Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 624
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki Wasiu za wklejone zdjęcia:loveu:

Nie pisałam bo nic nie wiedziałam. Zbierałam koce, kapy, poszewki... by z pustą ręką nie odwiedzac Grosia.
Robiąc zdjęcia tak prawde mówiąc się nie przykładałam bo słyszałam, że dwie osoby po przeczytaniu ogłoszenia w gazecie biją się o niego i powoli nadchodzi czas na sprawdzanie domków. Amikat spodobała się starsza pani, która jest z Katowic. pokochała Grosia i nie widziała problemu z oczkami.
Pożegnałam się i pojechałam do domku. Wieczorem dzwoniła Amikat z wiadomością, że Grosio półtora godziny po moim wyjezdzie pojechał do nowego domku w Piekarach Śl. Pani pracuje i potrzebuje pieska który nie niszczy i jest spokojny podczas nieobecnosci domowników, a Grosio taki jest :) Wpakowali go do auta i pojechali:p Pani pokochała go i już nie oddała:multi: w tygodniu są obiecane zdjęcia
:sweetCyb::bigcool::laola:oszaleję z radosci

Posted

Groszeczku kochany :laola: bądź szczęśliwy!!!!!!!

amikat ogromne dzięki za przyjęcie Groszka pod skrzydła i fachową opiekę :Rose:
kropeek :Rose: za walczenie o małego Groszka jak lwica!

Posted

O Cioootki jesteście wielkie przez duże WWWWW !!!!! Kocham Was normalnie !!! Grosiu - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!! :sweetCyb::iloveyou::B-fly::klacz::Rose::thumbs::laola::drink1:

Posted

właśnie dochodzi do mnie, że Groszek już zdrowotnie bezpieczny i znalazł swoje miejsce na ziemi :)
:hmmmm: ciekawe co ten przepiękny i przytulaśny słodziak wypieszczony przez amikat porabia teraz.

Wszystkim i każdemu z osobna dziękuję za pomoc :loveu::Rose:

Ogromne dzięki Fundacji z amikat na czele za ekspresowy przyjazd :loveu: doglądanie chorowitka w szpitalu, za opieke szpitalną i poszpitalną :Rose: za dbanie :kiss_2: czesanie:B-fly:żywienie :loveu: za to, że szczęśliwy Grosio przywitał mnie jakby był nie na tymczasie ale u siebie w domu :Dog_run:dbany i kochany
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
nigdy nie dam rady się odwdzięczyc

Posted

kroopek, piekne zakonczenie :)

a ja sie musze wciąć

malawaszko, masz skrzynke pelna. chcialam zapytac, czy kojarzysz tego pana z Amsterdamu, ktory sznupka tam wywiozl? jakies babay go wywalily, on znalazl i zabral ze soba do holandii? pozniej sam sie zglosil z ogloszen w necie, ze go znalazl i ma sie dobrze u niego...
szukam kogos na wizyte przedadopcyjna w amsterdamie wlasnie...... znacie kogos??

• 2 weeks later...
Posted

Grosio ma nową i kochaną pancię :loveu:
pełną miskę, wiklinowe legowisko i gmeranko. Korzysta ze słońca za oknem :)
Jest kochany, bardzo grzeczny i towarzyski :p
Wspaniała pani o oczka dba i wyrabia paszport:crazyeye: bo Grosio jedzie na wakacje w odwiedziny do rodziny na bawarie :multi:

• 2 months later...
  • 4 weeks later...