brazowa1 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ania i kajber...a Ty co tak,jak Filip z konopii. Nie oceniac ludzi? nie oceniac hotelu? Baba podaje psychotropy psom,bez konsultacji z wetem ani osoba,która za hotel płaci,a Ty nam zabraniasz czegos takiego oceniać? Powoduje,że w hotelu dochodzi do pogryzień i co? I mamy uznać,ze jest cacy i to dobra opiekunka? I cicho siedzieć,bo to dogo i zgłosisz do admina? Jeżeli hotel dobry to sam sie obroni-zadowolonymi klientami,jak psy beda wychodzić z hotelu w lepszej kondycji psychicznej i fizycznej niz przyszły. Quote
bric-a-brac Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 zenobiusz flores napisał(a):..ciekawe czy Azor jeszcze zyje ? zenobiusz flores napisał(a):O Azorze to raczej wiesci zadnych nie ma i nie bedzie , o zdjeciach nie wspominajac , wiec po co pisac, ze jest to watek psa......podobno hotel u Tatoi jest zamykany a azor wlasnie tam przebywal czy tez przebywa ...... Po co siejesz zamęt? Przecież osoba, która wydawała psa ma kontakt z hotelem i w każdej chwili może zadzwonić i spytać lub nawet pojechać... Warto schłodzić emocje... Quote
zenobiusz flores Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ech ....... Te emocje . Dogo na nich stoi :cool3: . No to jakie fakty ? Hotelik Tattoi jest zamykany ze wzgledow zdrowotnych czy juz zamkniety czy nadal dziala ? Quote
brazowa1 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 bric-a-brac napisał(a):Po co siejesz zamęt? Przecież osoba, która wydawała psa ma kontakt z hotelem i w każdej chwili może zadzwonić i spytać lub nawet pojechać... Warto schłodzić emocje... No dobrze,ale zobacz,pies pojawił sie na Dogo,Awit wiozła go do hotelu,zaoferowała pomoc,taka dogomaniacką. W jakis sposób ten pies stał sie dogomaniacki,nic dziwnego,że sie zenobiusz pyta,co dalej z tym psem,bo jego nie ma kto odebrac. Był psem bezpłatnym,niczyim. Zadna fundacja nie bedzie go szukać,nikt. Quote
zenobiusz flores Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Tylko ja go pamietam......i o nim w i e m . Quote
bric-a-brac Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Takie rzeczy należą do osoby prowadzącej psa. To ta osoba powinna kontaktować się z hotelem i ustalać co i jak, po czym informować ogół. Nie wiem kto na tym wątku jest tą osobą. Ale chyba dysponuje numerem Tattoi i może się dowiedzieć. Pytanie czy pies żyje jest wg mnie bez sensu... U Tattoi są też dwa psy z przytuliska Znajdki na BDT i mają się świetnie! Ani nie są agresywne, ani głodzone, ani... Więc mierzenie jedną miarą jest mocno nieobiektywne. Quote
brazowa1 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 no własnie nie ma takiej osoby,jest niczyj. Znaleziony gdzies tam,przez Paczka,który nooooo jest dyskusyjny. Paczek,wybacz, jak to przeczytasz, ale tak jest Quote
Szarotka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Podobno sa ludzie, ktorzy go maja zabrac na ds.??? Quote
EVA2406 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Szarotka napisał(a):Podobno sa ludzie, ktorzy go maja zabrac na ds.??? A gdzie jest ten domek kto go sprawdzi ? Czy pies pójdzie nie wiadomo gdzie, bez umowy adopcyjnej i sprawdzenia domku? Quote
zenobiusz flores Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Paczek psa zlapal, wyslal do Tattoi na b e z p l a t n y DT i Paczek mial go wziasc z powrotem jak tylko sie przeprowadzi......... Quote
mari23 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 brazowa1 napisał(a):No dobrze,ale zobacz,pies pojawił sie na Dogo,Awit wiozła go do hotelu,zaoferowała pomoc,taka dogomaniacką. W jakis sposób ten pies stał sie dogomaniacki,nic dziwnego,że sie zenobiusz pyta,co dalej z tym psem,bo jego nie ma kto odebrac. Był psem bezpłatnym,niczyim. Zadna fundacja nie bedzie go szukać,nikt. bardzo ciekawe, że te same zasady nie dotyczą dogomaniackiej Poli.... widać tylko niektórzy mają tu obowiązki, niektórzy tylko prawa (zwłaszcza do poniżania innych - zapewne bez emocji, z zimną krwią) Azora karmił pół roku Paczek, oddał do hotelu Paczek i odbierze Paczek Tattoi przecież odpowiedziała, co z psem pies ma się dobrze a Paczek jest w kontakcie z hotelem - dlaczego tak niszczycie człowieka??? mało Wam, że nie wchodzi już na dogo??? czego jeszcze chcecie??? Quote
