Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to po weekendzie mogę zadzwonić, ale nie zarezerwuję póki nie będzie pewnych chętnych bo mnie kobieta z ośrodka zabije jak nie zapłacę za rezerwacje.
Także będą 24 osoby pewne, mogę rezerwować. O ile będą wolne domki.

Posted

Na pewno znajdą się 24 osoby;) Ja bym pojechała no ale;P
Za rok :D

A tak w ogóle to że iśka żyje to jest cud bo ona już się sypie ze starości :evil_lol:
Wiem że i tak mnie kochasz :diabloti:

Posted

Iśka to idealnie, w czerwcu urodziny, a w lipcu dostaniesz na zlocie prezent.:evil_lol: chyba, ze się zobaczymy na wystawie krk. :D

Myslę, że 24 os się znajda, a te towarzyszące nie wystarcza? przeciez Anula ma dwie os tow to juz praktycznie mamy. :evil_lol:

Posted

Anula, to ja Ci i botox załatwie. :loveu: przecież Ty taka stara jesteś, że normalnie nie idzie wytrzymać z Tobą, gderasz i gderasz, a myślisz, że masz szanse u jakiegoś gościa co to na wystawie był. :evil_lol: może botox Ci trochę pomoże chociaż na cuda bym nie liczyla. :evil_lol:

Posted

Luzia napisał(a):
Jak już tak każdy się chwali to ja też mam w czerwcu :p Pod koniec czerwca, w sumie to prawie lipiec jest :lol:

toż to ja zbankrutuje na tych prezentach! :roll: :D

Posted

dogomanka_ napisał(a):
taa, rzeczywiście nie jesteś wymagająca. :evil_lol:

No to przecież mówię, że ja skromna dziewczynka jestem :evil_lol:

Posted

a ja nadal wiszę niektórym osobom po kilka lizaków :D ale chyba już tylko Anula o tym pamięta:evil_lol:

Pola kiedy idziesz obrabować bank ?:diabloti:
to wiesz, jak już szaleć, to szaleć, zamiast kremu może być operacja plastyczna:diabloti:

Posted

jezu dziewczyny nie straszcie że ja też będę musiała za kilka lat o TAKIE rzeczy prosić na urodziny :placz:

ClaudiaAnna jak pojedziesz - bierzesz swojego piesa? i czy chłopaki coś ze sobą biorą? :lol:

Posted

kiedy? jutro, a co! akurat wolny dzień mam. :evil_lol: albo i nie, nie jutro bo jutro do roboty ide, zapomniałam o tym. :roll: to w niedziele pójde, albo w pon sie ze szkoły urwe wcześniej i skocze do banku. :evil_lol:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
dobra, to jak wszyscy to wszyscy, kto ma jeszcze w okolicach czerwca - lipca urodziny? to kupie od razu dla wszystkich prezenty, a co sie bede! :diabloti:

Ja też mam w czerwcu:P nie jadę na zlot ale możesz mi wysłać prezent :diabloti:

Posted

Avaloth napisał(a):
a ja nadal wiszę niektórym osobom po kilka lizaków :D ale chyba już tylko Anula o tym pamięta:evil_lol:

Pola kiedy idziesz obrabować bank ?:diabloti:
to wiesz, jak już szaleć, to szaleć, zamiast kremu może być operacja plastyczna:diabloti:

jo jest pamiętliwo jeszcze wisisz mi za Adriana czyli już przeszło rooooooooook:diabloti: ale jo se poczekom:eviltong:

Sweet napisał(a):
Ja też mam w czerwcu:P nie jadę na zlot ale możesz mi wysłać prezent :diabloti:

nie jedziesz to wypaad z baru prezentu nie bydzie:diabloti:

anka11 napisał(a):
i czy chłopaki coś ze sobą biorą? :lol:

chopoki jadą z Anitą a Anita bierze tollera czyli łoni nic nie wezmą;)