Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 624
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mnie skradają serce terierki z tzw. chryzantemą na łebku. dużo piesków widziałam przerobionych na westików i cieszyły oko. Ale ogonka bym nie wygoliła bo ma piękną i zalotną kite

Posted

kora78 napisał(a):
a ja myslalam,ze to Groszek, w pierwszej nanosekundzie !!

Ja też!
Teraz coraz cieplej, fakt, dobrze by było Groszka obciąć.

Posted

kropeek napisał(a):
mnie skradają serce terierki z tzw. chryzantemą na łebku. dużo piesków widziałam przerobionych na westików i cieszyły oko. Ale ogonka bym nie wygoliła bo ma piękną i zalotną kite

co to ta chryzantema na głowie? :lol:
aaa ja nie cierpię jak pies jest ogolony a na końcu ogona ma zostawionego frędzla :lol:

Posted

kurde mam jedno zdjęcie - dostałam mmsa tylko ja nie mogę wstawić bo Drops mi kabel pożarł :roll: komu mogę wysłać????

no i to nie my :lol: to ONI :D dokładnie nie wiem kto - zdjątko od amikat :loveu:

Posted

zdjęcie widziałam i tłumacze, że to nie ja strzygłam! ja eksperymentuje tylko na swoim psie :p kłade się ze śmiechu jak słysze " o westuś znowu był u fryzjera, jak on pięknie jest zawsze obcięty" ludziskom normalnie padło na oczy!

Groszek jest pięknie obcięty przez specjalistę!(a nie takiego paproka jak ja) wygląda ślicznie

mam na koncie kwote 30zł od farmerka63 z dopiskiem terierek. lilo czy to jakiś nowy bazarek czy cuś?

Posted

a jak do mnie ktos wysle mms, to mi samo wskakuje na maila automatycznie. bo na tel fotki nie zobacze, bo nie mam aktywnego tego czegos.
moj nr jakby co 506 636 242

to pieknie wyglada?? to piekne fotki- 5 fotek. tekst gotowy i oglaszamy!!!