Szarotka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 No to teraz chyba juz jest sprawa wyjasniona. Quote
Awit Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Mari23, ania i kajber, rozumiem, że Wy jesteście w kontakcie z Paczkiem...? I jesteście uzyskać od niego informacje kiedy zabiera Azora? Azor miał być około ośmiu dni, na czas przeprowadzki. Ponieważ miał problem z dawną raną, z zębem i miał być kastrowany gdy jego stan będzie na to pozwalał, to jego pobyt się przedłużył. Bo z tego co wszyscy wiemy to Paczek był już DS Azora. Mari, ania i kajber bardzo proszę, dowiedzcie się, los Azora bardzo leży mi na sercu. I poproszę jak ktoś może, poproszę o zajrzenie na wątek mojego Szarika, którego nie chcą nawet na łańcuch. Quote
mala_czarna Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Dzisiaj widziałam Azorka. Przyjechal też po niego Paczek :) Zdjęcia przesłałam na meila mari23. Świetny psiak z Azorka, bardzo kontaktowy, uwielbia być głskany, cudo nie psiak :) Quote
mari23 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='mala_czarna']Dzisiaj widziałam Azorka. Przyjechal też po niego Paczek :) Zdjęcia przesłałam na meila mari23. Świetny psiak z Azorka, bardzo kontaktowy, uwielbia być głskany, cudo nie psiak :) Dziękuję! zdjęcia dotarły - oto Azorek we własnej osobie - szczęśliwy, radosny, cały i zdrowy :) Quote
Awit Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Kochany!! Jaki śliczny, prawda?? A jak w szeleczkach wygląda ładnie:-) Czyli Azorek już wrócił do domku. Bez jajeczek i tego chorego kiełka? Azorku wszystkiego najlepszego!!! Edytowałam kiełka:-) Quote
mala_czarna Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Awit napisał(a):Kochany!! Jaki śliczny, prawda?? A jak w szeleczkach wygląda ładnie:-) Czyli Azorek już wrócił do domku. Bez jajeczek i tego chorego kiełka? Azorku wszystkiego najlepszego!!! Edytowałam kiełka:-) Z jajeczkami, bo Azorek brał antybiotyk, coś z pupą miał. Z Paczkiem pojechał do domu, byłam świadkiem. Quote
bric-a-brac Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Fajny szorściuch :) Widać, że pieszczoch :) Quote
Szarotka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 No i wszystko sie wyjasnilo. Zdecydowanie jest lepiej miec naocznych swiadkow niz gdybac teoretycznie :):) Quote
PACZEK Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 brazowa1 napisał(a):no własnie nie ma takiej osoby,jest niczyj. Znaleziony gdzies tam,przez Paczka,który nooooo jest dyskusyjny. Paczek,wybacz, jak to przeczytasz, ale tak jestNajpierw przeczytaj cały wątek a potem się mądruj bo powoli zaczynasz się zachowywać jak zenobiusz flores który nie tylko co słowo to kłamstwo a na dodatek przywłaszcza sobie psy które jej powierzono na podobno BDT i ja się pytam gdzie POLA bo poza oświadczeniem zenobiusza który kłamie na każdym kroku i pomawia wszystkich o wszystko nie ma żadnego wiarygodnego dowodu że POLA jest u niej. Quote
PACZEK Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 TATTOI BARDZO BARDZO CI dziękujemy za opiekę nad Azorkiem!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Zrobiłaś wszystko zgodnie z tym co ustaliliśmy!Azor wrócił i jest psiną która umie chodzić na smyczy,nie boi się ludzi,jest otwarty,wesoły i widać że czuje się jak normalny psiak.Choć pies był u Ciebie na BDT to jednak przykro mi że nie wzięłaź pieniędzy nawet za jedzenie.Jeśli pozwolisz i wskażesz pieska który potrzebuje wsparcia chętnie przekażemy jakiś grosik na pomoc w utrzymaniu go bo wiem że opiekujesz się też BEZINTERESOWNIE innymi psami pozostawionymi u Ciebie. Widziałem też u Ciebie inne psiaki wiem w jakiej były formie i kondycji jak wyglądały i się zachowywały gdzie przebywają i jak mają czysto.Chętnie opowiem co widziałem w każdym miejscu i czasie o tym co widziałem osobiście.Jeśli sobie zażyczysz również przed sądem.Jeszcze raz bardzo Ci dziękujemy i Azorek też cieplutko Ciebie wspomina! Quote
Szarotka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Super, brawo dla Tattoi i bardzo sie ciesze, ze Azorek juz w swoim ds.:multi::multi::multi: Quote
mari23 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='Szarotka']Super, brawo dla Tattoi i bardzo sie ciesze, ze Azorek juz w swoim ds.:multi::multi::multi: a to Azorek już w SWOIM domu: cześć nowy, kto ty jesteś? ;) Quote
Recommended Posts