Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dogomanka_ napisał(a):
dobra, to jak wszyscy to wszyscy, kto ma jeszcze w okolicach czerwca - lipca urodziny? to kupie od razu dla wszystkich prezenty, a co sie bede! :diabloti:

Sierpień też się liczy? :razz: :evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rahl napisał(a):
Sierpień też się liczy? :razz: :evil_lol:

taa, cały rok się liczy, zbankrutuje ale co tam... :diabloti:

Talia napisał(a):
A wrzesień? :lol:
W dodatku 18stka, więc flacha wystarczy :D

no jak flacha to ja zawsze chętna. :evil_lol: pod warunkiem, że się podzielisz. :evil_lol:

Posted

Co do podziału domków - mój pies na palpitacje serca zejdzie ale... co tam. Wezme sobie innego.:diabloti:

PS: Hmm... pies na wózku i... krowim łańcuchu?:evil_lol:

Posted

no tak, Dolar będzie biedny xdd
ale Masza siedzi na łańcuchu tylko na zewnątrz jak Jolka sobie gdzieś idzie, więc nie będzie tak źle:diabloti:

Domixx z osobami rezygnuje..
także Talia dla Ciebie jest miejsce pewne.

właściwie jeśli jest jeszcze jakiś chętny to miejsce się znajdzie xD

przypominam o zaliczkach

Posted

No na razie dopisałam Talię do Ulv i reszty, i jeśli nikt nie dojdzie to ktoś od nas albo z drugiego domku by się przydało żeby przeszedł do nich też. Ale to się jeszcze zobaczy.
Chyba że np. Dogomanka z ClaudiaAnną pójdą do 3, a Talia do 1. Ale to już jak chcecie, na to mamy czas.

Posted

Gdzie będzie 6 jest bez różnicy, ale póki co w domku nr. 3 jest 5 osób a bez sensu chyba żeby zostawało miejsce jak w pozostałych domkach będzie nadmiar.

Posted

Talia napisał(a):
Karinko, jak uda mi się pojechać to powtórka z tamtych wakacji, noc, plaża i rozmowa z policjantami :)

"Policja Debno..." ? W sumie brzmi lepiej niż "Policja Sławno.."

dogomanka_ napisał(a):
Z ta plażą to chyba Wam ciężko będzie. :evil_lol:

pies na krowim łańcuchu! :loveu: :D

A nie ma tam ani skrawka wody? Nic? Zero?...

Zlot Dogomaniaków bez krowiego łańcucha? Pfff...

Gdzieś jest takie piękne zdjęcie: Łańcuchy 2m, puste, poprzewracane miski, mnóstwo butelek po wódce i brak psów... Powinniśmy zawsze w 1 poście organizacyjnym wklejać to zdjęcie, żeby ludzie wiedzieli co ich czeka.

Ulv? Duży masz bagażnik? Trzeba do Lidla sie przejechać.:loveu:

Posted

A to jezioro to kto może sprawdzić jak jest daleko? Ja nawet internetowo sie nie orientuje jak to wygląda.

Talia - mam nadzieję, że nie ale pewnie TAK. Zanim ja, sierota zdam to prawko to minie. Teraz jeszcze mi dowód ukradli z całym portfelem i musze nowy wyrobić bo do egzaminu dopuścić nie chcą itd itp...

http://www.dogomania.pl/threads/205840-Petstages-AMERYKA%C5%83SKIE-ZABAWKI-dla-ps%C3%B3w!-do-15-kwietnia?p=16673825#post16673825

Zapraszam po zabaweczke - cudne są.

Posted

W sumie miałam nadzieje, że ktoś ze mną pojedzie, bo samej to mi się nie uśmiecha 12h.
Czy ktoś jeszcze będzie jechał z kuj-pom, łódzkiego?