Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MaDi napisał(a):
Pewnie,że tak,jednak przez telefon łatwiej i konkretniej można załatwić to co kilkoma wiadomościami.

Hihi, no to na pewno - dodałam do aukcji swojego maila, będę robiła wstępny przesiew a potem kierowała sensownych do Ciebie telefonicznie, może tak być?

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ladySwallow napisał(a):
Szczyle mają ponad 1200 wejść na allegro i kilku obserwatorów... Do mnie nikt nie pisał, może trzeba podawać maila dodatkowo w ogłoszeniach?

Praktycznie w każdym ogłoszeniu jest formularz kontaktowy. Dla chcącego nic trudnego... i nawet logować się nie trzeba :roll:
Nikt, oprócz jednego pustego zapytania, się póki co nie odezwał...:shake:

Posted

ladySwallow napisał(a):
Szczyle mają ponad 1200 wejść na allegro i kilku obserwatorów... Do mnie nikt nie pisał, może trzeba podawać maila dodatkowo w ogłoszeniach?

Pewnie,że tak,jednak przez telefon łatwiej i konkretniej można załatwić to co kilkoma wiadomościami.

Posted

MaDi napisał(a):

Hihi, no to na pewno - dodałam do aukcji swojego maila, będę robiła wstępny przesiew a potem kierowała sensownych do Ciebie telefonicznie, może tak być?

Posted

ladySwallow napisał(a):

Pewnie,że tak i tak padam na twarz.
Mam dom( oczywiście do sprawdzenia) dla psiaków do 2 lat najlepiej z DT. Lublin okolice kina Kosmos. Napisałam psiaków bo są chętne 2 osoby( sąsiedzi, mam nadzieję,że to nie słomiany zapał, psiaki mogą być oczywiście po kastracji lub sterylizacji)

Posted

MaDi napisał(a):
Pewnie,że tak i tak padam na twarz.
Mam dom( oczywiście do sprawdzenia) dla psiaków do 2 lat najlepiej z DT. Lublin okolice kina Kosmos. Napisałam psiaków bo są chętne 2 osoby( sąsiedzi, mam nadzieję,że to nie słomiany zapał, psiaki mogą być oczywiście po kastracji lub sterylizacji)

Jezu, od rana próbuje napisać posta i NIC... Wiesz coś konkretniejszego o tych domkach?

Posted

ladySwallow napisał(a):
Jezu, od rana próbuje napisać posta i NIC... Wiesz coś konkretniejszego o tych domkach?

Dogo znów ma awarię. Napisałam Ci już na PW.

Posted

Ma brodę:multi:

Terierek

Czupa:evil_lol:
Wybaczcie mi wspaniały ubiór:lol:

Lady wysłałam Ci na maila filmiki jak znajdziesz chwilę to wrzuć.

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
łeeeee co to za broda, to specjalne takie ujęcie tak siersc się nastroszyła :-P

Wcale nie, samo tak wyszło, ona ma dłuższą sierść na całym ciele i nie jest taka mięciutka.:mad:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
buahahahaha padłam!!!!
a moja Emilka rżała ze smiechu, za to Hamster latał jak idiota po calym domu w poszukiwaniu ćłowieka co cmoka:-)

Proszę oglądać bez dźwięku:diabloti: