agusiazet Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Jaki Bajuś był drobniutki:( Teraz pies na schwał! Umowa odesłana. Quote
Maciek777 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 agusiazet napisał(a):Jaki Bajuś był drobniutki:( Teraz pies na schwał! Umowa odesłana. Taki chudy i miał więcej siwych włosów niż dzisiaj... Dzięki - ja i Bajutek czekamy na listonosza:-) Quote
Maciek777 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Ktoś kto dzisiaj zobaczył Baja po raz pierwszy, stwierdził, że to Bouvier. Psy tej rasy zwykle są gęsto zarośnięte, ale po wystrzyżeniu wyglądają mniej więcej tak: Czy tylko ja dostrzegam podobieństwo?:-) Quote
agusiazet Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Podobienstwo jest szczegolnie w zarosnieciu i posturze, kolorystyka siersci robi jednak swoje. Co nie zmienia faktu, ze z Baja piekny pies! Quote
Tola Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 agusiazet napisał(a):Podobienstwo jest szczegolnie w zarosnieciu i posturze, kolorystyka siersci robi jednak swoje. Co nie zmienia faktu, ze z Baja piekny pies! Dlatego jest najprzystojniejszym psem na dogo:lol: Quote
Maciek777 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Wczoraj doszła umowa! Teraz Bajo i ja możemy spać spokojnie:-) Nie ma co dyskutować - Baj ładniejszy od tego na zdjęciu. Z futrzastego Bouviera można zrobić Baja, ale na odwrót już nie więc to nie ta rasa:-) Quote
zadra Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Maciek777 napisał(a):Wczoraj doszła umowa! Teraz Bajo i ja możemy spać spokojnie:-) Nie ma co dyskutować - Baj ładniejszy od tego na zdjęciu. Z futrzastego Bouviera można zrobić Baja, ale na odwrót już nie więc to nie ta rasa:-) Poprosimy o fotki! Quote
Iljova Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Baj To Baj podobny tylko do samego siebie jest jedyny w swoim rodzaju i nie ma co dopatrywać się podobieństwa do jakiejkolwiek rasy... Baj jest wyjątkowy i już :-) Quote
Maciek777 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='zadra']Poprosimy o fotki! Bouviera w Bajowch kolorach tylko takiego udało mi się znaleźć: Gdyby był obcięty w ten sam sposób co ten poniżej to kto wie...:-) Quote
Maciek777 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Tutaj wyszedł całkiem ładnie. No i młodo:-) Dzięki! Ten pies po jego prawej to wygląda jakby...brat / ojciec??? Podobieństwo w sierści jest ogromne! Quote
Maciek777 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Chciałem zrobić kilka fotek Bajutkowi, ale chwilowo nic z tego. Aparat odmówił dalszej współpracy:shake: Tola ostatnio wkleja więcej fotek Baja niż ja:-) Spróbuje jak najszybciej to zmienić:-) Po weekendzie przejdzie na karmę dla aktywnych psów bo "zwykła dla dorosłych" już mu nie wystarcza. Nie mówię tu o Puffi Active;) No i myślę nad pociągnięciem dalej jego umiejętności. Tylko w jakim (użytecznym) kierunku? Nie jest mi potrzebne żeby gasił za mnie światło lub przynosił mi beret:-) Jednak on dużo pracuje przednimi łapami (jak kot) i lubi nosić w pysku przedmioty. Najłatwiej byłoby go wyszkolić na sklepowego złodzieja:-) Quote
Iljova Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 A cóż tu za plany jakie cele ...no,no.... ładne rzeczy ;-) Może Ci robić drobne zakupy np. gazetę ..... a nie tam od razu na złodzieja sklepowego ;-) Quote
Maciek777 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Bajutkowi wiele do szczęścia nie potrzeba:-) Quote
Iljova Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Ale słodko wygląda na tych zdjęciach :loveu: Kochany Bajuś Może zechce kto zobaczyć ? http://www.youtube.com/watch?v=oC8ZK6m6_-M&feature=youtu.be W prawdzie Baja tam nie ma ... niestety nie dałam rady zamieścić zdj wszystkich psiaków które chciałam, ale może ktoś zechce zobaczyć Quote
Maciek777 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='Iljova']Może zechce kto zobaczyć ? http://www.youtube.com/watch?v=oC8ZK6m6_-M&feature=youtu.be Ja zechciałem i...jestem pod wielkim wrażeniem. Na prawdę. Sama to wymyśliłaś / zrobiłaś? Quote
Iljova Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 teksty są znalezione w necie a reszta stworzona przeze mnie Quote
Maciek777 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Iljova napisał(a):teksty są znalezione w necie a reszta stworzona przeze mnie To Ci się udało złożyć w całość:-) I pewnie nie jedna osoba będzie przed swoim komputerem wyglądała tak: :placz: Quote
Iljova Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Z tego co czytam to wszyscy którzy oglądali tak właśnie wyglądali ..... Quote
Maciek777 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Iljova napisał(a):Z tego co czytam to wszyscy którzy oglądali tak właśnie wyglądali ..... Znaczy, że osiągnęłaś swój cel. Żeby bardziej szanowano i doceniano psy. Quote
Iljova Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Ja mam nadzieję że jeśli u nas wywołał bardzo silne emocje to innych tych którzy nie są tak oddani zwierzętom nakłoni do myślenia, zastanowieniem się a może także wywoła jedną mała łzę. Quote
Maciek777 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Iljova napisał(a):Ja mam nadzieję że jeśli u nas wywołał bardzo silne emocje to innych tych którzy nie są tak oddani zwierzętom nakłoni do myślenia, zastanowieniem się a może także wywoła jedną mała łzę. Również mam taką nadzieję. Jeśli ktoś miał psa do końca jego życia to mu się przypomni jak to było po jego odejściu... Quote
Tola Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Maciek777 napisał(a): I pewnie nie jedna osoba będzie przed swoim komputerem wyglądała tak: :placz: Własnie przeczytałam:placz: Również jestem pod wrażeniem.... A zdjecia Bajutka rozkoszne:loveu: Jestem bardzo szczesliwa:loveu: Quote
Iljova Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Uwielbiam oglądać te zdjęcia :-) jest na nich beztroski i radosny :-) Quote
Recommended Posts