Ulka18 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Super sunieczka rzeczywiscie. Przytulak nad przytulaki. Zdjecia dodam na allegro. Zrobie tez krosno24 i tarnowiaka. Quote
karolciasz28 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jestem, jak skończę mieleckie psiny to ogłoszę pręguskę.:lol: Quote
Murka Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Jessy wrzuciłam już na adopcje.org Prawdopodobnie za tydzień w poniedziałek będzie sterylka :) Quote
Murka Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Jessy dziś została wysterylizowana. Jest troszkę oszołomiona, ale poza tym wszystko ok :) zajęła tradycyjne miejsce dla rekonwalescentów w łazience. Na wpół przytomna, ale łapą sobie próbuje ściągnąć kołnierz :cool3: Quote
Ulka18 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Dobrze, ze juz po zabiegu. Dodam informacje nt. sterylki na allegro. Ale Jessy podobna jest do Matiego, w tym kolnierzu wyglada prawie identycznie :D Quote
Murka Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Jessy ładnie się goi, jest bardzo grzeczna. No i tak jak przypuszczałam, z czystością nie ma problemu, do kotów zero agresji, podobnie do dzieci :) Idealna sunia jednym słowem. Jak Jessy się wygoi to porobimy domowe fotki, może to pomoże w znalezieniu domku. Potem pewnie trzeba będzie sunię odstawić do boksu :( Quote
Murka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Żeby nie było za idealnie, to Jessy niestety zdarza się nasikać po nocy. Zdjęłam jej dzisiaj kołnierz, wszystko ładnie się zagoiło. Porobimy jeszcze zdjęcia domowe i niestety powrót do boksu. Jutro/pojutrze będzie sterylizowana kolejna sunia. Zapomniałabym... Jessy stanęły uszka, wygląda teraz jak mały owczarek pręgowany :D Mam nadzieję, że to zwiększy jej szansę na adopcję :) Zrobiłam fotki, jak dam radę to wstawię wieczorem. Quote
Ulka18 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ja wystawialam Jessy ze starymi fotkami, ale zawsze mozna je podmienic. Fajnie sunia wyglada ze stojacymi uszami. Quote
Murka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 No to wrzucam fotki... Zacznę od filmiku :) [video=youtube;FR5QluFvJQo]http://www.youtube.com/watch?v=FR5QluFvJQo[/video] Quote
Murka Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Jessy jak się okazało złapała zapalenie gardła, jeszcze posiedzi parę dni w domu na antybiotyku. Przyszedł mail w sprawie suni :) Quote
Ulka18 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Dodam jutro te nowe zdjecia na aukcje allegro. Sa bardzo ladne i moze wiecej maili przyjdzie w sprawie suni :kciuki: Quote
Szarotka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Musiala chyba wyc w nocy i stad to gardlo :):) Quote
Murka Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Wygląda na to, że to jakiś wirus, bo większość psiaków ma podobne objawy. A poza tym, to wygląda na to, że Jessy znalazła domek :) Tylko jeszcze muszę ustalić kwestię odbioru suni i wizyty przedadopcyjnej :) Quote
Murka Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Domek okazał się niewypałem, sunia miałaby być na łańcuchu... i oczekiwać na wybudowanie kojca... Quote
Ulka18 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 http://allegro.pl/jessy-suczka-oryginalna-pregowany-owczarek-i1500992518.html Moze trzeba by wykupic ogloszenia Jessy na ktoryms z bazarkow? Quote
Ra_dunia Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 filmik przesłodki :) Hanusia z Jessy po prostu przeurocze. Wspaniała, delikatna i mądra sunieczka :) Quote
Murka Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Dzięki Ulka za allegro, ja ją wstawiłam już na adopcje.org. Jak ktoś może jeszcze jakieś ogłoszonka zrobić to byłoby super. Quote
Recommended Posts