lilo Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='malawaszka']:bigcool::siara::Cool!:[/QUOTE] ze niby co ?? :hmmmm: Quote
kropeek Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 dzięki Wasiu za wklejone zdjęcia:loveu: Nie pisałam bo nic nie wiedziałam. Zbierałam koce, kapy, poszewki... by z pustą ręką nie odwiedzac Grosia. Robiąc zdjęcia tak prawde mówiąc się nie przykładałam bo słyszałam, że dwie osoby po przeczytaniu ogłoszenia w gazecie biją się o niego i powoli nadchodzi czas na sprawdzanie domków. Amikat spodobała się starsza pani, która jest z Katowic. pokochała Grosia i nie widziała problemu z oczkami. Pożegnałam się i pojechałam do domku. Wieczorem dzwoniła Amikat z wiadomością, że Grosio półtora godziny po moim wyjezdzie pojechał do nowego domku w Piekarach Śl. Pani pracuje i potrzebuje pieska który nie niszczy i jest spokojny podczas nieobecnosci domowników, a Grosio taki jest :) Wpakowali go do auta i pojechali:p Pani pokochała go i już nie oddała:multi: w tygodniu są obiecane zdjęcia :sweetCyb::bigcool::laola:oszaleję z radosci Quote
malawaszka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Groszeczku kochany :laola: bądź szczęśliwy!!!!!!! amikat ogromne dzięki za przyjęcie Groszka pod skrzydła i fachową opiekę :Rose: kropeek :Rose: za walczenie o małego Groszka jak lwica! Quote
lilo Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 O Cioootki jesteście wielkie przez duże WWWWW !!!!! Kocham Was normalnie !!! Grosiu - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!! :sweetCyb::iloveyou::B-fly::klacz::Rose::thumbs::laola::drink1: Quote
Onaa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Piękny szczęśliwy pies :) !!! Wspaniale że znalazł swojego człowieka. A w takim razie zaproszę do podobnego szorściaczka, któremu grozi wywóz do umieralni w Mysłowicach, a może ten drugi domek by się zdecydował na tego biedaczka ? To wątek Rufuska: http://www.dogomania.pl/threads/204676-%C5%9Aliczny-wystraszony-rudy-szor%C5%9Bciak-Rufusek.-Pomoc-w-og%C5%82oszeniach-potrzebna.... Quote
Jasza Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Jezu, ale wieści!!! A Groszek - jaki malutki na tych zdjęciach!!! Bombowo! Świetna robota dziewczyny!!!! Quote
kropeek Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 właśnie dochodzi do mnie, że Groszek już zdrowotnie bezpieczny i znalazł swoje miejsce na ziemi :) :hmmmm: ciekawe co ten przepiękny i przytulaśny słodziak wypieszczony przez amikat porabia teraz. Wszystkim i każdemu z osobna dziękuję za pomoc :loveu::Rose: Ogromne dzięki Fundacji z amikat na czele za ekspresowy przyjazd :loveu: doglądanie chorowitka w szpitalu, za opieke szpitalną i poszpitalną :Rose: za dbanie :kiss_2: czesanie:B-fly:żywienie :loveu: za to, że szczęśliwy Grosio przywitał mnie jakby był nie na tymczasie ale u siebie w domu :Dog_run:dbany i kochany :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: nigdy nie dam rady się odwdzięczyc Quote
kora78 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 kroopek, piekne zakonczenie :) a ja sie musze wciąć malawaszko, masz skrzynke pelna. chcialam zapytac, czy kojarzysz tego pana z Amsterdamu, ktory sznupka tam wywiozl? jakies babay go wywalily, on znalazl i zabral ze soba do holandii? pozniej sam sie zglosil z ogloszen w necie, ze go znalazl i ma sie dobrze u niego... szukam kogos na wizyte przedadopcyjna w amsterdamie wlasnie...... znacie kogos?? Quote
farmerka63 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Koro - wysłałam Ci pw w sprawie Dropsa i pana Krzysztofa - jego nowego właściciela. Quote
kora78 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 farmerka63 napisał(a):Koro - wysłałam Ci pw w sprawie Dropsa i pana Krzysztofa - jego nowego właściciela. dziekuje :) Quote
Irvette Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 i tak to się powinnoy kończyć wszystkie historie Quote
kropeek Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Grosio ma nową i kochaną pancię :loveu: pełną miskę, wiklinowe legowisko i gmeranko. Korzysta ze słońca za oknem :) Jest kochany, bardzo grzeczny i towarzyski :p Wspaniała pani o oczka dba i wyrabia paszport:crazyeye: bo Grosio jedzie na wakacje w odwiedziny do rodziny na bawarie :multi: Quote
Jasza Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 przepraszam, pękło mi serce jak ją zobaczyłam, ma 13 lat i jest niewidoma i przebywa w schronisku w Sosnowcu, nie wiem czy inne psy dopuszczą ją do miski, nie wiem co robić: http://www.dogomania.pl/threads/2086...9#post16974479 Quote
amikat Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 http://www.facebook.com/fundacjasosdlazwierzat na naszym profilu znajdziecie wiele zdjęć uśmiechniętego groszka. Zapraszam! Quote
majqa Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Wspaniałe wieści Groszku! Niech Ci się wiedzie!!! Quote
Recommended Posts