LadyS Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 MaDi napisał(a):Pewnie,że tak,jednak przez telefon łatwiej i konkretniej można załatwić to co kilkoma wiadomościami. Hihi, no to na pewno - dodałam do aukcji swojego maila, będę robiła wstępny przesiew a potem kierowała sensownych do Ciebie telefonicznie, może tak być? Quote
Agucha Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ladySwallow napisał(a):Szczyle mają ponad 1200 wejść na allegro i kilku obserwatorów... Do mnie nikt nie pisał, może trzeba podawać maila dodatkowo w ogłoszeniach? Praktycznie w każdym ogłoszeniu jest formularz kontaktowy. Dla chcącego nic trudnego... i nawet logować się nie trzeba :roll: Nikt, oprócz jednego pustego zapytania, się póki co nie odezwał...:shake: Quote
MaDi Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 ladySwallow napisał(a):Szczyle mają ponad 1200 wejść na allegro i kilku obserwatorów... Do mnie nikt nie pisał, może trzeba podawać maila dodatkowo w ogłoszeniach? Pewnie,że tak,jednak przez telefon łatwiej i konkretniej można załatwić to co kilkoma wiadomościami. Quote
LadyS Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 MaDi napisał(a):Pewnie,że tak,jednak przez telefon łatwiej i konkretniej można załatwić to co kilkoma wiadomościami. Hihi, no to na pewno - dodałam do aukcji swojego maila, będę robiła wstępny przesiew a potem kierowała sensownych do Ciebie telefonicznie, może tak być? Quote
MaDi Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 ladySwallow napisał(a):Hihi, no to na pewno - dodałam do aukcji swojego maila, będę robiła wstępny przesiew a potem kierowała sensownych do Ciebie telefonicznie, może tak być? Pewnie,że tak i tak padam na twarz. Mam dom( oczywiście do sprawdzenia) dla psiaków do 2 lat najlepiej z DT. Lublin okolice kina Kosmos. Napisałam psiaków bo są chętne 2 osoby( sąsiedzi, mam nadzieję,że to nie słomiany zapał, psiaki mogą być oczywiście po kastracji lub sterylizacji) Quote
LadyS Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 MaDi napisał(a):Pewnie,że tak i tak padam na twarz. Mam dom( oczywiście do sprawdzenia) dla psiaków do 2 lat najlepiej z DT. Lublin okolice kina Kosmos. Napisałam psiaków bo są chętne 2 osoby( sąsiedzi, mam nadzieję,że to nie słomiany zapał, psiaki mogą być oczywiście po kastracji lub sterylizacji) Jezu, od rana próbuje napisać posta i NIC... Wiesz coś konkretniejszego o tych domkach? Quote
MaDi Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 ladySwallow napisał(a):Jezu, od rana próbuje napisać posta i NIC... Wiesz coś konkretniejszego o tych domkach? Dogo znów ma awarię. Napisałam Ci już na PW. Quote
Agucha Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Miałam 3 zapytania o glutki, ale póki co nic konkretnego... Quote
MaDi Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Agucha napisał(a):Miałam 3 zapytania o glutki, ale póki co nic konkretnego... Dziwne ale u mnie tez cisza. Quote
LadyS Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Zapraszam do mojej tymczaski: http://www.dogomania.pl/threads/202590 Quote
MaDi Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 ladySwallow napisał(a):Zapraszam do mojej tymczaski: http://www.dogomania.pl/threads/202590 Myślisz,że jak masz niby spanielkę to Wszyscy do Ciebie pójdą:mad::evil_lol: Quote
LadyS Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 MaDi napisał(a):Myślisz,że jak masz niby spanielkę to Wszyscy do Ciebie pójdą:mad::evil_lol: Hihi, no a jak :evil_lol: Quote
MaDi Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Ma brodę:multi: Terierek Czupa:evil_lol: Wybaczcie mi wspaniały ubiór:lol: Lady wysłałam Ci na maila filmiki jak znajdziesz chwilę to wrzuć. Quote
sacred PIRANHA Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 łeeeee co to za broda, to specjalne takie ujęcie tak siersc się nastroszyła :-P Quote
MaDi Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):łeeeee co to za broda, to specjalne takie ujęcie tak siersc się nastroszyła :-P Wcale nie, samo tak wyszło, ona ma dłuższą sierść na całym ciele i nie jest taka mięciutka.:mad: Quote
sacred PIRANHA Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 MaDi napisał(a):Wcale nie, samo tak wyszło, ona ma dłuższą sierść na całym ciele i nie jest taka mięciutka.:mad: dobra dobra niech Ci będzie:eviltong: tylko nie bij juz no:diabloti: Quote
LadyS Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Hihihihihi MaDi co za sceniczny szept: http://tinypic.com/r/15j4aq/7 http://tinypic.com/r/15j4aq/7 http://tinypic.com/r/2mfy7p3/7 Quote
sacred PIRANHA Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 buahahahaha padłam!!!! a moja Emilka rżała ze smiechu, za to Hamster latał jak idiota po calym domu w poszukiwaniu ćłowieka co cmoka:-) Quote
MaDi Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):buahahahaha padłam!!!! a moja Emilka rżała ze smiechu, za to Hamster latał jak idiota po calym domu w poszukiwaniu ćłowieka co cmoka:-) Proszę oglądać bez dźwięku:diabloti: Quote
as_ko Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Jestem umówiona z Panią z Puław na dzisiaj na wizytę, ok. godziny 16-17. Adres mam :) Quote
Recommended Posts