donkami, gdzie nie wiadomo kto kiedy padnie i na jakim okrążeniu - czy pies, czy krzykacz....

Posted

pina_collie napisał(a):
Oj koniecznie ;) już jade z Toresem :D :D

Poczekaj aż przyjadę do Polski, wtedy będziesz miała bliżej ;)

panbazyl napisał(a):
jeżdżę sporo po wystawach i to zagranicznych (kurcze a ja tak nie lubię wystaw!!!!) i tylko w Pl sie spotkalam z tak debilnym wystawianiem onków, nawet na Bałkanach czy Ukrainie się te psy wystawia NORMLANIE, ale za to na Bałkanach rotki sie wystawia koszmarnie.... Pies stoi tylnymi lapami na stopach właściciela, jest na maxa rozciągnięty do przodu a za ringiem banda krzykaczy wola psa aby się jeszcze bardziej rozciagał.... no ale nie jest to taki cyrk jak w Pl z onkami/donkami, gdzie nie wiadomo kto kiedy padnie i na jakim okrążeniu - czy pies, czy krzykacz....

W planach wystawa w Dortmundzie (11-13 maja), przekonam się na własne oczy jak się wystwia ONki/DONki poza Polską ;)

Jak byłam na tej wystawie w Opolu w zeszłym roku, to koleś zaliczył glebę :D A pies poleciał dalej :D:D

Posted

ania90 napisał(a):
minki Torki sa rozwalajace;)

Bardzo się cieszę, że się tak spodobały ;)

pina_collie napisał(a):
Nigdy nie jest za daleko do miłości :D :D

No to jak wolisz jechać 900km zamiast 100km, to zapraszam :)