Murka Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Wrzuciłam Jessy na szerlok.pl, hodowcy.pl i wrzucę jeszcze na parę stron. Myślę, że można ją spokojnie podciągnąć pod owczarka holenderskiego :D Quote
Ulka18 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Rzeczywiscie, bardzo podobna. Zmienie opis na aukcji allegro. Quote
Murka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Jessy pozdrawia i nadal szuka domku Jessy bardzo zaprzyjaźniła się z Kubą :) filmik: [video=youtube;mfdaUYJQPrY]http://www.youtube.com/watch?v=mfdaUYJQPrY[/video] Quote
Ulka18 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Przydalyby sie ogloszenia dla Jessy. Taka piekna, oryginalna sunia, na pewno znalazlaby dom. Quote
Murka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Ja ją ogłosiłam na parunastu portalach, ale na razie nie ma odzewu. Dzisiaj Jessy spodobała się rodzince, która przyjechała z Modliborzyc po psiaka, ale w końcu wybrali Całuska :) Quote
Ulka18 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Wazne, ze wzieli jakas bide. Moze to jeszcze nie ta rodzina dla Jessy. Ja ją nadal na allegro wystawiam. Quote
Murka Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Nie wiem dlaczego, ale uszyska Jessy znów oklapły, tzn. są takie załamane w połowie teraz. Jak przyjechała do nas miała klapnięte, po sterylizacji jej pięknie stanęły, a teraz znów oklapły. Czy ktoś miał do czynienia z czymś takim? Quote
Ra_dunia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Może z braku wapna jej się uszka złamały? Ona jeszcze młodziutka jest. Quote
Murka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 To chyba bardziej chodzi o chrząstkę? W sumie cały czas ma taką samą karmę, więc nie wiem o co chodzi. Czy to może mieć związek ze sterylizacją/antybiotykiem?... chyba nie... Quote
karolciasz28 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Podesłałam Jessy do czerwcowego PP. Wychodzi on bodajże 21 maja. Quote
eloise Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 a takie pręgowane psiaki spacerują nawet po ulicach stolicy! :) Quote
Murka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 karolciasz, dzięki kobieto!!! Dzisiaj dzwoniła pani w sprawie Jessy, chciałaby ją zobaczyć, ma podjechać jutro/pojutrze. Zobaczymy... Tymczasem kłapciata Jessy pozdrawia :) Quote
Murka Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Filmiki, na których załapała się Jessy :) [video=youtube;w1punb6jKlg]http://www.youtube.com/watch?v=w1punb6jKlg[/video] [video=youtube;xs9HMjhmYQc]http://www.youtube.com/watch?v=xs9HMjhmYQc[/video] [video=youtube;j5NKirgzBPg]http://www.youtube.com/watch?v=j5NKirgzBPg[/video] Quote
Murka Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Dzisiaj miałam poważny i konkretny telefon w sprawie Jessy. Prawdopodobnie na weekendzie przyjedzie zapoznać się z nią bardzo miły pan z Lublina, który ma już suczkę ONkę. Jutro poszukam kogoś kto mógłby wykonać wizytę przedadopcyjną. Quote
Szarotka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Klapciate uszy czy nie ;) sunia jest urocza. Mam nadzieje, ze Pan tez tak uwaza :):) Quote
Murka Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Mówiłam panu o tych uszach (bo nie wiem jakie zdjęcia widział, a dla niektórych stojące uszy są ważne...), ale on powiedział, że to dla niego nie ma znaczenia :) Quote
bico Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Murka napisał(a):Dzisiaj miałam poważny i konkretny telefon w sprawie Jessy. Prawdopodobnie na weekendzie przyjedzie zapoznać się z nią bardzo miły pan z Lublina, który ma już suczkę ONkę. Jutro poszukam kogoś kto mógłby wykonać wizytę przedadopcyjną. Jaka fajna ta Jessy..!:loveu: Jutro, tzn w piątek ok. 10 zadzwonię do Pana, Murka podała mi jego namiary i umówię się na weekend na wizytę przed adopcyjną:cool3: I Murce i na wątku dam znać kiedy idę, no i potem, już po, jak poszło na wizycie;) Quote
Murka Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Dzięki wielkie bico! Masz szczęśliwą rękę do wizyt, może i tym razem się uda :) Nie wiem co jest, dzisiaj znów miałam telefon w sprawie Jessy... tym razem pan pytał przede wszystkim o koszty adopcji, o rasopodobność suni i jej pochodzenie oraz o to czy jest wysterylizowana... jak dowiedział się, że jest to stwierdził, że się jeszcze zastanowi... Quote
Ra_dunia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 taaa... rasa pręgowany podlaski kłapouch ;) Ona z kłapciakami bardzo uroczo wygląda. Mam nadzieję, że domek okaże się konkretny. Quote
bico Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Wstępnie umówiłam się z Panem na środę ok. godz. 16, bo ja nie mogłam do niego pojechać ani dziś ani jutro, a on z kolei z powodu pracy, nie mógł się ze mną spotkać w niedzielę, wtedy, gdy ja mogłam. Pan brzmiał przyjaźnie i konkretnie, więc mam nadzieję, że Jessy wkrótce znajdzie dobry dom już na zawsze:happy1: Quote
Murka Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Dzięki bico jeszcze raz i trzymam kciuki! :) Quote
Recommended Posts